Quick & Easy

Arki-illan pikaiset lakkailut ja kameran testailua ulkona. Oli tosin hämärää jo mutta kuvien laatu on silti huikean paljon parempi kuin sisällä kuvattaessa.
Facebookin kynsikoristelut -palstalla velloo oikea holohysteria:) Jos siis joku tietää, saako jostain PK-seudun Tarjoustalosta, Seppälästä tai Anttilasta Flormarin hologrammilakkoja, puhukoon nyt tai vaietkoon iäksi – säntään näet heti ostamaan;) Siihen asti lakkailen vaikkapa näillä Evelinen holoilla, tässä kaksi kerrosta lakkaa ja tarrat päällä. Tylsää, helppoa ja nopeaa. 
Käytin muuten vaihteeksi Seche Viteä päällyslakkana ja pakko todeta, että sillä saa paljon kiiltävämmän lopputuloksen kuin millään muulla pikakuivattajalla. Laitoin sitä myös tarrojen päälle tällä kertaa koska nämä tarrat kestävät sen käpristymättä.
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
Seche Base -aluslakka
-Eveline Holografic Shine sävy 401
-Seche Vite -pikakuivattaja
-tarroja
Aavistuksen on sellainen olo, kuin joku kesäflunssa yrittäisi iskeä. Väsyttää, palelee ja nyt illasta nenäkin vuotaa. Tyhmää.
Muistin muuten tänään, että en ole saanut vielä sitä väärää/puuttuvaa MO:n lakkaa ja siitä on kaksi viikkoa, kun meilasin britteihin. Täytyypä kysellä huomenna sen perään. 

8 thoughts on “Quick & Easy

    1. Kyllä….mutta vuorokausi lakkauksesta ja kaikki kynnet on ihan paljaat kärjistä:( Ajattelin, että otan huomenna kuvat ja teen tästä oikein postauksen. Mä en sentään ole tehnyt mitään tavallisesta poikkeavaa joka lakkoja kuluttaisi, vastaavaa ei tapahdu Inm:in kanssa.

  1. Kattelin kuvia tekemistäsi kynsistä ja mielestäni ne on vaikka kuinka hienoja. :) blogimme on pian järjestämässä lakkaus/geeli kisan käy liittymässä lukijaksi jos kiinnostusta on niin olet ajan tasalla koska kisa alkaa :)
    kynsiinhurahtaneet.blogspot.fi

  2. Kuopion Maximakasiinissa taisi olla noita hololakkoja (kone helsingin leimalla), pinkkiä ja punasta lähinnä. Ei ollut miun värejä niin en katellut sen tarkemmin :P

    1. Ois kyllä ihan mahottoman hienoa jos viitsit:)))) Laita vaikka fb:n kautta viestiä kun käyt, mä otan kaikki sävyt mitkä vaan sieltä löytyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *