Purkkimafia

Ihan näin yllättäen postaan poikkeuksellisena päivänä, mutta minulla on kerrottavana sen verran isoja uutisia, että ne vaativat ihan oman palstatilansa.

Suomeen avautuu kokonaan uusi kauneus- ja kosmetiikkablogiportaali, joka kantaa nimeä Purkkimafia. Sitä luotsaa Bella-blogeista ja Re:fashionista tunnettu Bastella Media Oy ja mukana on julkaisuhetkellä reilut 20 upeaa blogia.

Purkkimafia näkee päivänvalon helmikuun puolivälissä ja BND on mukana tässä valitussa joukossa. Yhteistyö Indiedays Inspirationin kanssa siis päättyi ja uusi blogikotini on Purkkimafiassa. Siirryn bloggaamaan wordpressillä ja myös ulkoasu tulee uudistumaan.
Sisältö pysyy ihan samanlaisena, samoin postaustahti joten varsinaisesti mikään ei muutu vaikka kaikki uudistuu. Tulen jatkossakin jakamaan onnistumisia ja kompurointeja kynsitaiteen saralla kolmesti viikossa:)

Mukana ovat myös seuraavat blogit:
Kosmetiikkaobsessio 
Miten niin liikaa?
Viilankantolupa
Mustaa Kajalia
Kissaämmä
Keyword: Love
Glitz & Glam

Miss Piggy’s Pearls
Pretty Sweet
Dixi
Nonnula
Wasting Lifestyle

One of Beauty’s Daughters
Siamese Lipstick

Juille’s
Fani’s Nails and Life
Oot meikannut!
Julia Puolitaival
Tiny Nail Design
Sensaisti
Piece of Panda
Neiti Kameleontti
Eyeshadow and Flame

Minusta tämä on mahdottoman hieno juttu ja odotan tulevaa innolla. Pari viikkoa enää!

26 thoughts on “Purkkimafia

  1. Mahtavaa, että kynsiblogaajiakin on mukaan päässyt! :) Toivottavaasti portaali menestyy ja blogit saavat lisää näkyvyyttä :) Onnea matkaan Sissi!

    1. Joo, minusta on tosi hienoa että nostetaan kauneusblogitkin tällä tavoin estradille, tähän asti siellä ovat paistatelleet lähinnä muoti- ja lifestyleblogit *happy and proud*

  2. Ihanaa! Sun kynnet ja kuvat on niin upeita, että katson kaikki postaukset joka kerta kun julkaiset. Mahtavaa siis päästä tutustumaan lähemmin portaalikämppiksinä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *