Punaista, punaista

Poistin jo tänään nuo eiliset lakkaukset. En oikein tykännyt Dependistä ja lisäksi minua häiritsi se epäonnistunut pikkurillinkynsi jota piti tietenkin hiplata koko ajan. Lakat poistettuani huomasin, että sen samaisen pikkurillin kynnen sivussa on myös pieni repeämä melkein juurta myöten:( Olen joskus koettanut noita liimailla ja elvyttää mutta aika heikolla menestyksellä.

Käytin tilaisuuden hyväkseni ja toteutin (teko)taiteellisia kykyjäni noihin kynsiin dotting toolilla:

Täytynee asennoitua siihen, että kohta koettaa lyhyempien kynsien aika kun mielelläni lyhennän sitten kaikkia muitakin. En tykkää eri pituisista kynsistä, mielestäni ne ovat epäsiistit ja tasaisen lyhyetkin näyttävät paremmalta. Muissakin kynsissä on kaikenlaista kulumaa ja liuskoittumista kärjissä joten taitaa olla aikakin lyhennellä.

Onhan lyhyissä kynsissä hyvätkin puolensa: pääsee testailemaan koko kynnen kuvioita Konadeilla, pitkiin ja kaareviin kynsiin kun niitä ei saa nätisti mitenkään:)

Koska kynteni nyt toistaiseksi ovat vielä aika pitkät, päätin kokeilla eilen ostamaani Lumenen lakkaa niihin. Sivellin on melko lyhyt, reunoilta pyöristetty ja leveä -jopa niin leveä että ensimmäinen veto pikkurillinkynnelle meni saman tien iloisesti kynsinauhoille. Tykkään kyllä leveämmästä siveltimestä enemmän kuin kapeasta jolla joutuu tekemään useampia vetoja eikä lopputuloksesta tule koskaan hyvä.

Yksi kerros peitti jo hyvin ja kaksi aivan riittävästi, hieman läpikuultavuutta näkyy niissä kohdissa, joihin on sattunut koskemaan siveltimellä liian monta kertaa. Kolmella lopputulos olisi ollut jo erittäin hyvä mutta laiskuus iski.
Lakan koostumus on melko paksu, jellymäinen ja sävy ja kiilto kauniit.

Kuvat on otettu ennen päällyslakan levittämistä -ja niitä kynsinauhojen siistimistä.

Lopuksi vielä BND:n niksinurkka. Meillä oli keväällä kissanpentuja ja ostin silloin pentulaatikkoa varten ison pakkauksen kroonikkovaippoja joita jäi yli suurin osa. Mietin, miten niitä voisi jatkokäyttää ja keksin sitten ottaa ne käyttöön näitä kynsiä näperrellessäni. Tänään nimittäin taas arvostin ideaani suunnattomasti kaadettuani Xtra:n kynsilakanpoistoainepullon keittiön pöydälle (ja osittain syliini). Suojissa on muovitettu alapuoli joten pöydälle ei tullut mitään vahinkoa. Päällinen on imuykyinen eikä nukkaa joten esim. pyyhin scraperin siihen leimaillessani.

Vastaavia suojia löytyy apteekeista ja kauppojen lastentarvikehyllyistäkin pienemmissä pakkauksissa. Omani ovat tosi isoja joten puolitan ne.

Tältä ne näyttävät uusina….

….ja käytön jälkeen

Suosittelen lämpimästi:)

EDIT Päätin sittenkin vielä leikkiä Konadeilla. Leimasin yksinkertaiset kukat laatasta m20 kullanvärisellä lakalla ja päälle vielä kultahippuista Konadin päällyslakkaa. Pah. Olisi pitänyt käyttää kirkasta, hileiden takia kuvio ei juuri erotu enää.

Oikean käden kynsiin tuli vähemmän hileitä, taisivat ehtiä laskeutua pullossa ja lopputuloskin on parempi. 
Kaipa näitä pari päivää katselee:)

6 thoughts on “Punaista, punaista

  1. Kiitos Seepro:) Mun kynsikiekot lojuu laatikossa käyttämättöminä, ehkäpä jonain päivänä vielä innostun niistä. Nyt toimin itse koekaniini ja testailen uudet lakat suoraan kynsiin.

    Paitsi että taisin joulun aikaan luvata olla ostamatta mitään kynsituotteita ennen helmikuuta, pahus. No ei kerrota kenellekään;)

  2. Kiitos! Noita vanupuikkoja mäkin olen käyttänyt, jopa niitä ohutkärkisiä, mutta olen sen verran tunari, että ei jotenkin tule noin siistiä jälkeä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *