Punaista näkyvissä

En ymmärrä, miksi hankin ensimmäisen voimakkaamman holoelämyksen tarjoavan punaisen lakan vasta nyt? Sinisiä ja liloja/violetteja on jo useampia ja hommassa on sekin epäloogisuus, että rakastan punaisia hololakkoja. Tai punaisia lakkoja ylipäätään, vallankin, jos niissä on jotain holopiperrystä joukossa.

Joka tapauksessa minun piti postata ihan toiset kynnet tänään mutta siirrän ne tuonnemmaksi, sillä haluan hetioitis hehkuttaa tätä upeaa lakkaa koko lukijakunnalleni. Se on mieletön <3 Kenties kesän aurinkoisena päivänä se pääsisi enemmän oikeuksiinsa mutta who cares, se sopii syksyiseen sadepäiväänkin tai vaikka keskelle talven paukkupakkasia mieltä piristämään.

Samalla tämä on ensimmäinen Emily de Mollyn lakkani. Merkistä on muodostunut mielessäni hitusen epäkiinnostava kuva, sillä ajattelin sen tarjoavan vain erilaisia glitterhässäköitä -jotka ovat kyllä ihan nättejä, mutta tuppaavat jäämään minulla käyttämättä koska niitä ei voi koristella mitenkään. Niinpä olen hankkinut aika maltillisesti sen tyyppisiä lakkoja.
Tämä päätyi minulle kun tilasin blogikollegalle muuan lakkaa ja olisihan ollut sulaa hulluutta kuljettaa vain yksi lakka toiselta puolen maapalloa. Niinpä poimin matkakaveriksi koriin jonkun ja se oli tämä.

Nyt kun eksyin Etsyyn katsomaan, mitä muuta EdM:lla on tarjolla niin siellähän on vaikka mitä, holoihanuuksiakin monessa värissä. Harmi, että Etsystä ei toimiteta kuin Austaraliaan:/

Laitoin kynsille kolme lakkakerrosta varmistaakseni täydellisen peittävyyden ja intensiivisen värin. Kaksi olisi ehkä riittänyt lyhyemmille kynsille. Ainakin aqua basen päälle lakka levittyi vaivatta.

Decalit lätkin kynsien kärkiin sillä oikeassa peukussa oli hieman peiteltävää, ruttasin lakat nälissäni keittiön kaappeja kolutessani;)

Aika kivathan ne on noinkin, vaihteeksi.

Emily de Molly – Seeing Red

Onpa kivaa, että maailmassa riittää näin upeita lakkoja, aina voi hyvällä syyllä sanoa ”en halunnut peittää koristeluilla” ;)

27 thoughts on “Punaista näkyvissä

 1. iiiiiihana. Mulla on vaan yks holo ja se on harmaa enkä sitten syttynyt holoille sen kokeiltuani. Taisi olla vain väristä kiinni.

  Mä kun aina ihastelen sun decaleita niin mihin suosittelet klikkailemaan ostoksille, jotta omat varastot täydentyisivät yhtä kauniilla kuvilla?

  1. Mulla on *köh* muutama holo ja tykkään kyllä kovasti, etenkin näistä näyttävämmistä yksilöistä vaikka monet hillitymmätkin on tosi kauniita:)
   Nämä decalit on Chez Delaneylta mutta ostelen myös ebaysta tosi paljon, siellä luottomyyjäni on honeycatso

 2. On se nätti, on. Kuten myös sun sormien iho. Nyt ois aika jakaa taas salaisuudet, koska mun nakit huutaa hoosiannaa pelkästä ajatuksesta, et talvi tulee :P. murh.

  1. Rasvaa rasvaa rasvaa :) Säännöllinen kuorinta ja rasvaaa, hanskat käteen aina kun tekee jotain käsiä kuluttavaa pihahommaa ym. Ei mulla oikein sen kummempia konsteja ole. Rypyt ja muut ei vaan näy kuvissa kun mun kameran optiikka ei ole niin tarkka:D

  2. Ostin just testiin Madaran käsivoiteen, joten josko uusi puteli innostaisi säntilliseen rasvaukseen taas. Hurahdus luonnonkosmetiikkaan on (taas vaihteeksi) tullut, kun naama kukkii, kuin murrosikäisellä. Argh! :D

 3. Voi miten kaunis, ja kerrankin ihan oikea Punainen Holo. Yleensä ne ovat pinkkejä tai violetteja tai jotain… olen kaivannut ihan reilusti punaista hololakkaa, koska pidän niistä erityisen paljon. Onnittelut upeasta hankinnasta!

  1. Meinasin jo, että sekoittelen itse punaisen holon ja hankin pigmenttijauhetta mutta ei mun tarvikaan:) Sitä muuten saa Etsystä jos kiinnostaa, sekä nesteenä että jauheena:)

 4. Aivan mahtavan näköinen lakka! Auringonvalossa varmaan vieläkin upeampi kuin jo on :) minä tahtoo myös :D kivasti sopii nuo valkoiset decalitkin ja peittää juuri sopivan vähän tuota ihanaa holoa :)

  1. Ehkä mä jouluna jätänkin Ruby Pumpsin laatikkoon:D Oiskohan tää jäänyt maksamaan 13-14€ plus postarit joita tuli kahdelle lakalle ehkä 6€, samoilla olisi tosin varmaan tullut useampikin puteli. Ei nyt ihan edullinen mutta joka sentin arvoinen:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *