Punaista ja makeaa

Melekoinen pommihan tämä onkin. Ulta Bombshell, kirsikanpunainen jelly hologlitterillä ja suorastaan syntisen kaunis. Ulta on mielenkiintoinen tuttavuus ja olen ihastellut lakkoja aiemmin ulkomaisissa blogeissa. Suomeen näitä ei valitettavasti saa tilattua, tämä saapui suomalais-hollantilaisen yhteistyön tuloksena (kiitos Kati:))

Kynsillä kolme kerrosta, tosi helppo oli levittää ja siistiä. Pitemmät kynnet vaatisivat todennäköisesti  vielä neljännen kerroksen kunnolliseen peittävyyteen.

Hieman röpelöistä pintaa tämä jätti ja kuivui puolikiiltäväksi ilman päällyslakkaa. Simppelit koristelut water decaleilla (yllätys yllätys) ja lopuksi laitoin vielä hopeiset niitit (saatu) kukkien keskelle kun en oikein muuta keksinyt.

On se kaunis. Alkaa tehdä mieli jotain …tikkaria :)

Ulta Bombshell

Arvontaan on tullut hienosti osallistumisia. Sivupalkissa on mainos muistuttamassa siitä, vielä on viikko aikaa ehtiä mukaan.

29 thoughts on “Punaista ja makeaa

  1. Ompa ihana lakka! Jellyissä on kyllä puolensa ;) Nuo siirtokuvat on ihania, itselläkin oli paketti samoja, pitäisiköhän taas tehdä uutta tilausta Chez Delaneylle ;)

    1. Kyllä, jellyissä on juuri tämä puoli:) Tilasin tuolta aikanaan ison nipun siirtokuvia mutta ongelma on siinä, etten oikein raaski käyttää niitä kaikkein hienoimpia:D Tosi typerää, tiedän…

    2. Itsellä löytyy samaa vikaa :D Vielä on ainakin yhdet reilusti yli puoli vuotta vanhat, mutten ole käyttänyt, kun ne vähän isohkot, ja pelkään että sössin ne jotenkin :D Ehkä nykyään uskaltaisi jo koittaa ;)

    3. Ja tunnustan vielä tilanneeni kaksi arkkia joitakin kun niitä voisi sitten käyttää eivätkä heti loppuisi mutta silti en käytä… :D

    1. Olen ihan koukuttunut niihin kun ne on niiiiiin helppoja ja saa aika näyttäviä koristeluja vähällä vaivalla. Ja mikä parasta, ne ei jää koholle kynnestä, se on iso plussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *