Punaiset rakkaudet

Rakastan paitsi tunkkaisia pinkkejä ja liloja, myös punaisia glitterholo-tyyppisiä lakkoja. Kun sellainen joltain merkiltä löytyy, se on saatava kokoelman jatkoksi.

Tällä hetkellä omistan neljä tähän genreen luokiteltavaa punaista lakkaa ja tänään lakkasin niistä Orlyn Miss Conductilla. Kolme kerrosta, varsin mukava levittää ja kuivuu ihan inhimillisessä ajassa. Itselleni pyyhkeitä huolimattomasta levityksestä, lakkaa jä joihinkin kohtiin paksusti ja ajattelin, että kyllä se tuosta oikenee mutta niinpä vain pinta jäi epätasaiseksi.

Neiti sai seurakseen muutaman Swarovskin strassin, näin kaunista lakkaa olisi synti peittää. Kameran kanssa ei yhteistä säveltä tänään tahtonut löytyä, suurin osa kuvista oli tosi kummallisen sävyisiä.

Orly – Miss Conduct
OPI – DS Extravagance
Zoya – Blaze
Orly – Miss Conduct
Catherine Arley – 677

OPI – DS Extravagance
Zoya – Blaze
Orly – Miss Conduct
Catherine Arley – 677

OPI – DS Extravagance
Zoya – Blaze
Orly – Miss Conduct
Catherine Arley – 677
Melko samanlaisia mutta kuitenkin aivan erilaisia, niinpä on perusteltua omistaa kaikki! Jos joutuisin nostamaan yhden ylitse muiden, se olisi OPI ja muut tulevat tasaisesti perässä.
Zoyassa on ehkäpä kaikkein eniten silmääni miellyttävä sävy mutta OPIn laatu on ylivoimainen. Vaatimattomin näistä on CA mutta sekin on hyvin kaunis lakka, joskaan ei yhtä näyttävä. 
Vaikea valinta, joten onpa hyvä, että minulla on nämä kaikki:)
Kynsissä on vaikka millaista mittaa ja juuri nyt kumpikaan käsi ei ole täysin esittelykelpoinen. On tullut puuhasteltua kaikkea kummaa ja vähän väliä jostain kynnestä napsuu pala pois. Kynsieni kulmikkaahko muoto ei ole kovin anteeksiantava osumille, ovaalin muotoiset kestävät paremmin.
Olen kokenut myös jonkinlaista luomisen tuskaa mitä tulee tähän harrastukseen. Tuntuu siltä, että kun lakkakokoelma oli pienempi, tuli tehtyä paljon monimutkaisempia manikyyreja ja käytettyä enemmän luovuutta ja mielikuvitusta. Toisaalta silloin en omistanut tämän postauksen kaltaisia lakkoja jotka ovat kauneimmillaan sellaisenaan. Siitä huolimatta välillä harmittaa epämääräisesti ettei tule tehtyä mitään erikoisempaa. 
Tunnistaako kukaan muu samaa ilmiötä? :)

20 thoughts on “Punaiset rakkaudet

 1. En yleensä yhtään tykkää aniliininpunaisesta (vai onko tämä nyt joku fuksia tai magenta), mutta tämä lakka mulla on himotuslistalla. Jostain syystä tykkään siitä ja haluaisin sen, mutta yritän hillitä itseäni, koska pelkään, että se jäisi kuitenkin hyllyyn pölyttymään.

  Tiiätkö, oon miettiny itsestäni ihan samoja juttuja! Musta tuntuu, että mun koristelut alkaa olla paljon tylsempiä ja mielikuvituksettomampia kuin silloin, kun mulla oli jotain 30 lakkaa ja vain vähän koristeita. Jotenkin tuntuu, että silloin en edes hirveästi miettinyt minkälaiset kynnet teen, mutta lopputulos oli silti mielikuvituksellisempi ja hienompi kuin nyt. Ehkä oli jotenkin helpompi keksiä minkälaiset kynnet tekee, kun oli niin rajattu määrä tarvikkeita.

  Mullakin on kynnet tällä hetkellä aika erimittasia. Vaikka itse aina puhun, miten samanmittaiset ja muotoiset kynnet on kaikista kauneimmat. xD Itsekin tykkään sellasista tasakärkisistä kynsistä, mutta sitten aina kynsien kulmista lohkeaa paloja pois. Nyyh! Mulla on tällä hetkellä oikean käden (se, jota käytän enemmän, eikä kynnet pysy) kynnet aivan mitä sattuu. Kaksi nysää, kaksi pitkää ja yksi pitkä ja terävä. Yhdestä pitkästä kynnestä lohkesi kulmasta iso pala pois ja halusin kokeilla, että saiskohan näitä mun kynsiä viilattua teräviksi. Hyvin toimii. :D Seuraavana ois varmaan tiedossa se kaikkien kynsien viilaus samanlaiseksi…
  Sori vaan tästä romaanista. Taisin innostua. :D

  1. Saa tänne avautua, kiva vaan kun tulee keskustelua:D

   Mä kans aina peräänkuulutan sitä et kynnet PITÄÄ OLLA saman mittaiset ja nyt mulla ei ole kummassakaan kädessä itellä…aiemmin oli sentään oikea käsi, jossa oli kaikki tallella mut katkoin nimettömän enkä raaski lyhentää kaikkia samaan pituuteen. Vasurissa on yhä edelleen nysä pikkurilli epäonnisten akryylikynsikokeilujen jäljiltä.

   Aika hullua kyllä. Kun luulisi, että mitä enemmän on tarvikkeita niin sitä ihmeellisempiä juttuja pystyisi tekemään eikä se sit menekään niin. Aikakin on kyllä kroonisesti kortilla mutta mulle on käynyt niin, että sen sijaan et tekisin yhdet työläämmät kynnet teen useammat nopeat. Toki testattavia lakkoja on niin paljon että muuten niitä saisi esitellä vielä eläkeiässäkin:)

   Mitä noihin lakkahankintoihin tulee, niin ehkäpä niitä kannattaa miettiä ja antaa hautua ja hankkia vain niitä, mitkä oikeasti polttelee vielä pitemmän ajankin päästä. Kuvittelisin, että sillä välttyy hutiostoilta. Olen todennut myös sen, että lähes kaikki heräteostoksena kivijalkakaupoista hankitut lakat joko pölyttyy laatikossa tai lähtee käyttämättömänä kiertoon joten yritän välttää tällaisia ostoksia. Mieluumin satsaa sitten pitempiaikaisiin haaveisiin, vaikka vähän kalliimpiinkin, monen halvan impulssiostoksen sijasta:) Paitsi että OPIn Rumple’s Wiggin’ oli pakko pyyhkiä wish-listalta pois kun sitä ei saa mistään alle parinkympin :P Nyyh. Toivottavasti Color Clubin Secret Rendezvous on riittävän samankaltainen :)

  2. eBayssa on ainakin nyt 12 dollarilla + postit tuota Rumple’s Wiggin’ -lakkaa. Piti ihan kurkata, kun mulla on se, et omistanko todella jotain vhtf-lakkaa :D. En sentään :P. hihih

 2. Täältäkin löytyy myös jotain luomisen tuskaa, kaikki ihanat koristeet vaan lojuu lokerikossa… Toisaalta pidän yksinkertaisemmista kynsistä, ja alkuaikoina tuli vain kokeiltua erilaisia tekniikoita. Mä en suostu uskomaan että se johtuu lakkojen määrästä, vaan vain oman tyylin löytämisestä kynsimaailmassa :D Kyllä sitä joskus taas inspiroituu monimuotoisempiinkin koristeluihin ;)

  1. Ah, jospa kyse tosiaan on oman tyylin löytämisestä! Ja vuodenaika vaikuttaa ainakin mulla, kesällä on kiva laittaa vähän räväkämpiä juttuja mutta näin talveen semmoiset ei jotenkin sovi. Mukamas. Vaikka oisko sillä nyt niin väliä:)

 3. No täällä podetaan myös luomisen tuskaa! Välillä ärsyttä itseäkin kun aina vaan leimailen, mutta se johtuu puhtaasti tavan nopeudesta ja siististä lopputuloksesta. Ne nyt vain on mun juttu. Tykkäs siitä muut tai ei. :D
  Ehkä se voi olla sitäkin, että on tullut jo kokeiltua lähes kaikkiaa tekniikoita, joten tuntuu ettei mikään riitä, sama mitä tekee kynsille. Aina se on jotenkin toistoa… Mutta joskus siten tulee niitä ahaa-elämyksiä ja pääsee toteuttaan ideoita ihan kunnolla. :D

  1. Sä olet niin taitava että en ihmettele yhtään että tykkäät leimailla:) Mäkin leimailisin mutta en vaan osaa:D Taitaa jokaisella olla joku tyyli joka tuntuu ja näyttää omalta ja sitä tykkää tehdä. Ja miksikäs ei, omia kynsiähän tässä laitetaan ja ne saakin olla sellaiset, että niissä viihtyy. Olen joissain blogeissa huomannut (anonyymien) kommentteja ”miks sä aina vaan…” mutta vaikka lukijoita täytyy ajatella, niin ei silti mun mielestä pidä taipua juttuihin jotka ei ole ollenkaan oman tuntuisia:)

 4. No, minultahan katosi kynnet käytännössä kokonaan eli lyhetyivät täysin nysiksi. Samalla katosi innostus koristella niitä yhtään sen kummemmin, kun ei niihin mitään mahdu kuitenkaan. Eli inspiraatiota odotellessa. Onneksi tässä välillä voi lakkailla sitten niillä lakoilla, jotka eivät todellakaan koristeita tarvitse!

 5. Itseni täytyy olla juuri luova, että kynsiin saa omista tarpeista aikaiseksi jotakin. Kynsijuttuja löytyy jonkun verran, mutta mielestäni kuitenkin aika perusvalikoima. Köyhällä opiskelijalla kun ei ole varaa ostaa kalliita lakkoja tai edes niitä halpoja usein. :( Olisi onnenpäivä jos joskus saisin sipaistua kynsiini OPI:n lakkaa edes kokeilu mielessä!

  1. Mites kirpparit? Etenkin noista fb:n kynsikirppareista voi löytää edullisesti ”merkki”lakkojakin. Ja usko pois, liika lakkamäärä tosiaan tuhoaa luovuuden:)

 6. Voi aamen kaikelle mitä kirjoitit (sun kokoelma kaipas muuten selkeästi Zoyan Auroraa! Mulla on se, mutten ole ehtinyt vielä edes kokeilla sitä). Kokeilemattomien lakkojen määrä lasketaan jo kymmenissä ja koristelujen suhteen pää lyö ihan tyhjää. Jos blogia ei olisi, tästä asiasta ei tietysti tarvitsisi stressata ollenkaan. Samaan aikaan nämä pakkaset on aiheuttaneet sen, että kynnet napsahtelee poikki yksi toisensa jälkeen ja kynsinauhat on vähintäänkin irvokkaassa kunnossa. Haluaisin vain testailla uusia lakkoja koristeluista piittaamatta, mutta blogin lukijoita se varmaan kiinnostaa yhtä paljon kuin kasa pikkukiviä…

  1. Mulla on Zoyan Aurora:D On itse asiassa varpaankynsillä tällä hetkellä mutta se on sen verran eri sävyinen kuin nuo punaiset, etten huolinut sitä tähän vertailuun.

   Kyllähän lakkaesittelyt kiinnostaa mutta kieltämättä lakkaukset, joissa on nähty vähän vaivaa tai keksitty joku idea, kiinnostaa enemmän:)

  2. Joo, tämä Aurora olikin yllättävän violetti, nyt kun sen viimein kynsilleni sain :) muistin sen pinkimmäksi. Lakkaesittelyt ehkä kiinnostais, jos joku lähettäis mulle kaikki uusimmat kokoelmat. Jonkun iänvanhan lakan esittely 300 vuotta julkaisun jälkeen on aavistuksen turhaa :D MUTTA tänään mä leimailin! Pieleen se toki meni, mutta _leimailin_! Whoop whoop!

  3. Höh, mua kiinnostaa kivikaudenkin lakat jos esittely on muuten mielenkiintoisesti toteutettu :D Mutta kieltämättä, en panisi pahakseni jotain yhteistyökuviota jonka ansiosta postilaatikkoon tupsahtaisi kaikki uutuudet tuosta vaan :)
   Saadaanko tästä leimailusessiosta piankin lukea blogipostaus? *odottaa malttamattomana*

 7. Noista lakoista Zoya näyttäis suosikilta. Kirjotin jo kerran kauheen vuodatuksen tähän mutta sitten kaikki vaan katosi bittiavaruuteen.

  Aina sitä kynsiä lakatessa miettii että mitä tähän lisäisi, tai ideoita välähtää mielessä kummallisissa paikoissa ja jälkeen niitä ei enää muista. Mulla käy useesti niin. Toinen juttu on se, että kun on ihan tosi makee lakka niin sitä vaan ei voi peittää millään muilla härpäkkeillä. Lisäksi olen niin onneton kaikessa koristelussa ettei ne ihan aina edes ole kovin imartelevia. Kaikkea on tullut hommailtua mutta olen tullut siihen tulokseen että mun juttu on sellanen melko simppeli, siihen ei kauheesti härpäkettä mahdu. Vierastan ulokkeita kynsillä :)

  1. Tää blogger on joskus….no, blogger. Pahoitteluni sen puolesta!
   Zoya on jotenkin täyteläisin noista. Liekö lähestyvä joulu vai mikä pahus (en ole jouluihmisiä) mutta punaiset lakat tuntuvat nyt erityisen mieluisilta. Ja kyllä, räplään itsekin koko ajan noita kristalleja mitkä on näillä kynsillä. Yksi katosi jonnekin ruokaa laittaessa, kukakohan sen on mahtanut syödä :DD

   Usein vähemmän on enemmän:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *