Punaiset jouluiset

Ehdin kuin ehdinkin tehdä punaiset joulukynnet <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Näissä ei tosin kauheasti tekemistä ollut. Kynsillä on kolme ohutta kerrosta OPIn vastinetta China Glazen The Joululakalle, Ruby Pumpsille. Lakka kantaa nimeä Speak For Your-elf! eikä mainittavasti eroa RP:sta. Ehkä peittävyys on hieman parempi, muuten ei eroa. No toki OPIn sivellin on huomattavasti kivempi kuin China Glazen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koristeluiksi riitti nimettömiin joulukuusi-siirtokuvat ja peukkuihin jouluiset kellot. Kuusta koristamaan kiinnitin vielä pienet Swarovskin kristallit, jotka kuvissa näyttävät vain palloilta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tätä tasoa nää mun kynsitaiteilut on enimmäkseen olleet. Nautin upeiden lakkojen kauneudesta mieluiten sellaisenaan, ilman turhaa peittoa. Jopa ihan yksivärisillä on tullut oleiltua ilman, että on ollut alaston olo. Hassua, miten mieli muuttuu vuosien saatossa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitkäs on teidän suosikki-joululakkoja? Moni varmasti luottaa Ruby Pumpsiin:)

14 thoughts on “Punaiset jouluiset

 1. Ihanat kynnet, itseänikin on viime aikoina viehättäneet yksinkertaiset kynnet.

  Oma joululakkani on ehdottomasti PP:n Bridget, en oikein syty punaisille lakoille, mutta tämä on oikeaa sävyä. Eipä tule kyllä juuri muuten käytettyä tätäkään kuin jouluna, mutta pitäähän ihmisellä edes yksi joululakka olla :)

  Oikein mukavaa joulunaikaa sinulle :)

  1. Bridget on kyllä UPEA. Ja se on myös vähän ”erilainen” punainen, joten siitä on helppo pitää. Yksi joululakka täytyy kyllä jokaiselta löytyä.
   Ihanaa joulua sinne teille myös <3

 2. Ruby Pumps on ollu kynsillä useamman joulun, mutta koska en punaisista lakoista oikein pidä, ajattelin tänä vuonna luottaa Zoyan Dreamiin. Joulupaitani on sininen, joten vielä testaamaton Dream sopii siihen varmasti :)

  1. Uh, Dream! Siniset lakat toimivat hyvin jouluna myös, itse asiassa mun tekisi seuraavaksi mieli lakata taas FUNin How Deep Is Your Hololla:)

 3. Yksinkertainen on usein kaunista, kuten tässäkin tapauksessa :) Ihanat kynnet!

  Mun joululakaksi valikoitui tänä vuonna O.P.I.n I’m not Really a Waitress. Tosin vielä se ei ole kynsille päässyt, tänään illalla on kynsien lakkaus ohjelmassa :)

  Ihanaa joulua! <3

 4. Mitä sitä suotta nättiä lakkaa peittämään. :) Ruby pumps piti minulla eilen laittaa kynsille,toki multa löytyis useampikin joululakka, mutta tuohon tulee tartuttua useimmiten.. :) Piti jopa varapullo hommata, joista tosin uudemmassa oli kultaista hitulaa mukana, mistä lie se sinne eksynyt. :-D
  Rauhallista joulua! ♥

  1. Oho, onkohan sen koostumusta jotenkin muutettu? Omani on vuosien takaa ja siinä ei kyllä moista ole mukana. Aika yllättävä juttu o.O
   Mitä parhainta joulua sinne teille myös!

  1. Mulla on nämä edelleen kynsillä vaikka nyt lakat alkaa olla jo vähän rispaantuneet monen päivän jälkeen ja kun keittiössä on tullut häärättyä tavallista enemmän. Tykkään silti:) Kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *