Punainen paroni

Note to self: tarkista aina, onnistuivatko kuvat ennen kuin poistat lakkauksen. No, sentään muutama kuva onnistui jotenkuten.

Colors by Llarowen The Mighty Red Baron on pitkäaikaisen haaveilun täyttymys. Lakka oli aina kaikkialta loppu kun olin rahoineni paikalla kunnes viimein sain napattua sen itselleni ja miltei saman tien kynsille.

Päätin käyttää näyttävää lakkaa mahdollisimman vähin koristeluin. Laitoin kaksi kerrosta laadullisesti moitteetonta lakkaa ja teippasin jätin nimettömään pienen ”lakattoman” kaistaleen teipin avulla. Alla on tosin kerros Essien Sugar Daddya häivyttämässä keltaisuutta.

Koristeiksi laitoin simppelisti kolme Swarovskia, koska vähemmän on enemmän.
Kynsistä tuli näyttävät ja olisin mainiosti viihtynyt näillä pitempäänkin, mutta harmillisesti käyttämäni päällyslakka, Rican Glossy Glam, kutisti lakkausta sen verran että poistin lakat parin päivän jälkeen. En käsitä, miksi aiemmin hyvin toiminut HK Girlkin on alkanut kutistaa etenkin sivuilta ja tyvestä ja nyt sama tapahtui myös Glossy Glamilla. Tilasinkin nyt kokeeksi pikkupullon Poshéa, se on tunnetuista merkeistä kai ainoa, jota en ole vielä kokeillut.

Koko viikko on mennyt ihan penkin alle edellisenä viikonloppuna iskeneen noidannuolen seurauksena. Olen vielä tosi huono sairastamaan, sillä tulen todella kiukkuiseksi heti jos jokin paikka ei toimi.
Onneksi marraskuu on loppumetreillä, jospa alkava joulukuu toisi vähän valoa tähän sisällä ja ulkona vallitsevaan synkkyyteen. Muksaa viikkistä kuitenkin kaikille:)

32 thoughts on “Punainen paroni

 1. Mä en muuten ikinä tarkista kuvia koneella ennen lakkauksien poistoa, ja sen kyllä huomaa:D
  En tykkää punasesta omilla kynsillä, mut muilla näyttää niin upealle! Tuo aksenttikynsi on ihan huippu:)

  1. Joskus aikanaan mulla oli tapana kuvata kynnet heti lakkaamisen jälkeen mutta olen huomannut, että paremmat kuvat saa kun antaa käsien vähän ”rauhoittua” asetonilla jynssäämisen ym. jäljiltä ja kuvaan n. seuraavana päivänä. Sen myötä on sitten tullut tämä uusi ongelma, että en jaksa tai ehdi purkaa kuvia kamerasta ja kohta onkin jo toiset lakat kynsillä ja kierre on valmis.

 2. Tää on kyllä upea, Yksinkertainen lakkauskin korostaa hienosti tuon lakan kauneutta <3

  Mun lempparipunainen hololakka on juuri nyt dance legendin bullet for mu valentine, se on IHANA! häijysti vaan olen sillä kahdesti lakannut ja molemmat lopputulokset ovat olleet ihan sysihirveitä. Taidan ottaa tästä oppia ja tehdä seuraavaksi jotain pomminvarmaa..

  1. Suosittelen lämpimästi pysyttelemään yksinkertaisissa toteutuksissa. Ei sillä, että kovin monimutkaista jaksaisin edes väkertää kun niissä aina on epäonnistumisen riski enkä kestä kynsivastoinkäymisiä:) Bullet For My Valentine näyttää upealta, haluaisin lisää noita Wow Prismejäkin!

 3. Voi hemmetti tuota lakkaa, ihan hurjan kaunis…ja muuten juuri sellanen lakka, jonka kanssa kuvat epäonnistuu helposti kun kamera ei tarkenna mihinkään :D mulla on aina hololakkojen kanssa 80 prossaa kuvista täysin epätarkkoja :D

 4. Jotain karmaa noissa pikakuivattavissa on. En ole vielä huomannut että HK Girl kutistaisi, vaikka sitä käyttäisi ihan reilulla kädellä. Tosin mm. Poshe ja Seche ovat myös alkuun toimineet jonka jälkeen jäätävät reunoilta kutistumiset alkoivat.. Argh!
  Kynsistäkin piti sanomani, että täydelliset tähän pikkujoulukauteen!:)

  1. Mäkin käytin varmaan kolme tai neljä pulloa hyvällä menestyksellä ennen kuin kutistumista alkoi esiintyä. Nyt odotan jännityksellä, miten Poshen kanssa käy!

 5. Herranisä mikä punainen! :o En ole _ikinä_ nähnyt mitään näin nättiä punaisen sävyä, siis ihan OMG :D Lakkaus on ihan täydellinen, lakka saa sille kuuluvansa tilan :) Pikakuivattajista.. Mä ostin nyt itse sen HK Girlin, niin ihan ok tuntuu olevan, mut näköjään siinä on hajunsa puolesta migreenivaara. Poshe on yksi parhaimmista kokeilemistani pikakuivattajista; todella nopea kuivumaan, ei juurikaan levitä leimoja ja antaa kiiltävän pinnan, mutta miinuksena pullon tyhjentymisvaiheessa jankkiituva ja kutistava koostumus, joka saattaa näkyä vasta seuraavana päivänä :/

  1. Poshea on nyt tulossa testattavaksi, toivottavasti se pelittäisi. Käytin HK Girliäkin useamman pullon ennen kuin se alkoi kutistaa ja en kyllä mitenkään käsitä näiden pikakuivattajien sielunelämää. Sen hajusta mulla ei ole pahaa sanottavaa, ilmeisesti mun nenästä on tuhoutuneet kaikki hajunystyrät tai mitä lienevätkään koska moni on sanonut että Honkkari haisee pahalle mutta ite en huomaa mitään:D

  1. Suosittelen! Aika usein tämä on loppu mutta onneksi restockeja tulee aika usein. Oli myös helppo poistaa eikä värjännyt kynsiä, ihan täydellistä <3

 6. Aivan upea lakka!! Multa uupuu edelleen kunnollinen punainen hololakka, pitäneet paneutua asiaan. Tykkään myös koristelusta tässä. Pitäneet tätäkin matkia vähän. Yksinkertainen on parasta, varsinkin, kun on vähän kynsimasennusta =)

  1. Olen myös todennut omalla kohdallani, että teen ihan sitä mitä huvittaa eli aika varmoja juttuja, psyykeni ei nyt kestä kynsivastoinkäymisiä ja turhautumista yhtään. Tosin nämä simppelit on niitä, missä parhaiten viihdynkin myös:)

 7. Joskus tulee toisen lakkauksia katsoessa tunne, että ”pirskatti kun en keksinyt tuota eka itse!” :D

  Nyt just mulla on se tunne.

  Hienot!

 8. Aivan uskomattoman upea lakka! Muistan kuolanneeni tuota joskus kuvat siitä nähtyäni, mutta aina näytti vain loppuunmyytyä, joten unohdin jo koko lakan olemassaolon… Toi on pakko saada! :D Ja nuo koristelut sopii aivan täydellisesti tuohon, niin kauniit kynnet kaikessa yksinkertaisuudessaan <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *