Puhutaan vielä väreistä

Värikästä kesäkuuta! Kuinka monella alkoi tänään loma?

Tein vielä toiset lakkaukset Yves Rocherin uudistuneilla kynsilakoilla. Setissä oli useampikin kiva, murrettu sävy jotka ehkä sopisivat paremmin syksyyn mutta taipuvat mainiosti tähän alkukesäänkin – etenkin, kun kaveriksi lisää kukkia.


Kynsillä on sävyt Rose Hortensia ja Pivoine. Kumpikin lakoista oli erinomaisen hyvälaatuinen ja kahdella kerroksella peittävä. Ja hei, katsokaa nyt tuota kiiltoa. Lakat sisältävät elemihartsia. En ole mikään kemisti, joten en osaa kertoa siitä tarkemmin mutta sen luvataan tuovan lakalle erityistä kiiltoa ja se varmaan sitten on se. Kiiltävää on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Loputtomasta jämädecalilaatikostani löytyi näihinkin lakkoihin varsin mukavasti sopivat siirtokuvat. Koostin kynsille kahdesta eri arkinpalasta ihan toimivan kokonaisuuden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kynsilakkojen tarjoushinta on  5,90 (norm. 6,90) ja ainakin tätä kirjoittaessani oli voimassa vielä tarjous, jossa kolme lakkaa sai hintaan 15,90€. Vielä tänään verkkokaupassa saa ensimmäisenä ostoskoriin lisäämänsä tuotteen ilmaiseksi.
Huomatkaa, että yli 17€ arvoinen tilaus toimitetaan ilman postikuluja.

Ja vielä muistutus sekä lisäinfoa huimasta skabasta:
Instagramissa ja Facebookissa on käynnissä kilpailu, jossa voi voittaa omakseen vuoden kauneudenhoitotuotteet tai 50 pulloa uusia lakkasävyjä! Joka viikko arvotaan kolme voittajaa ja kisa jatkuu 28.6. saakka. Osallistuisin ehdottomasti, ellen olisi jäävi:)

Postaa kuva kynsistäsi instaan tai faceen hashtageilla #SPEAKINGCOLORS #YOURCOUNTRY (esim. #finland -tai mistä ikinä oletkaan, kilpailu on avoinna kaikille ympäri maailman) sekä #YOURMOOD (esim. #happy, #lucky, #grumpy….mikä parhaiten kuvastaa fiilistäsi)


Postaus on toteutettu yhteistyössä Yves Rocherin kanssa. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

10 thoughts on “Puhutaan vielä väreistä

  1. Nätti yhdistelmä :) nyt koitan olla menemättä sinne verkkokauppaan koska tein just yhden tilauksen…mutta Sexy Pulpista pitäisi tietysti olla yks purkki aina jemmassa..hmmmmmm

    1. Mun piti eilen hyödyntää tarjous ja otin uteliaisuudesta luomivärinelikon ilmaiseksi tuotteeksi. Ja huulipunakynän, sävy oli vähän arpomista kyllä. Mitähän muuta? Jotain mä tilasin että sain 17€ täyteen mutta unohdin jo:D

  2. Nämä värit sopivat ihanasti yhteen ja melkein tekis mieli hankkia nämä ja tehdä liukuvärjäys. Noi decalssit sopivat upeasti koristamaan kokonaisuutta :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *