Puhkeaa kukkaan

Arki-illan nopiat ja koska näillä on menty jo päivä, kärjissä on aika reippaasti kulumaa. En ole päättänyt, mitä näistä lakoista syyttäisin mutta ehkäpä sormi osoittaa kuitenkin ChG:n suuntaan. Kun kärjillä oleva glitterit tippuvat pois, niin paljas kynsihän siellä alla odottaa. En tosin ehtinyt laittaa kunnolla päällyslakkaa kun meni sen verran myöhäiseksi eilen näiden kanssa.

Kaksi kerrosta värilakkaa, kerros hiutaleita ja päällyslakkaa. Kukkastrassi ja pari pisaraa lehdiksi sekä tökerösti sutattu haava nimettömässä, voilá:

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Clear -aluslakka
-Lumene 41 Puhkeaa Kukkaan
-China Glaze Snow Globe
-Inm Out The Door -pikakuivattaja
-strasseja

Snow Globe kuuluu Ihan Kiva- kategoriaan mutta ei aiheuttanut mitään erityisiä riemunkiljahduksia. Ajattelin ensin yhdistään sen Essien Mint Candy Appleen mutta siitä olisi todennäköisesti tullut aika talvinen yhdistelmä ja tulihan koeajettua  tuo Lumenekin. Aika huonosti peittävää, yksistään sitä tarvisi varmasti kolme kerrosta.
Ajattelin pitkästä aikaa (heh) vesimarmoroida nyt viikonloppuna, todennäköisesti sunnuntaina. Kokeilen vähän syksyisempiä sävyjä, kaikki tekemäni marmoroinnit ovat olleet kesäisiä ja värikkäitä. 
Ihanaa, että on perjantai! Kohta sauna tulille ja kenties lasillinen jotain rentouttavaa sen jälkeen:)

20 thoughts on “Puhkeaa kukkaan

  1. Ootko kokeillut Snow Globea tummanpunaisten lakkojen päällä? Mä swatchasin kynsitippiin kerran Ruby Pumpsia ja siihen päälle Snow Globea, oli aika vinkeän näköinen :) Mullakaan ei oo tullu kyseistä glitteriä vielä hirveesti käytettyä, mutta veikkaan että talvella asia muuttuu…

    1. Mullakaan se ei ole päässy vielä kynsille asti, kun ei se väri ole kovin kesäinen :) talvella varmaan käytänkin sitä sitte kyllästymiseen saakka…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *