Prologi

Useimmat kynsiblogit taitavat olla parikymppisten nuorten naisten käsialaa. Minun ikäiseni ”tulisi” keskittyä leivontaan, ruoanlaittoon, sisustukseen, käsitöihin ja lastenhoitoon.
Keskitynkin, noin arjessa, ainakin osaan näistä. En ole koskaan erityisesti ollut kiinnostunut sisustamisesta ja käsitöissä minulla on peukalo keskellä kämmentä. Keittiössä saan aikaiseksi sen verran, että perhe on pysynyt hengissä.

Asiaan: olen aina tykännyt laittaa kynsiä. En sillä tavoin intohimoisesti kuin jotkut mutta haluan, että kynnet ovat siistit ja lakatut. Voin mennä ruokakauppaan ilman meikkiä mutta kärsin suunnattomasti jos kynteni eivät ole kunnossa. Minun hermorakenteellani ei väsätä monimutkaisia helmikoristeluita mutta jotain pientä sentään. Lakkailen omia kynsiäni eli minulla ei ole koskaan ollut geeli- tai akryylikynsiä enkä aio moisia ottaakaan.

Olen tähän saakka kiusannut ystäviäni facebookissa kynsijutuillani mutta päätin nyt aloittaa tämän blogin joka on pyhitetty pääosin näille arjen pikku turhuuksille. En ole aikaisemmin pitänyt blogia joten suokaa anteeksi aloittelijan mokat, tälläkin saralla:)

2 thoughts on “Prologi

  1. Hei! Eksyin blogiisi Liebster Blog-tunnustuksen myötä. Onpas kivaa törmätä ikätoverin pitämään blogiin, meitä ”vanhuksia” kun blogosfäärissä tuntuu hieman vähemmän olevan. ;-)

    En ole vielä ehtinyt selaamaan blogiasi kokonaan lävitse mutta ainakin toistaiseksi näyttää oikein hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *