Pretty Pink Dirndl

Omituinen lakannimi ajoi selvittämään asiaa Googlen avustuksella ja nyt tiedän, että dirndl on asukokonaisuus, johon mm. runsaspoviset tirolilaisneitoset ja Rymy-Eetun tarjoilijat pukeutuvat. Ja nyt tekin tiedätte. Vai olinko ainoa, joka ei tiennyt?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olin silti vähällä jättää lakkauksen julkaisematta, sillä HK Girl kutisti etenkin pikkurillin lakkaa rumasti ja leimaus ei oikein onnistunut mutta enköön nyt kuitenkin kun aloitin.

Dirlandaata on kynsillä kaksi kerrosta, samoin pikkurillin Indigo To Go-lakkaa. Oivallisia lakattavia kumpainenkin, ei moittimista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin aksenttikynnet IDUN Mineralsin Alexandritilla. Vaikka se on hyvin pigmenttistä, leimauksesta jäi vähän suttuinen ja valju. Älytöntä, etten omista lainkaan tuon sävyistä varsinaista leimauslakkaa, epäkohta pitäisi saada kyllä korjattua mahdollisimman pikaisesti. Leimakuvio on Konadin laatalta M100.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Oikein kivat kynnet muutoin, mutta tekninen toteutus vähän onnahteli. Aina ei voi onnistua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Luulen, että HK Girlini temppuilu johtuu siitä, että minun kappaleeni on moneen kertaa ohennettua ja täyttöpullosta täytettyä jämäerää. Päätin olla käyttämättä sitä enää suoraan lakkauksen päälle ja olen nyt käyttänyt kuivattamiseen Picture Polishin Looking Glass Top Coatia. Se ei ole aivan yhtä nopea kuin HK Girl mutta hoitaa hyvin hommansa. Leimausten päälle lisään sitten entiseen tapaan HK Girlin.

Mukavaa viikonloppua viikkistä itse kullekin….ja hei, huomenna on jo elokuu. Käsittämätöntä, että kesä on melkein ohi vaikka se ei oikein ole alkanutkaan.

16 thoughts on “Pretty Pink Dirndl

 1. Tähän on nyt pakko kommentoida että VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ, nimittäin mulla on vielä elokuu armonaikaa ennenkuin työt kutsuu.. :D kaunis lakkaus!

 2. Toivotaan, että loppukesästä olisi vähän enemmän lämpimiä päiviä. Olen tänä kesänä ollut tasan kahtena päivänä ilman takkia ulkona. :D

  Ihan superkauniit lakkaukset! <3

 3. En todellakaan tiennyt dirlandaan merkitystä o.O (en jaksanut yrittää kirjoittaa sitä oikein)

  Dashicalta löytyis varmaan ton sävyinen leimauslakka, mä taisin jonkun magentan tilatakin mutta en tiedä mikä se noista pulloista on, koska NIMIÄ EI OLE. Mutta voitais tehdä yhteistilaus Dashicalle joku päivä? Kauniit kynnet!

  1. Joo tehdään vaan! Mulla on tosiaan uupeloa leimauslakoissa nimenomaan näiden värikkäämpien lakkojen osalta. Joskus kuvittelin, että en tarvi niitä mutta toisin käsi.

 4. Nätti lakkaus :)
  Oon niin ilonen, että kävin siellä portugalissa toukokussa niin ei niin paljoa harmita kesän ”puuttuminen”. :-D Pidän silti sormia ristissä että elokuu pelastaa tilanteen.

  1. Kiva, että pääsit edes vähän maistamaan kesää:) Toivotaan, että me kotimaan lomailijatkin vielä saataisiin edes muutama lämmin päivä!

  1. On tosi huijattu olo. Ajattelin pitkään, että en valita tästä mutta kyllä niin harmittaa että pakko yhtyä valituskuoroon.

  1. Nämä on tilattu Saksasta Kosmetik 4 Less-verkkokaupasta mutta monessa suomalaisessa halpahallissakin on Essenceä myynnissä nykyään:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *