Poikkeus sääntöön

Kuten monet tietävät, Virallinen Joululakka on China Glazen Ruby Pumps, joka minunkin kynsilläni nähtiin viime jouluna ja olisi nähty nytkin ellei uusi tulokas olisi kiilannut kiinnostavuudessaan ohi. Toivottavasti en nyt riko jotain kirjoittamatonta sääntöä jos jätän RB:n odottelemaan ensi joulua.

Voitin Mimaxin joulukalenterista 20€ lahjakortin ja aatonaattona kävin noutamassa omakseni OPIn In My Santa Suitin ja My Favorite Ornamentin. Jälkimmäinen on herättänyt aika paljon keskustelua, sitä on verrattu niin Zoya Tomokoon kuin China Glazen I’m Not Lioniinkin. Omistan molemmat ja lakka ei ole täysin dupe kummallekaan. Lionissa on hologlitteriä joka MFO:sta puuttuu ja Tomoko on hieman lämpimämmän sävyinen mutta MFO on kyllä niin lähellä sitä, ettei molempia ole välttämätöntä omistaa. Älkää nyt kuitenkaan kysykö, miksi minulla on nämä kaikki kolme…
Tosin My Favorite Ornament on glitter eikä tekstuuri ja sille löytynee muitakin käyttötapoja kuin koko kynnelle lakkaaminen.

Pääosaa tässä jouluisessa skittlettessä näyttelee siis In My Santa Suit, upea punainen shimmerlakka. Lyhyissä kynsissä kaksi kerrosta olisi riittänyt mutta minun kynteni vaativat kolme. Siveltimen jälki näkyy aavistuksen lakkapinnassa mutta ei niin, että se häiritsisi. Ilokseni lakka oli helppo siistiä, jotkut punaiset kun ovat aika haastavia.
Jätin pikkurillit ja peukalot yksivärisiksi mutta etusormiin laitoin pari kultaista niittiä kärkiin.

Keskisormessa on kolme kerrosta My Favorite Ornamentia (ilman päällyslakkaa) ja nimettömissä kaksi kerrosta Ginan Whitea ja leimaukset Pueenin laatasta 41 China Glazen Passionilla. Iloitsin suorakaidestamperista, sillä sain leimat ihmeen vaivattomasti suoraan ja muutenkin harvoin saan näin virheettömiä leimoja aikaiseksi. Jotain suttua on aina tai tulee viimeistään päällyslakkaa levittäessä.

Mieleiset kynnet, tykkään väreistä ja tästä koristelutyylistä muutenkin. Skittlessä/skittlettessä on vähän yksivärisiä tai simppeleitä koristeluja enemmän haastetta tekovaiheessa ja kynsiä on kivempi katsella kun kaikki eivät ole samanlaisia.

OPI In My Santa Suit & My Favorite Ornament

Etusormen lakka on vähän kärsinyt koska ruttasin lakat ja hätäinen paikkausyritykseni johti päällyslakan kupliintumiseen. Buu! Yritin peittää sitä värilakalla ja päällyslakan lisäkerroksella, vähän heikoin tuloksin kuten näette. En jaksa välittää, livenä sitä ei juuri huomaa.

Lähes kaikissa tekemissäni kynsissä on nyt ollut mukana valkoista ja Gina Tricotin Whitesta on kertynyt sen verran käyttökokemusta, että OSTAKAA SE mikäli teillä ei sitä jo ole! Ihan paras testaamistani valkoisista. Omani on Essien pullossa ja leveä suti tekee lakkaamisesta tosi helppoa. Kaksi paksuakaan kerrosta ei aiheuttanut mitään ongelmia mutta peitti täysin. Elämä on taas pikkuisen helpompaa.

Huomenna käynnistyy Better Nail Dayn 2v-synttäriarvonta, pysykäähän siis kuulolla:)

37 thoughts on “Poikkeus sääntöön

  1. Kyllä mä suosittelen molempia omasta kokemuksesta ainakin:) Täytyy käydä vielä vähän rohmuamassa tota valkoista varastoon kun sitä nyt näyttää kuluvan:D

  1. Ehkä syy onkin siinä että ne on hankalia? :) Tosin ei kaikki valkoisesta tykkää mutta ehkä hyvä valkoinen on kuitenkin sellainen omistamisen arvoinen juttu:)

  2. Se voi hyvin olla :D

   Mä muuten keksin nyt, että tollainen kulmikas stampperi on saatava. Selattuani Ebayita tosi kauan, en kuitenkaan löytänyt… Osaisitko antaa vinkkiä hakusanaan tai myyjään, jotta saisin itselleni moisen hankkittua?

 1. Kauniit <3 pakko kai toi GT on sitten ostaa..;D kun pääsisi sinne asti, niin ostan varmaan 3, 6 tai 9 lakkaa.. koska parillisia määriä tai varsinkaan yhtä ei voi ostaa;)

 2. Onpas todella upea punainen! Jostain syystä olen aina pitänyt enemmän tällaisista hieman tummemmista punaisista, vaikka kyllä niitä kirkkaampiakin löytyy kokoelmasta. Yksi suosikki monen vuoden ajalta on Max Factorin Wine Red, jota olen kuluttanut useamman pullon. Enää sitä ei tosin ole vuosiin saanut.

 3. Kynnet on kyllä kauniit, tykkään :) Mulla on myös ne kaikki kolme lakkaa (CG, OPI ja Zoya) ja yhtään ei kaduta enkä aio luopua yhdestäkään, koska eivät ole dupeja! :) Mua on ihmetyttänyt My Favorite Ornament, koska mun silmissä se on tekstuurilakka. Siinä näkyy vaaleita hiekkamaisia rakeita ja pinta tuntuu ihan tekstuurilakan pinnalta, lähes samanlaiselta kuin Zoyan Tomokon pinta. Ootko sinä sitä mieltä, että MFO on kuitenkin glitter eikä tekstuuri? Monissa blogeissa sanotaan sen olevan glitter ja virallisestikkihan se sitä on, mutta itse yllätyin, kun sillä lakkasin, että se tuntui ja näytti ihan hiekkalakalta. Löysin blogin, missä sen sanottiin olevan tekstruurilakan kaltainen http://www.swatchandlearn.com/opi-my-favorite-ornament-swatches-review/

  1. Kiitos:) Laitoin just äsken vertailukuvan näistä kolmesta facebookiin ja mielestäni se on glitter, ei tekstuuri mutta aika rajatapaus kyllä. Ainakin toistaiseksi pitänen nämä kaikki itselläni:D

 4. Ma itken verta, kun Suomessa ollessa hypistelin sita GT:n valkoista, mutten kuitenkaan ostanut! Et sitten silloin voinut sanoa, etta se on hyva! :D

  My Favourite Ornament ja skittlette on ♥

  1. Seuraavalla Suomen reissulla sitten! Tai tilaat netistä? :) Mä en uskaltanut suositella sitä ennen kuin olin tarpeeksi testannut kun aattelin, että mun pää on vadilla jos se onkin pska:D

 5. Onpas jälleen kerran kivat kynnet! :) Skittle/skitlette on kyllä tyylinä itsellekin mieluinen, vaikka ei kovin monia sellasia kynsiä oo tullutkaan tehtyä. Tuota GT:n valkoista täytyy kyllä käydä kotiuttamassa ainakin yksi kipale kokeeksi, ostaa sit lisää jos tykkää. Ei onneks oo kovin iso investointi, vaikka itse ei tykkäiskään. Kerran jo meinasin sen ostaa, mutta se oli siitä pahuksen liikkestä just sillon loppu :(

  1. Mä olen ihan hurahtanut näihin:) Menin muuten tänään toiveikkaana Ginaan mutta sanako lie kiirinyt, kun jäljellä oli vain kaksi pulloa:o Netistä tilaamalla taitaa saada varmimmin!

 6. Ihanat kynnet! Hmm, miellän nämä nyt joulukynsiksi ja joulu meni jo. Ehkä uudenvuoden mökkibileisiin :D? Tosin siellä pitää olla kai glitteröverit. Mutta kun ne tulee jo vähän korvista ulos… Joo, jälkijoulukynnet!

  Pahoittelen, puhun paljon yksikseni. Näköjään myös kirjoitan :’D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *