Pliisua

Teinpä tällaiset kynnet että piti oikein ihmetellä, mitä tapahtui? Että tässäkö nää nyt oli? :) Nudelakkaa ja kullanväriset leimaukset. Kuvittelin mielessäni jotenkin näyttävämmän lopputuloksen. Testasin ensimmäistä kertaa koko kynnen kuviota XL-stamperilla. Muuten sujui ihan hyvin mutta kohdistus vaatii kyllä harjoittelua.

Ei näistä nyt oikein tämän enempää sanottavaa ole joten pääsitte aika vähällä;)
Lakkaa on kaksi kerrosta, peittävyyteen olisi vaadittu kolme mutta en jaksanut ja ajattelin, ettei smile line näy tuolta leimojen alta. No näkyyhän se, katsokaa vaikka.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Gina Tricot Puff powder
-leimaukset ChG Passion + Magno Nails laatta A29
-Seche Vite -pikakuivattaja
-Konad Top Coat
Kävin tänään Helsingin keskustassa mikä on aika harvinaista, ei täältä maalta sinne noin vain lähdetä. Seppälän lakkavalikoima ei tarjonnut mitään uutta mutta Gina Tricotissa vähän innostuin ja kotiutin sieltä seuraavat lakat.
Vasemmalta oikealle
-Silver white
-Puff powder
-Viva glam
-Gold
-Luxurious
-Lilac me
-Azure blue
 Silver white
(kuva huijaa, todellisuudessa tämä on valkoisempi jossa hopeista shimmeriä)
Puff powder

 Viva glam
(duochrome vaikka kuvasta ei näy)
 Gold
 Luxurious
 Lilac me
Azure blue
Olen tykännyt näiden laadusta, niinpä uskalsin ostaa useamman. Kynsille pääsi ensimmäisenä siis tuo Puff powder. Meinasin kokeilla noita metallilakkoja myös leimaukseen, voisivat jopa toimia. 
Tein tänään myös jotain aika radikaalia, nimittäin leikkautin kesätukan. Eipä ole tuota moppia ikävä vaikka käsi haroo vähän väliä niskaa ihmeissään:)
Huomenna alkaa kesän työrupeamani joten ”loma” oli nyt tässä. Onneksi päivät on pitkiä ja illat valoisia, pyrin pitämään nykyisen postaustahdin ennallaan.
Kivaa loppuviikkoa kaikille!

27 thoughts on “Pliisua

  1. Kasvaa se taas:) Mulla on ollut kaiken pituista ja väristä tukkaa vuosien saatossa, välillä aina kasvatan aikani ja sitten taas kyllästyn. Ei kyllä kaduta ollenkaan:))

 1. Mun mielestä noi kynnet on todella kauniit! Tykkään just tollasista missä kuvio ei välttämättä näy hirveen voimakkaasti. :)
  Ja rohkee oot kun leikkasit noin paljon hiuksista pois! Tosin oon itse leikannut vielä pidemmistä monta kertaa lyhyiksi… Nyt on taas kasvatusvaihe menossa. :D

  1. Mä ajattelin ensin, että nää on tosi tylsät mutta kovasti näkyy moni tykänneen ja kyllä mä itsekin kun olen näitä pari päivää pitänyt. Taidan olla hitaasti lämpenevää sorttia:)
   Taisin kasvatella 1,5 vuotta tällä rupeamalla tätä tukkaa, saapa nähdä milloin taas…

 2. Oi vitsit, mun tekisi mieli ostaa Lilac Me ja Luxurious… Azure Blue mulla onkin jo, se on ihana! :D

  Tosta Luxuriouksesta olisi kiva nähdä swatcheja pian, kun googlettelemalla en oikein löytänyt mitään järkevää. :)

 3. Ihanat kynnet, vaikka ite sanot että pliisut :D Mulla itsellä on kanssa suunnitelmissa vaaleaa leimauksilla tälle päivälle;)

  Noi Ginan lakathan näyttää herkuilta, paljon ne kustantaa? Mä en yleensä siellä käy, mut ehkä noiden takia vois….

  1. Ginan lakat maksaa 3,95€ per pullo tai 3 pulloa 9,95€. Taitaa olla 9ml pullossa ellen väärin muista. Edullisia ja hyvälaatuisia hintaansa nähden.

   Kiitos Lunalii:)

  1. Sekosin vähän kun mä pääsen niin harvoin kaupunkiin:´D
   Kesäksi on kyllä kiva leikata lyhyempi hiusmalli, kuivuu nopsaan ja on kiva kun ei hiosta niskasta.

 4. Kaunis lakkaus ja kun aloit puhumaan metallilakan käytöstä leimauksessa, oli pakko testata Viva glamia kun löytyy laatikosta :)

  Yksinään tai vaalean lakan päällä ei juurikaan minkään näköinen tai ainakin tarvitsisi auringon valoa, mutta musta ja muut tummat, toimii… :)

  On vaan tuskainen poistettava sormilta, kun tuntuu, että kädet on sitten ihan hileiset ;)

  -T-

  1. Ajattelin kans, että mustan päällä vois olla kiva:) Ja tuo valkoinen on muuten samanlainen hilehässäkkä, mä laitoin ensin sitä, sitten muutin mieleni ja vaihdoin nudeen. Ihme kun noissa kuvissa ei näy ne hileet joita väkisin jäi pitkin sormia:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *