Planks a lot vaan

Piti tehdä liukuvärjäys mutta onnistuin möhlimään sen täydellisesti. Tosin, opinpahan jotain: ei saa töpötellä niin kauaa, että alla olevat lakat ”sulaa” ja tulee paljas kynsi näkyviin. Jouduin lakkaamaan neljä kynttä uudelleen, hmph. Käytin näissä kuitenkin samoja lakkoja kuin alunperin olin ajatellut mutta pieleen mennyt liukuväri otti sen verran päähän, että halusin jotain yksinkertaisempaa.

Mikäs sen yksinkertaisempaa kuin seitinohuet water decalit:D Vasempaan käteen sain ne tosi nätisti mutta oikeassa ruttasin kaikki nuo lehdet. Eipä sitä nyt tietysti huomaa ellei oikein suurennuslasin kanssa ala asiaa tarkastelemaan. Koska vasurissa on nysäkynsi, olen viime aikoina ottanut kynsikuvat oikeasta kädestä ja niin nytkin, vaikka se vasen onnistui paremmin.

Ihan nätithän näistä lopulta tuli. Panda-monium Pink ei ole levittyvyydeltään mikään ihanteellinen lakka, se on ohutta luirua ja vaatii peittääkseen hyvinkin kolme kerrosta ellei jopa neljä mikäli on oikein tarkka lopputuloksesta.
Kauniin sävynsä vuoksi se saa kuitenkin paljon anteeksi. Onneksi kuivumisaika on kohtuullisen lyhyt.

Nyt täytyy todeta myös sellainen tosiasia, että kynsinauhojen rasvausprojektini on kantanut hyvin hedelmää, ne ovat sangen hyvässä kunnossa. Olen myös yrittänyt olla jyrsimättä kynnen vierustoja (mitä teen kun hermoilen, etenkin peukalot ovat vaarassa) ja saanut ainakin vähennettyä sitä.
Käytössäni on kynsinauhaöljykyniä, vitalista ja LV huuli- & hoitovoidetta. Näitä kaikkia on ripoteltuna kaikkialle kotona ja töissäkin muutama että niitä tulisi herkemmin käytettyä.

Sitten kuviin joita on taas aika paljon.
Ihmettelin viimeksi kuvatessani, miksi ihoni näyttää punaiselta kunnes nyt tajusin: käyttämäni lamput ovat tosi kuumia, joten ei ihmekään mutta sentään lakat ovat suurinpiirtein oikean sävyisiä, ehkä se on tärkeämpää. Tosin livenä näissä kynsissä pilkut ja kukkien lila ovat kuvista poiketen hyvin lähellä toisiaan.

Kynnet on päässeet taas aika pitkiksi, kenties lyhennän niitä seuraavalla lakkauskerralla.

Vasen käsi

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-OPI Panda-monium Pink
-OPI Planks a Lot
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Color Club väritön lakka
-water decaleja
-dotting tool
Tulihan kokeiltua näitäkin ja kyllä ne ihan toimii:) Tyhmän näköistä juu mutta huomattavasti nopeampaa ja kätevämpää kuin folioiden kanssa sählääminen. Nämä ovat sen verran reiluja, että sisällä piti laittaa kokonainen vanulappu jotta tutit pysyivät sormissa. 
Folion lämmittävä vaikutus jää kyllä pois, en tiedä onko sillä merkitystä hankalampia glitterlakkoja poistettaessa. Testaus siis jatkuu:)

30 thoughts on “Planks a lot vaan

 1. On kyllä kauniit kynnet! Hyvä tietää, että nuo kumit toimii. :) Täytyy varmaan ostaa itsellekin näitä. Millähän hakusanalla näitä ebaysta osaa etsiä?

 2. Tosi kauniit kynnet! Ja hauska tuo kuva noista kumitupoista. :) Hyvä kuulla, että ne toimii. Ite en oo koskaan testannut, mutta kyllä kiehtois saada joku ”helppo tapa poistaa glitterit”, vaikka ei sellaista kai olekaan… :D

 3. Ihanat kynnet! Pisteet on kuin piste i:n päälle :)
  Mä tilasin semmosia tohon tarkotettuja kynnen päähän laitettavia juttuja, onkohan niissäkin liikaa tilaa… Mua harmittaa jatkuva folion tuhlailu ja sen kanssa tappelu muutenkin, niin tuo on hyvä keksintö.

  1. Kiitos hannele:)
   Onko ne niitä vaaleanpunaisia ”säiliöitä”? Katselin niitäkin joskus mutta päädyin kuitenkin näihin. Kerro sitten, toimiiko ne:)

  1. Se on kyl nätti ja sitten kun sen saa kynsille niin kestää tosi hyvin siistinä -eli on hyvinkin vaivan arvoinen vaikka vähän hankala levittää:)

  1. En oo kyllä kokeillut kun parista paikkaa luin, että eivät toimi ja suunnilleen hajoavat käsiin. Nykyään poistan lakat vanulla ja foliolla.

  2. Kiitos tiedosta, olen koittanut etsiä ympäri nettiä jotain mainintaa näistä, enkä ole löytänyt, joten jotain tämän suuntaista arvelinkin :-)
   Eipä sitten kannata näitäkään tilata – parempi käyttää noita teidän toimivia keinojanne

  3. Joo, ihan paras keino on yksikertaisin eli vanulapun palaseen kynsilakanpoistoainetta ja hetkeksi folion sisälle hautumaa. Toimii:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *