Plagioituja pilkkuja

Tämä pilkkulakkaus on miltei suoraan kopioitu instagramissa ihailtavaa kynsitaidetta jakavalta elle_nail -käyttäjältä. Lakatkin on melkein samat, mutta Gelaton tilalla käytin Essencen Blue Bubble di Bluea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Essencen hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset lakat ovat hyvin edustettuina, sillä nimettömässä on merkin valkoinen Wild White Ways, kaksi ohutta kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Vaaleanpunainen on Panda-monium Pink, joka on vanhimpia OPIn lakkojani. Se on myös valkoista ja mustaa lukuunottamatta harvoja värilakkoja, jonka olen onnistunut kuluttamaan loppuun -tosin puhutaan ajasta ennen blogia, kun kokoelmani käsitti alle 100 lakkaa. Se on ohutta ja vaatii kolme kerrosta peittääkseen, joten kyllähän sitä kuluukin.

Nimettömään valkoisen päälle pilkuttelin kahdella eri kokoisella dotting toolilla eli pilkkutikulla kumpaakin mukana olevaa värilakkaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkauksen idea on tosi yksinkertainen mutta mä tykkäsin näistä mahdottomasti. Sen verran tässä meni vikaan, että mulla oli tarkoitus valita Pantonen vuoden värit-henkiset sävyt mutta eihän nämä nyt kuitenkaan ole tarpeeksi lähellä. Aion yrittää myöhemmin uudelleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mukavaa alkanutta viikkoa:)

30 thoughts on “Plagioituja pilkkuja

  1. No on ihan hullun söpöt! Juuri sopiva pikalakkaus arkeen, mutta kuitenki on jotain jujua :) saatan ehkä matkia, mutta eri väreillä kuitenkin. Mulla tulee aina jotku vauvakutsut mieleen vaaleanpunaisesta ja vaaleansinisestä yhdessä :D

  2. Hirmu suloinen lakkaus ja aivan ihanat värit! Heti aloin himoamaan tota Panda-monium Pinkiä, mutta saakohan sitä enää mistään. Ton väristä lakkaa ei ole vielä tullut missään vastaan.

    1. Se on kyllä aika jännä vaaleanpunainen, mulla ei ainakaan ole sille dupeja. Kyllä mä luulen, että sitä voisi löytyä vielä esim. Kauneudenkaupasta, jossa on aika hyvin ollut vähän vanhempiakin sävyjä saatavilla.

    1. Kiitos! Tässä onkin kiva mitta kynsissä, nyt ne on taas venähtäneet jo liiankin pitkiksi ja raavin taas vahingossa itseäni kun olen pitänyt vähän lyhyempää mittaa pitkään enkä ole tottunut tähän:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *