Pipariksi menneet

Meillä pidettiin eräänä iltana piparitalkoot. Kannoin toki korteni kekoon ja jälkikasvun tukehtuessa taikinaan ja ripotellessa vehnäjauhoja vasta pestylle keittiön lattialle minä väsäsin itselleni vähän toisenlaiset piparit.

* * * JOULUISET PIPARIKYNNET * * *
-Zoya Nyssa
-OPI Going My Way Or Norway? 
-Gina Tricot White
-kynsivinyylejä (Vinyl It Up)
-siirtokuvia, jämälaatikon löydökset käyvät hyvin
-pikakuivattava päällyslakka
-aluslakka
Ota täydellinen suklaanruskea, Zoya Nyssa, ja laita kuivan aluslakan päälle kaksi kerrosta etusormeen ja peukaloon. Sen jälkeen lakkaa kinuskikastikkeen sävyinen OPI Going My Way Or Norway pikkurilliin, kaksi kerrosta riittää. Lisää nimettömään ja keskisormeen niin ikään kaksi kerrosta valkoista kynsilakkaa, tässä tapauksessa Ginan Tricot’n Whitea.  
Lakkaa kaikille kynsille pikakuivattava päällyslakka. 
Siisti ylimenneet lakat kynsinauhoilta asetoniin kastetulla siveltimellä. 

Asettele valkoisille kynsille somat pipariukkelit ja niiden päälle vielä toinen kerros päällyslakkaa. 
Lisää muille kynsille valkoiset pitsidecalit ja lopuksi vielä kerros päällyslakkaa. Valmista tuli!Tuoksuvaa joulunodotusta kaikille:)

32 thoughts on “Pipariksi menneet

  1. Tämä oli ehkä paras lukemani pipariresepti! Harmi, ettei tätä taikinaa saa valmiina pakastealtaasta :). Nyt mun tekee mieli lakata piparikynnet, muttei ole pipariukkelidecaleja, yhyy! Miten mä nyt syön pipareita, kun ei ole sopivia kynsiä???

  2. Pe*kele. Naputtelin eilen tilauksen, kun oli lahjakortti ja rajasin KAHDEN TUNNIN pohdinnan jälkeen tuon Norwayn pois. Nyt se vähän harmistuttaa.
    Näistä kynsistä tuli todella hyvälle tuulelle!! Hieno toteutus ja aion matkia! :D

  3. Ihanat piparkakkukynnet! Ja suunnilleen samanlaiset oli mullakin suunnitteilla, kun omistan samoja piparkakku-ukkoja. Hups :D No, ehdin vielä muuttaa suunnitelmiani onneksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *