Pinkman & The Tin Man

Tästä tuli näköjään yksinkertaisten kynsien viikko, sillä näissäkään ei nähdä mitään monimutkaisten koristelujen ilotulitusta. Onneksi lakka itsessään on mieletön ja kuvani eivät kyllä tee sille oikeutta. 
Cadillacquer Pinkman on eittämättä yksi kauneimpia käyttämiäni lakkoja pitkään aikaan: haalea, huurteinen malva, jossa on voimakas kullanvärinen shimmer. Kokoelmastani löytyy tälle serkku lilojen laatikosta, sillä Cirquen Vaudeville on väriä lukuunottamatta hyvin samanlainen. Kummankin koostumus on jämäkkä ja hyväkäytöksinen. 
Pinkman vaati kolme kerrosta peittääkseen kunnolla mutta vaivatta levittyvän ja kuivuvan lakan kanssa siihen ei kauaa aikaa tuhrautunut. 
Päälle siirtokuvat ja kukkien keskelle pieni hopeinen hitula Nail Pattern Boldnessin The Tin Mania.
Alunperin kaikki kynnet olivat samanlaiset siirtokuvioidut, mutta jossain mielenhäiriössä päädyin tuputtelemaan The Tin Mania nimettömän tyveen oikein urakalla (kuva oli kynnen kärjessä) ja se näytti niin kummalliselta, että poistin lakat kokonaan. Decaleja ei ollut varakappaletta ja hetken päänraapimisen jälkeen fiksasin kynnen kolmella kerroksella OPIn It’s Frosty Outsidea. 
Ihan hyvä tuli ja näillä kynsillä viihdyin neljä päivää. Tekstuurissa oli hieman kärkikulumaa mutta Pinkman olisi edelleen ollut ihan kuvauskelpoinen. Arvostan.

It’s Frosty Outsideakaan ei muuten ole aikaisemmin blogissa nähty, hankin sen paikkaamaan uhkaavasti vajunutta Golden Rosen Holiday 51-tekstuuria. Lakat ovat ihan identtiset keskenään. 
Sitten ei muuta kuin ilomielin kohti viikonloppua:)

23 thoughts on “Pinkman & The Tin Man

 1. Nyyh,vielä tämäkin Emman cadillacquer-teemaviikon lisäksi, meillä varmaan aloitetaan pyhä henki-dieetti loppukuusta tällä menolla :D Tuo pinkman on niin upea ja meni himotuslistalle! Jos joskus siitä jossain mielenhäiriössä haluat luopua niin muista minua!

  Kauniit kynnet ja mukavaa viikonloppua :)

 2. Taattua Sissiä, ihanat siirtokuvakynnet <3 aika on ehkä ajanut musta ohi mutta tällaiset kynnet viehättää mua skittlettejä enemmän! Vaikka hienojahan nekin on, mutta näissä on jotain sellaista.. Eteerisyyttä :D hyvää viikonloppua!

  1. Mulla on vähän hakusessa että mitä mä nyt tykkäisin tehdä, näitä siirtiskynsiä on tullut nyt taas tehtyä useampia. Fiiliksen mukaan kai mennään:)

   MUKSAA viikonloppua sinnekin;)

 3. Mun tekee nyt mieli pistää kädet silmille ja huutaa LALALALALALA koska en SAA HIMOITA ENÄÄ LISÄÄ KYNSILAKKOJA. Aivan mielettömän nätti lakka (ja lakkaus), en kestä. -Papu-

 4. Uh. Tein juuri tilauksen Cadillacquerilta, mutta päätin jättää Pinkmanin ottamatta, kun se näytti liian samanlaiselta kuin jyksi Essien pinkki. Teinköhän virheen… :(

  1. Voi ei. Taitaa olla myöhäistä mutta tää on kyllä ai-van ihana. Multa ei löydy muuta vastaavaa kuin tuo Cirque ja tämän sävymaailman lakkoja on kuitenkin *köh* jokunen kertynyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *