Pilkunviilaaja

Minulla siinsi mielessäni visio kauniista mattakynsistä, joissa on kiiltäviä pilkkuja.
Olin aiemmin ihastunut Kynsisirkuksessa paitsi erääseen Isadoran lakkaan (joka muuten saapui tänään 1,5 viikkoa tilauksesta Sokoksen verkkokaupasta, hurraa), myös pilkkuihin.

Pohjalle valitsin Flormarin mattalakan M04 jonka olin onnistunut ostamaan BBE:n myymälästä. Lakkauskokemus oli vähän tuskallinen, lakka oli paksua kuin mikäkin ja hyytyi hetkessä kynsille, joten siveltimellä ei tehty yhtään korjaavaa vetoa jos jokin meni pieleen. Se myös paljasti kaikki epätasaisuudet kynnellä minkä johdosta sitä oli pakko lakata kolme kerrosta. Normaalisti pienet virheet ja siveltimenvedot saa tasoitettua päällyslakalla, mutta nyt sitä optiota ei ollut käytössä ja niinpä näitä kynsiä tarkastellaan suosiolla vähän kauempaa. Väri on todella ihana mutta kieltämättä olen käyttänyt laadukkaampiakin mattalakkoja kuin tämä.

Sitten pilkkuihin. Hommahan lähti liikkeelle hienosti kun tajusin pari kynttä pilkutettuani, että teen sitä väärin päin! Pilkkujen olisi pitänyt tietenkin tulla kynnen toiseen laitaan kuten Kaisallakin. Tässä vaiheessa oli myöhäistä perua joten oli pakko jatkaa katkeraan loppuun saakka. Käytin kahta ihanaa turkoosia ja Essien Blancia, jolla on todella ärsyttävä tehdä mitään koristeluja koska se kuivuu ihan hetkessä alustalle ja muodostaa pitkiä lakkahaituvia kun sitä ottaa dotting toolilla.

Ja jos ei oteta huomioon sitäkin tosiasiaa, että en osannut lopettaa ajoissa (vähemmänkin pilkkuja olisi riittänyt) niin aika kivan pirtsakat kynnet sain kuitenkin aikaiseksi:)

Kuvat näyttävät oudoilta sillä läppärini hajosi tänään(!!!) ja lisäksi jouduin kuvaamaan vähän tavallisesta poikkeavista kulmista kynsiä koska muuten koristelut eivät näkyisi…kun ne tosiaan nyt ovat väärällä puolella, huoh.

IsaDora Atlantis & Ocean Drive, Flormar M04. Valkoiset Essie Blancilla joka unohtui kuvasta

Mattalakat eivät kestä pitkään ja ajattelin tärvätä nämä jynssäämällä huomenna bf:n saunan ja pesuhuoneen ja mennä sen jälkeen taas toisen laatikolta lainaamaan jotain kivaa lakkaa kynsilleni. Siitä lisää sitten ensi kerralla:)

36 thoughts on “Pilkunviilaaja

 1. Ai kuinka nätit! Kukaan ei olis tajunnut että pilkut on ”väärällä puolella” tai, että niitä on ”liikaa”, jos et olis asiasta maininnut :oD

 2. Hyvännäköiset kynnet, ja tuo väri, mmm, herkullinen. :) Mä vaan voin kuvitella kuinka itseäni ärsyttäisi kun pilkut on koholla, eikä voi tasoittaa päällilakalla… Suahan ei toki häiritse?

  1. Ei se silleen häirinnyt, mulla on kuitenkin joskus paljon enemmänkin koholla olevia juttuja. Toki räplään niitä kaiken aikaa mutta nää ei aiheuttaneet sitä efektiä :D

 3. Tosi kivat, ja kuten tuossa jo edellä todettiinkin: raikkaat! :) Kukaan ei olisi kiinnittänyt huomiota pilkkujen sijoitteluun, jos et olisi itse marissut asiasta ;)

 4. Erittäin onnistuneet ja ihanat, lukuun ottamatta noita valkoisia pilkkuja, joiden keskellä on turkoosi pallo. Ne tuijottaa!! :D

 5. Joo siis heti katsoin, että voi ei, oot sit matkinut mua ihan väärin ;-)

  Ei vais, nää on ihan ihanat! Ja ens kerralla pallot sujahtaa oikeaan paikkaan ;-)
  Hauskat muuten nuo valkoiset pallurat, joissa turkoosi pallura sisällä! (ja samaa mieltä Blancista, ärrrrrsyttävää pilkkuhommissa!)

  Mikähän siellä Sokoksella tökki!? Hyvä kuitenkin, että vihdoin sait sen ihanuuden itsellesi!

  1. Ne tuijottaa, kuten Sannu tuossa totesi:DD

   Oisko niillä sit ollu ruuhkaa tai jotain, mutta ihan luokattoman pitkä toimitusaika jollekin yhdelle lakalle. Huoh. Epäsuosittelen koko kauppaa muutenkin, myyjät kyttää ja sivusto toimii huonosti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *