Pikkulauantain ostoskrapula

Viimein saapui odotettu Transdesignin pakettikin tehtyään matkaa lähes kaksi viikkoa. Samaan syssyyn tuli myös pari muuta pakettia joten nyt sopiikin potea lievää ostoskrapulaa taas hetken.

Koska ostospostauksia on toivottu, esittelen tässä lyhyesti paketin sisällön. Lähinnä tulossa on kuvia mutta niitä onkin sitten reilusti. Itse lakkoja esittelen tarkemmin kun pääsevät käyttöön. Mitään kovin mullistavaa en hankkinut vaan aika perussettiä.

Koko setti

She’s Sooo Glam, Sweetpea, Uptown Girl

Värit vääristyvät aika lailla. She Sooo Glam on lähes dupe ChG Dance Babylle

Panda-monium Pink, Lucky Lucky Lavender, DS Extravagance (<3)

DS Extravagance
Sweet Hook

Revvvolution

Tämähän on dupe Catherine Arleyn 805:lle joka minulla jo onkin

Once Upon A Time, vähintään pullon vuoksi oli pakko saada. Tämä on ebaysta.

Ilman päällyslakkaa hieman mattainen lopputulos
Lopuksi sormikumit kokoa XL. Näitä ajattelin testailla lakanpoistossa folion sijasta eli vanulappuun kynsilakanpoistoainetta, lappu kynnelle, sormi kumiin. Kerron sitten myöhemmin, toimiiko. Nämä tilasin niin ikään ebaysta ja tulivat muutamassa päivässä.

Ainakin nämä ovat tarpeeksi suuret, jestas:D

Miten niin tykkään pinkeistä ja liloista? Melkein nauratti kun katselin saalistani mutta onpahan nyt taas lempparilakkoja pitkäksi aikaa. 
Nyt kamat kasaan ja loppuillaksi bf:n luo. Huomenna pitäisi koettaa palata normielämään ja päästä viikon tauon jälkeen töihin. Olo ei tosin tunnu vieläkään normaalilta, siis fyysisesti.
Päätyikö joku lakoista omalle toivelistallesi? :)

26 thoughts on “Pikkulauantain ostoskrapula

  1. Mulla on luja usko noiden toimivuuteen kunhan ovat tarpeeksi suuret. Kirjakaupasta ei löytynyt kuin niitä pikkuisia jotka ovat sopivia siihen oikeaan käyttötarkoitukseensa kyllä:) Ja hinta oli tietty moninkertainen näihin verrattuna.

   DS Extravagance on <3

 1. Luulenpa, että huomenaamulla työpaikan tarvikevarastosta tarttuu mukaan noita kumikuppeja. Muistaakseni niitä on siellä vinot pinot kun eivät kelpaa kenellekään. En oo koskaan aikaisemmin kuullut, että niitä voisi tuollaiseenkin tarkoitukseen käyttää!

  Ihanan pinkkipainotteinen TD-tilaus muuten :P Panda-monium pink ja Lucky lucky lavender kelpais mullekin!

  1. Hih, ota suurimpia mitä löytyy että mahtuu vanua väliin:) Itse olin ex-työssäni suorastaan riippuvainen sormikumeista ja sitten niitä kulkeutui työvaatteiden taskuissa kotiin ja edelleen pesukoneeseen.

   Nuo kaksi OPIa ovat rakkauslakkoja jo vuosien takaa mutta olen ollut hetken ilman niitä, jälleennäkemisen riemu oli suuri.

 2. Kaikki kelpaisi mulle ja osa niistä jo onkin hyllyssä. Miten toi LLL näyttää ihan vaaleanpunaiselta. Näen sen livenä vaalean lilana. =O Mutta mulla on vähän erilainen toi värinäkö. =D

 3. hahaa, ei ihme että sinulla on ostoskrapula! :D ja olipas vaaleanpunainen/punainen-painoitteinen lakkasaalis, huomaa ainakin mikä on lempivärisi! mutta ihania lakkoja, voisin kyllä omistaa kaikki :)

  1. Ihanat L-kokoiset sormikumit tuli tänään ja kynsilläkin oli sopivasti kettumainen poistettava CC:n Wink Wink Twinkle. Kumit sormiin ja 5 min odottelua… Tadaa, lakat lähti sen siliän tien! :D Kiitos vinkistä. Nämä jää ehdottomasti käyttöön! <3

  2. Eipä kestä, idea ei ole omani vaan pöllin sen jostain;) Mä poistin kans eilen tolkuttomat glitterit ja hyvin lähti, helpompaa kuin folioden kanssa väkästely:D

  3. Ehdottomasti! Ainoa mitä pohdin on se, että mitenhän ne pidemmän päälle kestää asetonia haperoitumatta? Omani kyllä pesen käytön jälkeen, mutta kyllä noi aineet varmaan silti haurastuttaa sitä kumia… :O

  4. Ei ne varmaan loputtomiin kestä ja lisäksi nuo venyy käytössä ajan mittaan. Voi olla, että munkin XL-kokoisiin menee pian useampi sormi:D :D

   Onneksi ei olleet kalliita, sitten voi tilata uudet:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *