Pikkuinen ColourPop-tilaus

Tehtiin Emman kanssa pieni yhteistilaus ColourPopille, koska mua kuumotti ihan älyttömästi pressatut luomivärit ja etenkin keväiset korallisävyt. Sitäpaitsi oli kiva ostaa välillä jotain muutakin kuin lääkkeitä.


Paketti tuli taas tosi nopeasti -tosin yhden pysähdyksen taktiikalla tullin kautta- ja hyvin pakattuna suoraan kotiovelle.


Olen kovin ihastunut punertaviin sävyihin silmämeikissä, sillä tavalla keski-ikäisen hillitysti kuitenkin. Ja koska en omistanut juurikaan sopivia sävyjä, Blow Me Away-paletti oli itsestäänselvä hankinta.


Kaikkia nappeja saisi tilattua irrallisinakin, mutta missäs näitä säilytät, sillä en vieläkään omista Z-palettia.
Vasemmanreunimmainen ”Take A Break” olisi jäänyt multa tilaamatta, jos irtsarilinjalle oisin lähtenyt. Siinä on heikoin pigmentti näistä enkä oikein tykkää duochromesävyistä.

itse paletti on tukevaa pahvia ja tuntuu jämäkältä kädessä. Pannut saa irrotettua esim. vaihtamista varten ja ne pysyvät hyvin paikallaan magneetin avulla.


Muiden sävyjen nimet vasemmalta lukien: Issues, Centerfold ja Slim Fit. IHANIA. Koostumus on samettisen pehmeä ja helposti häivyttyvä.Paletin lisäksi tilasin kulmakynän, sillä kynät ovat hyvälaatuisia ja halpoja. Ainoastaan sävyn arpominen tuottaa vähän vaikeuksia, mutta kun kokeilee kaikki niin eiköhän se oikeakin löydy.


Kynässä on toimiva kierremekanismi ja päässä oleva harja on ihan käyttökelpoinen. Värimassa ei myöskään ole liian kovaa tai pehmeää. Tällä kertaa tilasin sävyn Dope Taupe, joka on lämmin ruskea. Aika kiva!
Mun tukanväri ehti vaihtua tilaamisen ja tilauksen saapumisen välillä, kun kuumehoureissani keksin laittaa värinpoiston hiuksiin mutta kyllä tää hyvin passaa.


Olisin löytänyt vaikka mitä tilattavaa, mutta sen verran olen taas kosmetiikkatörsännyt tässä kuussa, että piti vähän himmailla (ja lisäksi olen ostanut mm. kameraan uuden objektiivin…)
Vakuutuin kuitenkin näiden perinteisten luomivärien hinta-laatusuhteesta ja sävyvalikoimasta niin, että tulen varmasti jatkossakin pitämään silmät auki kun ColourPopilta tulee uusia julkaisuja.

Missään tapauksessa en mene sivustolle nyt, kun siellä on -20% alennus, mutta jos teitä kiinnostaa niin tervemenoa;)

6 thoughts on “Pikkuinen ColourPop-tilaus

 1. Oi miten voimakkaat, kauniit ja aurinkoiset sävyt. Noissa lepää silmä tällaisella lila-taupe-sinisävyisten luomivärien fanillakin;)
  Iloista vappua:D

  1. Mullahan on kans ollut perinteisesti luomilla tuota maltillisempaa linjaa mutta nyt on kyllä saatava edes vähän väriä elämään:) Ei kai sitä ole liian vanha väri-ilotteluun jos vain päättää niin;)

 2. Ei pysty menemään, ei kestä pörssi. Malle perkele houkutteli mut eilen elevenin osta kaks maksa sata-tarjouksille :D Lisäksi oon ostellu kans antibiootteja, astamapiippuja sekä probioottia. Lisäks tietty kaikkia kurkkutabletteja mitkä vois ehkä auttaa. On kyllä herkkuja värejä, kelpais mulle kans!

  1. No siis….eleven. Ei puhuta siitä:D Mä tilasin taas Emman kanssa kimpassa jotta saatiin ale hyödynnettyä mutta vähän se silti kävi kukkaron päälle. Seuraavassa ostospostauksessa lisää aiheesta.
   Ja paranemisia sinnekin, ite en vieläkään ole täysin kondiksessa, joten sitkeässä tuntuvat olevan nämä taudit!

 3. Colourpop on kyllä turmiollinen. Mun ainoa jarru asiassa on se, etten itse ole tilausta vielä kertaakaan suorittanut enkä muista miten tullaushommat menikään. Se nostaa kynnystä hetken mielijohde -tilauksiin edes vähän …..

  1. Se tullaaminen sais mun puolesta olla vaikka monimutkaisempaa ja lisäksi voisivat luopua postikuluvapaasta 50 dollarin rajasta…se on just siinä hilkulla, että sen verran voi näköjään itelle tilata aika matalalla kynnyksellä:P

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *