Pikkuihmisten kynsijoulut

Kerroinkin viime perjantain postauksessa, että viikonloppuna on tulossa kynsihömppääjien pikkujoulut. Kynsisirkuksen Kaisa oli ystävällisesti avannut kotinsa ovet suurehkolle joukolle kanssaharrastajia ja meitä oli yhteensä 16 naista viettämässä kivaa iltaa talvisen tunnelmallisessa Hämeenlinnassa. 
Lakkasin kiireellä edellisenä iltana teemaan sopivat kynnet ja vaikka etukäteen olin ajatellut, että totta kai punaiset, päädyinkin siniseen.

Picture Polishin Cosmos on tuoreimmasta collaboration-kokoelmasta ja jälleen yksi rakkauslakka loputtoman pitkäksi käyvään listaan. Kaksi kerrosta olisi juuri ja juuri riittänyt peittämään mutta silkasta lakkaamisen ilosta laitoin vielä kolmannenkin. Lakka toimi kuin ajatus ja asettui sinne minne pitääkin.

Koristeiksi söppänät lumihiutalesiirtikset ja nimettömään jo kahdesti aiemminkin täällä nähty upea Man In The Mirror. En vaan kyllästy kimaltavaan aksenttikynteen <3

Jos joku nyt miettii Cosmoksen eroa esim. Zoya Dreamiin tai sen dupeen, LA Girlin Brilliant Blue-lakkaan, niin koitin ottaa jonkinlaisen vertailukuvan näistä kahdesta tikuilla.
Cosmos on hitusen turkoosiin taittava BB:n ollessa ihan rehellinen sininen. Molemmat aion kyllä pitää, niissä on kynsillä selkeämpi ero kuin tikkukuvassa.

Pikkujouluissa oli tarjolla hyvää syötävää, erinomaista seuraa, arvontaa, kirppistelyä ja pikkujoululahjontaa. Kassien sisällöstä päätellen olimme olleet kilttejä, sillä meitä oli muistettu runsain mitoin monen eri tahon toimesta.

Tiny Nail Design / Anniina

Miracle’s Nails / Miracle ja Tiny Nail Design / Anniina

Kuvassa on iloisesti sekaisin saadut, vaihdetut, arvonnassa voitetut ja lahjaksi saadut. Onpahan taas pitkäksi aikaa uutta ihmeteltävää.

Kiitos tapahtuman järjestäneille, mukana olleille ja sitä tukeneille!

24 thoughts on “Pikkuihmisten kynsijoulut

 1. Siniset holot on kyllä upeita ja lakkaus on supernätti! Mulla ei ole kuin a englandin tristam, mutta se taitaakin jo olla noita mainittuja selvästi tummempi..

 2. Niin kauniit kynnet! :) mulla on just toi BB kynsillä ja enhä mä raaskinut edes koristella kun se on niin kaunis! voisin kyllä ottaa cosmoksenkin hyllyyn :) näyttää mukavalta miitiltä, voi kumpa joskus itsekin pääsisi mukaan tunnelmiin!

  1. Kiitos! Oli kiva päivä ja mä sanoinkin Hannalle vissiin, että jos en asuis niin syrjässä niin järkkäisin kyllä joskus jonkun vastaavan miitin. Tosin kesän grillijuhliin varmaan porukka vois tulla pitemmältäkin…laitan korvan taa:)

 3. Kyllä mä tarvin jonkin tosi kimaltelevan (tummahkon) sinisen lakan. Mä tarvin. :D

  Yhteiskynsikuvassa tunnen ahtautumisen tuskan. 14:n ihmisen kanssa se oli hyvin hankalaa pienen pöydän ääressä mutta vielä kaksi lisää.. :s :D

  1. Joo, ehdottomasti tarvit!
   Tossa oli kyllä aika tiivis tunnelma ja tunkeminen aiheutti tietenkin naurunpyrskähtelykohtauksia ja muuta hyperventilointia, sekä allekirjoittaneelle suonenvetoa:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *