Pikana Kikoa

Taannoin eräänä päivänä oli ihan älytön kiire ja lakkaushommat jäi miltei yöhön. Jotain oli pakko tehdä, sillä parin päivän pihankolausurakka oli ränsistyttänyt edellisen lakkauksen siihen kuntoon, että aloin jo pelätä kynsien puolesta.

Valitsin testaamattomien joukosta lakan, joka olisi melkeinpä toiminut ihan yksistäänkin. Mansikanpunainen Kiko 283 oli äärimmäisen helppo lakattava, kaksi kerrosta riitti ja totesin taas kerran, että Kikon sivellin sopii jotenkin ihan älyttömän hyvin käteen ja kynsilleni. Mahdottoman nättiä jälkeä, oikein mitään ei tarvinnut kynsinauhoiltakaan siivoilla.

Suoriuduin niin nopeasti itse lakkaamisesta, että poimin kynsille vielä hempeät ruusudecalit ja kuorrutin kokonaisuuden kerroksella KBShimmerin Prism Break-holotopperia.

Holotopperin kauneus ei välity kuvista mutta päivänvalossa kynnet olivat tosi sievät ja väri sopi minulle mitä parhaiten. Nappiin osuneet valinnat kiireestä huolimatta tai sitten paineen alla vaan syntyy tulosta:)

Tällä viikolla viedään viimeisiä postauksia täällä Bloggerin puolella. 
Arvatkaapa, ketä alkaa jännittää? :)

40 thoughts on “Pikana Kikoa

 1. Kyllä on sievät pikakikot! Mulla on (yllättävästi, heh) noita samoja siirtiksiä, pariin kertaan niitä käyttäessäni olen koko ajan miettinyt että kenen helvetin kynsille nämä on oikein suunniteltu, kun nuo kynsinauhan puoleiset reunat on mun kynsille ihan täydellisen epäsopivat! Sulla näyttää ihan passeleleilta kyllä :)

  1. Ei ne muuten oikeesti ollu passelit! Kuvat oli oudon kulmikkaat, liekö tarkoitettu kynsien kärkiin tai jotain ja pyörittelin niitä hyvän tovin kynsillä ennen kuin sain ne edes jotenkin aseteltua:o Peukalon kuva taisi olla ainoa, joka asettui nätisti sinne minne pitikin.

 2. Voi mun pitäisi myös hankkia edes se yksi Kikon lakka että joskus pääsisi niitäkin kokeileen. :D
  Toivottavasti vaihdos tapahtuu kivuttomasti, eikä ongelmia ole tiedossa. :D

  1. Kikot on kyllä <3 Sävyjä vaan on miljoona, joten sieltä helposti tulee hommattua dupeja kun netin kautta tilaa. Laatu pettää harvoin, tykkään kovasti:)
   Kyllä mua jännittää kun pitäs pian kirjoitella postausta wp:n puolelle että on jotain julkaistavaa ens viikolla:D

 3. Oikeinkin hurmaavat lakkaukset :)
  Mä aina näiden sun kukkadecalkynsien jälkeen haikailen kukkia myös omille kynsille, mutta silti välttelen niitä kuin ruttoa :D Tilasin mi nailsiltäkin parit arkit vanhojen seuraksi mutta ei…

  1. Mun ei tuu myöskään usein käytettyä kukkia vaikka ostelen aina kaikkia kivoja. Ne jotenkin ”unohtuu” tai sitten ei vaan tee mieli kukitella:D Yritän käyttää välillä etteivät ihan happane.

 4. Todella suloiset :) Mun mielestä tuollaisia kukkadecaleja on vaikea käyttää, mutta sä kyllä aina onnistut näiden siirtokuvien valinnan/asettelun kanssa! :)

  1. Kiitos, kiva kuulla:) Tää on se hätäratkaisu, mihin yleensä turvaudun ja jos nyt ei ihan pskat decalit osu kohdalle, niin harvoin voi mennä pieleen.

 5. Olen ollut viime aikoina ihan hulluna hololakoissa juuri tuohon holohippusten kauneuteen, siis miltä nuo hiput näyttää ilman holoefektiäkin, niin voi miten nätti tuokin lakkaus on hippusilla kuorrutettuna :):) kun se on jotenkin ihan eri asia kuin normishimmerit jo siinä miltä ne näyttää lakassa/sen päällä :D taas näitä kynsihörhöjen kotkotuksia :D

  1. Harmi, etten saanut auringossa otettua kuvia koska keinovalossa nuo ei näytä niin kivalta. Taas kun muisti kaikenlaisten kivojen toppereiden olemassaolon, niin ehkä niihin tulee tartuttua vähän useammin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *