Pikaiset Tiffanylla

Tätä tää mun kynsien lakkaaminen on nykyään: tartun johonkin luotettavan lakkamerkin edustajan pulloon ja koristelen nopeasti kynnet -jos koristelen. Näin ollen useimmiten työpöydälläni käy joko Picture Polishin, Essien tai OPIn lakkoja, juuri muita en ole käyttänyt lainkaan.
Lakkasin päivänä eräänä Picture Polishin vanhempaa tuotantoa edustavalla Tiffanylla. Lakan koostumus on ihan ok kun kyse on pastellisävyisestä cremelakasta ja kaksi kerrosta riitti peittämään.

Leimaukseen käytin Konadin mustaa leimauslakkaa ja kuvio on jostakin Über Chicin laatasta. Yleensä laitan aina laattanumerot ylös, mutta nyt mulla ei ollut vielä käytössäni uutta kynsikalenteria (sittemmin tilanne on korjattu) ja mielestäni kyllä kirjoitin laatan tiedot JONNEKIN mutta arvatkaapa, löydänkö sitä lappusta nyt mistään. Mulla on muutenkin ollut jotain käsittämättömiä arjenhallintaongelmia ja tänäänkin olin oikeassa paikassa oikeaan aikaan, harmi vain, että päivä oli väärä.

Tiistaiaamuna mulla oli lääkäri ja kun siellä sovittiin uusi aika, kirjoitin sen puhelimen muistiin…tai niin luulin, kunnes myöhemmin katsoin muistiinpanoani. Siinä oli kyllä paikka ja kellonaika, päivämäärä tosin puuttui. Oli pakko soittaa perään, koska en uskaltanut luottaa ollenkaan muistiini.
Mä sain astmadiagnoosin loppuvuodesta ja nyt kun lääkitystä joudutaan säätämään, alan jo epäillä että mun aivotkin kärsii hapenpuutteesta, mikään muu ei tätä haparointia selitä. Tai sit mulla on joku varhais-keski-iän dementia.

 

Hävettävän harva lakkaus tallentuu enää kameran muistikortillekaan, mutta jotain sentään joskus. Onkohan nyt niin, että mun aktiiviset harrastusvuodet kynsien parissa alkavat olla ohi? Sinänsä homma on ihan kivaa ja lakkaan mielelläni, mutta kuvaaminen tuntuu ylivoimaiselta. Huomaan laistavani myös rasvailusta ja se näkyy heti kynsien ja kynsinauhojen kunnossa:(

Mitäs teidän kynsille kuuluu?


Leimauslakka saatu blogiyhteistyön kautta

16 thoughts on “Pikaiset Tiffanylla

 1. Oi, Tiffany on yksi suosikeistani mitä tulee minttuihin!
  Leimasin kynsilleni lumihiutaleita viimeksi maanantaina, mutta sitä edelliset koristelut olivat mulla yli kuukausi sitten. Eli joo, nykyään mennään todella paljon yksivärisillä kynsillä. Mulla tosin suurin syy hiipumiseen kynsirintamalla on aika, koska yliopisto, hallitus- ja jaostotoiminta sekä ylipäänsä koti vievät aikaa. Toki vielä totuttelen siihen, etten asu enää kotikotona, joten oikeanlaisen rytmin löytäminen vaatii varmasti vielä jonkin verran aikaa :)

  1. Niin se tahtoo mennä, että kun elämässä tapahtuu paljon, kynsihommista on helppo nipistää aikaa muuhun tärkeämpään. Toivottavasti elämä asettuu uomiinsa ja sullakin on vielä aikaa kynsien koristeluun <3

 2. Joskus yksinkertainen on kaunista. Niinkuin nytkin. Aivan ihana lakkaus!

  Mun kynnet on huonossa hapessa. :( Ei viitsi edes yrittää mitään aikaavievää lakkausta, kun ei se pysy hyvänä kumminkaan. Jos kesää kohti helpottais.. :)

  1. Talvi on vähän kovaa aikaa ja kesällä kyllä yleensä helpottaa:) Näin mulla ainakin on, selviää paljon vähemmällä rasvaamisellakin.

 3. Sulta olis niin kiva nähdä enemmänkin kynsijuttuja <3
  Huomaan itsekin tarttuvan mieluimmin hyviin lakkamerkkeihin (lue picture polish). Joskus on kuitenkin kiva kaivaa se useamman vuoden takainen lemppari kynsille :)

  1. Mä olen lakkaillut tosi paljon näillä vanhoilla ja turvallisilla suosikeilla eikä uusia tule juurikaan enää ostettua. Musta olisi kyllä kiva kirjoitella enemmänkin kynsijuttuja ja täytyy ihan ottaa itseä niskasta kiinni ja koettaa edes joskus saada joku postaus ulos:)

 4. Ihana lakkaus <3 Täällä kynsille kuuluu liuskoittumista ja lakkauslaiskuutta, pääasiassa menty yksivärisillä parisen kuukautta.. Ihailen toisilla värikkäitä/pitkään vieviä koristeluja mutta omilla kynsillä suosin simppeleitä ja hillittyjä lakkauksia, juuri tämän tyyppisiä kuin sulla! :)

  1. Talvi käy kynsien kunnon päälle mutta kesällä yleensä helpottaa:) En kyllä muista edes, koska olisi tullut lakkailtua vähän enemmän aikaa vieviä juttuja edes. Harmittaa kyllä itseäkin:/

 5. Superkauniit! ♥ Mäkin teen nykyään vain tosi yksinkertaisia lakkauksia, vaikka en kyllä niitä monimutkaisia koskaan ole oikein harrastanut. :D

  Mulla on ihan sama juttu muistin kanssa, mun on pakko kirjoittaa ihan kaikki asiat ylös tai ne unohtuu. Yksi päivä työkaverin kanssa puhuin ja hän viittasi meidän edelliseen keskusteluun, jossa hän oli tippunut tuolilta (!) kesken keskustelun. Mulla ei ole mitään muistikuvaa asiasta ja olisin ihan hyvin voinut väittää hänen valehtelevan, mutta muut todistivat tämän tapahtuneen. Jos ei edes tällainen asia jää mieleen, mitä ihmettä voi jäädä?!? :O

  1. Sun yksinkertaiset on kyllä aina aivan ihania ja luen jokaisen postauksen vaikka aina ei (puhelimella) tule kommentoitua <3
   Kieltämättä vähän tavallisesta poikkeava tilanne jos joku putoaa tuolilta:D Oisko vähän ylikuormitusta havaittavissa....?

 6. Nämä on kyllä aivan ihanat! <3 Tiffany on hurjan kaunis :)

  Mulle käy välillä niin, että innostus kynsipuuhiin katoaa ihan kokonaan. Se menee melko kausittain, mutta palaa kyllä aina takaisin kun vähän aikaa pitää taukoa tai tekee yksinkertaisempia lakkauksia harvakseltaan :) Olisi tosi sääli, jos sun lakkaharrastus kuihtuisi kokonaan, sun kuvat ja kynnet kun ovat niin kaunista ja inspiroivaa katseltavaa <3

  1. Mulla on myös ollut tässä vuosien varrella erilaisia vaiheita ja aina olen innostunut uudestaan lakkailupuuhista. En kyllä osaa kuvitella sellaista aikaa, etten lakkaisi ollenkaan, mutta saattaa olla, että villeimmät vuodet harrastuksen parissa ovat ohi. Musta olisi kyllä tosi kiva saada välillä kynsipostauksiakin blogiin, joten toivottavasti tämä menee ohi:)

 7. Toivottavasti sun kynsivuodet ei oo ohi, koska nää sun lakkaukset ja kuvat on niin ihania. Mullakin on yhä harvemmin koristeltuja lakkauksia, mutta sitten kun innostun koristelemaan niin se onkin tosi kivaa ja ihastelen kynsiä töissäkin :) kuvaaminen on kyllä vähän nihkeää mutta olen ottanut tavaksi kuvata kynnet välittömästi lakkaamisen jälkeen, se ikäänkuin kuuluu samaan pakettiin.

  1. Siis tuo! Kun näkee edes vähän vaivaa niin tulee kyllä tuijoteltua kynsiä joka välissä ja muutkin ne yleensä huomaa:)
   Mulla oli aikanaan tapa ottaa kuvat heti lakattuani mutta sitten se jäi ja kuvasin yleensä seuraavana päivänä ja nyt näköjään oon unohtanut ottaa kuvat kokonaan. Täytyypä yrittää aktivoitua!

 8. Mitä stressaavampaa, sitä vähemmän päässä pysyy mikään. Tosin epäilen, että jatkuva sometus ja muu tekee myös osansa muistille ja keskittymiskyvylle. Ite pitää kaikki kirjottaa ylös, että homma pysyy kasassa.

  Kynnet on kauniit. Haittaako se, jos ei aina innosta lakata? Innostus voi vielä palata.

  1. On varmaan ihan totta, että meidän huomio harhautuu nykyään niin moneen paikkaan, että on vaikea rauhoittua ja keskittyä. Koko ajan pitää räplätä puhelinta tai tietokonetta ja välilehtiä on auki vaikka kuinka monta.

   Eiköhän se innostus vielä palaa, ainakin mulla on aina ainakin jollain tavalla palannut vaikka välillä onkin vähän tökkinyt:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *