Pikainen turvalakkaus

Olin eräänä perjantai-iltana lähdössä tapaamaan lempparityttöjä kaupungille ja kiireessä aloin vielä lakkaamaan kynsiäni. Arvaahan sen, miten siinä kävi, sohlasin useammasta kynnestä lakat ruttuun ja aikaa uuteen lakkaukseen oli minimaallisen vähän. Tartuin hädissäni OPIn Girls Love Poniesiin, sillä sen tiesin peittävän kahdella kerroksella ja olevan helppo lakattava. 

Nimettömään laitoin pari kerrosta It’s Frosty Outside-tekstuuria, joka taatusti oli vielä märkää kun syöksyin tukka putkella ovesta ulos mutta onnistuin olemaan kolhimatta sitä. Win!

Koristeluiksi vältti pari siirtokuvaa ja niitit pikkurilliin. Kuvasin kynnet seuraavana päivänä vaikka ajattelin, että ei näistä oikein ole kauheasti blogattavaa mutta täällä ne nyt kuitenkin ovat. Itse asiassa aniharvoin käy niin, että lakkaukset eivät päädy blogiin koska minun lakkaustahdillani en muuten saisi pidettyä yllä nykyistä postaustahtia.

Mikä sinun turvalakkasi on tällä hetkellä?

28 thoughts on “Pikainen turvalakkaus

 1. Essien Sunday fundaylla lakkaisin nyt jos pitäisi äkkiä saada joku mieleinen väri kynsille :)

  Hauskasti tässä nuo sarjakuvat ja niitit on jotenkin sellaiset länkkäri”teemaiset”, tulee kotenkin kannukset noista tähtiriveistä mieleen.. En tiedä ehditkö tarkoituksella valita mutta onnistunut valinta silti :)

  Mukavaa viikonloppua!

  1. Sunday Funday on muuten rakkauslakka, levittyy itsestään ja on nätti kuin mikä <3

   En valinnut tarkoituksella mutta hauska sattuma nyt kun huomasit:D

 2. Mun mielestä nää kynnet on jotenkin todella onnistuneet. Tyttömäisyys yhdistettynä tyylikkyyteen. Just tällaiset parhaussissi kynnet =) Pitää opetella tekemään tällaisia!

 3. kyl dalen wow prismat on täl hetkellä ykkösturvalakkoja =) kuivuvat äkkiä ja ovat näyttäviä! :) sit seuraavana ehkä opin hiekat.. :)

  1. Kiitti! Se on nätti, nyt tosin hiffasin että Pretty Seriousilla on Dimension X-lakan hopeinen kaveri, taidan sen kotiuttaa kun tulee sopivasti vastaan jos se olisi peittävämpi kuin tämä.

 4. Ihanat nuo siirtokuvat! Ja kaunis lakkaus, as always :3
  Mun turvalakka niin on tekstuurit. IsaDoran tekstuurit, koska ne ei oo niin rouheita. Nytkin kynsillä Black Crush, ei muuta ;)

 5. Ihanat! Mä niin rrrrrrrakastan noita O.P.I’n kimaltavia tekstuurilakkoja! Love, love, love! Enkä kyllä osaa sanoa mikä olis mun turvalakka, tykkään niin monesta. ;-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *