Pikainen skittlette

China Glazen Cyberspace on odottanut huhtikuusta asti että saisin lakattua sillä. Aika …pitkä aika mutta joskus käy näin. Sievä ja eleetön scattered-holo ei tarjoa huikeita holoelämyksiä mutta on ihan tuommoinen kiva ja nätti lakka, joka olisi kyllä voinut peittää vähän paremmin. Laitoin kynsille kolme kerrosta ja sittenkin valoa vasten kärjet kuulsivat läpi. Muuta moitittavaa tässä ei ollut, aqua basen päälle lakka levittyi hyvin ja kuivui vauhdilla. Siinä mielessä neljäkään kerrosta ei olisi mahdoton mutta sotii vähän periaatteitani vastaan. Mieluummin laittaisin alle jonkun peittävämmän lakan. 
Cyberspacen kaveriksi laitoin niin ikään kolme kerrosta Kikon Digital Emotion-kokoelman tekstuuria 455. Lakka oli aavistuksen tummempi kynsillä kuin pullossa, samoin kuin edellisessä postauksessa nähty 454.
Jotenkin koomista, että ainoa kahdella peittänyt lakka on jälleen Ginan White:D
Koristeluihin oli aikaa kolmisen sekuntia ja niinpä en uskaltanut alkaa leimailemaan vaikka mieli teki. Käytin (kaiketi) viimeiset näistä hyvinkin mieleisistä kultaisista decaleista ja kaveriksi laitoin pari niittiä. 
Samaisia siirtokuvia on nähty aika monissa kynsissä aiemmin mutta nyt luulen, että ne loppuivat.
Kuvien ottohetkellä lakat ovat olleet kynsillä jo pari päivää ja tekstuurissa näkyy kärkikulumaa. Sen sijaan muut lakat ovat edelleen esittelykelpoisia eikä niittejäkään ole irronnut vaikka niissä on vain yksi päällyslakkakerros. 

Kiko päätyi kirppislootaan, sillä arvelen, että tällaiselle sävylle on sen verran harvemmin käyttöä etten halua hillota sitä turhaan.

Kynsistä tykkäsin kyllä kovasti ja näköjään pikaisestikin voi tehdä omaa silmää miellyttävät mix & match-koristelut.

Viettäkäähän mukava viikonloppu, itselläni on ohjelmassa niin vuosien takaisten kuin vähän tuoreempienkin tuttavuuksien tapaamista. Ystävät on <3

22 thoughts on “Pikainen skittlette

  1. Super-kauniina ovat pysyneet pari päivää! Tosi kivasti sopii yhteen lämmin ruskea ja hieman kylmempi harmaa, ei mikään selviö, jos äkkiä ajattelisi asiaa.

    1. Hassua oli, että tikuilla lakat oli tosi lähellä tosiaan ja kynsillä sitten tekstuuri tummui ilmeisesti kerrosten ansiosta sen verran, että se olikin vähän eri sävyinen…no, onneksi nuo kuitenkin mätsää keskenään:)

  2. Ihana lakkaus! Harmi, kun nuo decalit loppu, niitä kun katselee niin mielellään :D Mä muistaakseni laitoin kans CyberSpacea kolme kerrosta, ja olisin yhtä vielä kaipaillut. Onkin sitten jäänyt vain hyllyyn.

    1. No miehän koitin löytää näitä lisää, muistaakseni olen tilannut Born Pretty Storesta mutta eihän siellä ollut enää samoja:/ Cyberspacen kohtalo on vähän auki vielä, mulla ei ole muuta vastaavaa hiekanväristä holoa tjsp. Täytyy seuraavan kerran muistaa laittaa jotain peittävää alle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *