Pihistä vs. panosta – koralliset poskipunat

En ajatellut tästä varsinaista postaussarjaa, mutta nyt sattui käsille niin soma kaksikko eri hintaluokissa, että esittelen nämä yhdessä.
Olen käyttänyt tuotteita iloisesti ristiin ja tykkään ihan tosi paljon molemmista!Toinen punista maksaa 4,99€ ja toinen (ostopaikasta riippuen) 18-20€. Todellisuudessa hintaero on vielä isompi, sillä edullisemmassa versiossa tulee kolme erilaista tuotetta samalla rahalla. Essencen paletissa on sisältöä 8g ja Clarinsissa 4,5g.


Essencen BLUSHplay Sculpting Blush Palette sävyssä Play It Peach on korallisävyjen ystävän unelmien täyttymys. Käytännöllisessä pikkupaletissa on kolme maltillista sävyä. Keskimmäinen on miltei mattainen, oikean reunan persikkasävyssä on ripaus hohdetta ja highlight-sävyssä enemmän, mutta discopalloposkia sillä ei saa aikaiseksi. Varsinaiseksi korostussävyksi se on luultavasti useimpien ihonsävyyn liian tumma.


Vitosella saa erittäin toimivan ja hyvälaatuisen paletin <3 Viileämpien sävyjen ystävälle löytyy Play It Pink-paletti. Tuotteissa ei ole mitään tuoksua, mikä on ainakin mulle plussaa.

Essencen tuotevalikoima on valtava ja vaikka sitä onkin kivijalkakaupoissa aika hyvin saatavilla, paras sortimentti löytyy tällä hetkellä Pretty.fi-verkkokaupasta. Aina kun vierailen Essencen ständillä, sieltä on loppu haluamani tuotteet, tai sitten joku on lähminyt myyntituotteita, joten verkkokauppa on varsin hyvä vaihtoehto.


Clarins Skin Illusion Blush-poskipuna on ollut viljalti esillä blogeissa, sillä tästä ei voi olla tykkäämättä. Pakkaus on suloinen kuin mikä ja punassa on hauska idea.


Itse puna on korkkiosassa jousen varassa ja pohjassa on levitykseen tarkoitettu sieni. Aina kun pakkauksen laittaa kiinni, sieneen tarttuu poskipunaa ja näin se on avattaessa taas heti valmis käyttöön.
Aluksi minäkin epäilin, että näinköhän sienellä saa töpöteltyä poskipunan nätisti häivytellen mutta kyllä tämä toimii. Olen käyttänyt punaa myös ihan siveltimellä perinteiseen tapaan.
Kannessa on pikkuinen peili, joka on parempi kuin ei mitään jos isompaa ei ole saatavilla.Sävy on kaunis, vaalea koralli ja pigmenttiä on maltillisesti, joten pelleposkista ei ole pelkoa:)

No entäs hygieniapuoli? Sitä miettii varmasti moni, koska mullakin se oli ensimmäisenä uhkana mielessä.

Tieteen nimissä tietenkin testasin, voiko sienen pestä. Kyllä voi:) Sieni on jämäkkää, tiivistä materiaalia eikä ollut pesusta moksiskaan. Se on myös paljon paksumpi kuin voisi päälle päin kuvitella, eli pesun jälkeen systeemi on syytä jättää ilmavaan paikkaan avonaisena kuivumaan kunnolla ellei halua homeista poskipunaa.

Kausituotteena myytävää Clarinsin Skin Illusion Blush-poskipunaa on saatavilla kolmessa sävyssä esim. eleven.fi-verkkokaupasta, josta tosin kirjoitushetkellä on saatavissa vain yhtä sävyä.
Ja kun Clarinsista puhutaan, haluan muistuttaa myös ikisuosikki-meikinpohjustajasta, Instant Smooth Perfecting Touchista, jota olen kuluttanut purkkikaupalla. Clarins on siis nyt saatavilla myös eleveniltä ja hinnat ovat jonkin verrankin edullisemmat kuin esim. Sokoksella ja Stockmannilla.

Pihistätkö vai panostatko? Vai oletko kenties iloinen sekakäyttäjä kuten minäkin?


Tuotteet saatu pr-näytteinä. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoista kertynyt komissio käytetään blogin palvelinkuluihin. 

16 thoughts on “Pihistä vs. panosta – koralliset poskipunat

  1. Sekakäyttäjä täällä, moi! Korallisävyt ei sovi mulle yhtään, mutta voisin ostaa tuon Clarinsin purkin jossain muussa sävyssä, jos niitä jostain onnistuu vielä bongaamaan. Essencen poskipunia mulla taitaa olla jo riittämiin….toistaiseksi:)

    1. Mullakin on myös muita Essencen poskipunia ja ovat kyllä olleet mainioita:) Clarinsia olen nähnyt ainakin Sokoksella ja Emotioneissa eli uskoisin näitä löytyvän vielä hyvin!

  2. Toi essencen paletti on kai tarkoitettu jotenkin kasvojen muotoiluun, kun napeissakin lukee highlight-sculpt-define. Muistaakseni HennaV kirjoitti asiasta ja esittelikin tätä kolmikkoa meikissä siinä tarkoituksessa. Voin vaan kuvitella millasta jälkeä saisin aikaan jos yrittäisin noita kaikkia kolmea tunkea poskiin yhtä aikaa, joten taidan pysytellä yksinkertaisemmassa käyttötavassa :D

    1. Näin se varmaan onkin mutta mulla ei myöskään ole mahiksia tunkea naamaani kuin yhtä sorttia poskipunaa jne joten en edes yritä:D Mut täytyypä kurkata Hennan postaus!

  3. Mua kiinnostaa näistä ehdottomasti enemmän tuo Essence..! :) Oon katsellut tuota palettia kaupassa, mutta damn.. vasta nuo swatchit nähneenä taidankin kipaista ostamaan sen..! :)

    1. Mä toivon ja odotan, että johonkin omaan kauppaan tulisi kahden metrin teline! Ja Catrice on myös kiva merkki, niitäkään ei ole missään myynnissä meillä päin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *