Pieni repsahdus ja katsaus joulukuuhun

Arvatkaa mitä?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain perjantaina, sopivasti black fridayn ostosjuhlan kunniaksi, tämän paketin käsiini. Ihan hyvä, koska mulle tuli sen myötä muuta tekemistä nettikauppasekoilun sijasta.

Vakkarilukijat tietävät, että olen astunut Über Chic-ansaan enkä pääse irti. Kakkossettiä ja irtolaattoja lukuun ottamatta kaikki tähän asti ilmestyneet setit ovat päätyneet kokoelmiini vaikka tilauksissa on ollut kaikenlaista hasslea. Laatat ovat saapuneet tuhannen mutkalla tai naarmuisina ja joka pahuksen paketti on pitänyt tullata loppusumman ylittäessä niukinnaukin alv-rajan. Uah, en välitä muistella edes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa kaikki meni hienosti! ÜC:n oman nettikaupan sijasta tein tilauksen brittiläiseen She Sells Seashells-kauppaan. Lähetys saapui reilussa viikossa tilauksesta suoraan postilaatikkooni tukevaan pahvirasiaan hyvin pakattuna eikä sitä tarvinut tullata.
Koettakaapa muuten lausua tuota Shesshhsösösösö….nimeä kun olette nauttineet pari lasillista sihi-juomaa, jestas.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALaattasetille tuli hintaa posteineen 32,70€. Postikulujen osuus oli £3,90 eli kimppatilauskin voi olla ihan kannattava juttu.

Koska laattojen kuvaaminen on niin hankalaa heijastusten ym takia, iskin ne tällä kertaa skanneriin. Olispa muuten mahtia, kun joku päivä saisi aikaiseksi skannata kuvat kaikista omistamistaan laatoista johonkin kuvakirjastoon!

img031

img032

img033

Kuviot noudattelevat tuttua linjaa ja tykkään näistä kovasti. Mikä parasta, Clear Jelly Stamperin ansiosta pikkukuvatkin saa käyttöön. Vaikka tuon söpön nallen.

Ilman tuhoja en lopulta mustasta perjantaista selvinnyt, vaan uusi blogikamera on tulossa luokseni. Olkoon se joululahja multa mulle, eli tänä vuonna en saa itseltäni kosmetiikkaa vaikka niin toivoin L’Occitanen tuoksua:)

Huomenna joulukuu on jo totista totta ja arvatkaapa mitä: tänä vuonna olen mukana perinteisessä Kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa! Jokaisena päivänä aattoon asti avautuu 1-2 blogissa päivästä riippuen uusi virtuaalinen kalenteriluukku ja yhteinen joulunodotus tuo mukanaan vaikka mitä jännää ja ihanaa.

Ensimmäisenä päivänä pääsette kurkkaamaan, mitä kivaa Siamese Lipstickin Kaisuli on keksinyt.

BND:n luukku aukeaa juuri joulun alla 21.12. ja silloin on luvassa myös jotain kivaa teille lukijoille. 

Huomenna pääsen myös avaamaan ensimmäisen luukun omasta joulukalenteristani ja myönnän, että pystyn tunnistaamaan saman kihelmöivän jännityksen kuin lapsena. Aika ihanaa kyllä:) Mitähän mulle, anti-jouluihmiselle, on oikein tapahtunut?

joulukanteri

Tässä vielä linkit kaikkiin joulukalenterissa mukana oleviin blogeihin:

 1. luukku Siamese Lipstick
 2. luukku Ripsarit Poskilla
 3. luukku Miss Aria ja One Of Beauty’s Daughters
 4. luukku Riikka Amalia
 5. luukku Pitkät kynnet
 6. luukku Levoton tyttö
 7. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa
 8. luukku The Diary of a Shopaholic ja Neiti Minttukihara
 9. luukku Keyword: love ja Beauty Highlights
 10. luukku Dioriina ja Fani’s Nails and Life
 11. luukku Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria
 12. luukku Eyeshadow and Flame ja Lazy Dynamite
 13. luukku Murmis paklailee ja Ria G – Beauty Blog
 14. luukku Dazzling Glow
 15. luukku DIXI ja Mennen ja tullen
 16. luukku Kvartsiharakka ja Blinger shimmer
 17. luukku Charming Nails
 18. luukku In this part of town
 19. luukku Siniviuhka ja Magicbunny
 20. luukku Wasting Lifestyle ja Juille’s
 21. luukku Better Nail Day
 22. luukku Hetkessä
 23. luukku Elämää smykkinä
 24. luukku Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen

14 thoughts on “Pieni repsahdus ja katsaus joulukuuhun

 1. Sun UC-aivopeseytyminen selvästi leviää, koska mun on yhä vaikeampi vastustaa tilaamista vaikka TIEDÄN että kuviot on liian isoja :D aarghhh!

  Mullakin on nyt joku joulunyrjähtäminen käynnissä, just pohdin raaskisinko käyttää eksessiivisen määrän rahaa kaiken maailman joulukoristeisiin ja valoihin :D

  1. Näissä on se hyvä puoli, ettei ne ole sillä tavalla isoja etteikö niitä vois käyttää pienemmillekin kynsille. Toisin kuin vaikka MoYoussa, jossa kuvioista häviää koko idea ellei niitä saa mahdutettua kynnelle kokonaan.

 2. Hitsi miten hyvät kuvat laatoista tuli näin skannaamalla. Mua niin ressaa yrittää siristellä kuvia noiden omalta sivulta :). Iso kiitos! Ja kyllä musta tuntuu, että mä kohta retkahdan näihin. Mulla olisi ekana hankintalistalla just se kakkossetti, kun siellä on se valkohai! Mä yritän pinnistellä vielä ensi vuoden puolelle. Saaks nyt jo muuten pystyttää joulukuusen???

  1. Kyllä joulukuusen saa jo pystyttää. Oletan, et kyse on tekokuusesta kuitenkin:D Mulla on ollut vissiin kuukauden päivät jo pihalla tuijassa kirkkaat valot tuomaan vähän valkeutta tähän pimeyteen.
   Haluaisin kans tavallaan sen kakkossetin, koska siinä on myös kivoja kuvioita mutta en vaan raaski ikinä ostaa kahta settiä kerralla. Toivottavasti pitkään aikaan ei tulisi mitään uutta niin ehkä sitten:)

 3. Heh, mähän olen tuon urakan joskus tehnyt, skannasin ja vielä käsittelin kaikki kuvat Pinterestiin. Märillä lakkauksilla huomattavasti helpompi selata laattavalikoimaa kuin kansiosta käsin. :D

 4. Mä aion ehdottomasti jossain välissä ostaa vielä toisen UC-setin. Upeat kuvat skannaamalla!
  Mä muistan tän kosmetiikkabloggaajien joulukalenterin viime vuodelta! Löysin tosi monia hienoja blogeja silloin. =) Näyttää tällä kertaa olevan myös tuntemattomia, joten pitää katosa läpi. =)

  1. Vielä kun olisin muistanut pyyhkäistä laatoista pölyt ja ehkä jopa skannerin lasin, kaikki hippuset näkyy:D
   Mä olen ihan innoissani myös tuosta kalenterista:))

 5. On nää kyseisen merkin laatat vaan ihania, tässäkin setissä on kauniita leimauskuvioita hurja määrä. Kivaa että näitä voi nykyään tilata muualtakin kuin merkin omasta nettiputiikista!

  1. Kyllä varmaan tulee munkin tilattua niin kauan, kuin näitä ilmestyy. Toisaalta, enpä ole esim. MoYoulta tilannut aikoihin mitään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *