Pieni kevätarvonta

* * * * ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUNEILLE * * * * 

Mulle on kertynyt taas jonkin verran ylimääräisiä kosmetiikkatuotteita, tuplakappaleita ym. itselleni tarpeetonta ja ajattelin, että voisin arpoa ne vaikka nyt kevään ja pääsiäisen kunniaksi yhdelle lukijoistani.


Palkintoon kuuluu vielä kuvasta puuttuva Dermosilin luonnonkosmetiikkalinjan kasvojen kuorinta-aine ja saatan sujauttaa mukaan vielä jotain muutakin, jos tulee vastaan:)


Kaikki tuotteet ovat uusia ja käyttämättömiä ja arvontaan voi osallistua kertomalla kommenttikentässä, mikä on parasta pääsiäisessä. Mämmi, pasha, pääsiäismunat, pitkät vapaat vai joku muu juttu?
Muista jättää myös toimiva sähköpostiosoite! Postitan palkinnon vain Suomessa.

Arvonta alkaa NYT ja päättyy ke 19.4. Onnetar olkoon suosiollinen!

85 thoughts on “Pieni kevätarvonta

 1. Pääsiäinen on keväällä, on vapaata ja saa levätä:) Niin ja ne Mignon-munat ja muut suklaaherkut, aah:)
  Arvontapalkinto mitä mainioin!

 2. Mukana ollaan, kivaa! :)
  Pääsiäisessä on parasta ne muutamat ylimääräiset vapaat. Jotenkin viikonloppu on liian lyhyt, että pystyisi rentoutumaan – ikuisena suorittajana/pedanttina ei viikonloppu riitä mihinkään.
  Eli jospa sitä avaisi vaikka grillauskauden pääsiäisenä, jos ei nyt ihan kauheata lumimyrskyä tule…

 3. Pääsiäisen tekee pajunkissat maljakossa sekä tietyt suklaamunat missä jalkapallokuviota pinnassa. Foliokääreiden läpi on vaan vähän vaikea löytää oikea suklaa :’)

 4. Pääsiäisessä on parasta vapaat. Mutta nykyään ehkä eniten iloa aiheuttaa innokkaan lapsen pääsiäimunien etsintä. :)

  Palkinto näyttää houkuttelevalta! Kierrätysarvonnat on just hyviä!

 5. Pääsiäisenä parasta on tietenkin muutama ylimääräinen vapaapäivä! Lisäksi ihanaa on toivottavasti keväinen sää ja siinä ulkoilu. JA tietenki ne suklaamunat. Erityisesti olen nyt innostunut viime vuonna kissiksen esittelemistä töhnämunista. Tämä on saavuttanut eräänlaisen fanatismin tilan. :D Ihanaa pääsiäistä!

 6. Nyt aikuisena, kun suklaatakin saa syödä jo IHAN MILLOIN HALUAA :) niin kyllä parasta on ehdottomasti nämä pitkät vapaat, yhdistettynä orastavaan onneen keväästä ja kesän lähenemisestä <3

 7. Suklaamunat tietenkin! Ja auringonpaiste. 3-vuorotyöläisenä en tiedä pyhävapaista mitään, mutta ne olisi varmastikin myös parhautta ?

 8. Ruoka. Ei väliä onno makeeta, suolasta, lihaisaa, kasvista… Ja pääsiäismunat. Ja kyllä 4 päivän vapaa on kiva :)

 9. Pääsiäisessä on parasta kaikki! Hyvä ruoka, suklaamunat, vapaat, pääsiäiskukat, aurinkoiset ja suht lämpimät kelit (toivottavasti :D)

 10. Suklaamunat!! Pitkät vapaat oli ennen, mutta hoitoalalle siirtymisen jälkeen sellaisista ei ole tietoakaan :D

 11. Suklaamunat tottakai! Ja pitkät vapaat… Ja jos vielä olisi hyvät kelitkin, niin olis kyllä aika kiva :)

 12. Vielä parivuotta sitten oisin vastannut että pääsiäismunat, mutta nyt 2v tyttären äitinä vastaan että pitkät vapaat :) kiireetöntä koko perheen aikaa ei koskaan voi olla liikaa <3

 13. Parasta pääsiäisessä on ehdottomasti suklaamunat! Ja ne töhnämunat erityisesti! En muuten syö paljoa suklaata mutta jouluna ja pääsiäisenä suklaansyönti meinaa karata käsistä :D

 14. Pitkät vapaat ehdottomasti!
  Olen jo koko kevätpuolen talvesta odottanut pääsiäistä että saa nukkua kerrankin tarpeekseen!

 15. Pääsiäisessä parasta taitaa olla mämmi, vaikka sitä ei paljoa voikkaan syödä :D Lapsena parasta oli virpomisvitsojen tekeminen :)

 16. Vielä viime pääsiäisenä ykkössijasta olisi kilpailleet mämmi ja mignon, mutta nyt rankan kevään keskellä parasta on kyllä ihan vaan loma!

 17. Kyllä Kinderit on vaan niin pääsiäisen juttu! Odotan myös superinnolla perjantain vapaapäivää, että SAA NUKKUA PITKÄÄN. Nim. väsynyt :DD Mämmiä täytyy myös ostaa pieni rasia, uudessa Glorian Ruoka & Viini-lehdessä oli kivalta kuulostavia mämmijälkkärireseptejä, jotain niistä vois kokeilla :)

 18. Suklaamunat, ne töhkäiset ja kinderit, sekä myös pitkät vapaat ovat pääsiäisessä parasta!

 19. Aika perheen kanssa ja mämmi (ja tmän saankin nauttia ihan itse kun muut ei tämän herkun päälpäälle ymmärrä ? ).

 20. Ehdottomasti parasta suklaamunat ja Pupuneidin hedelmärakeet!! Hyvänä kakkosena tulee mummin tekemä pasha, mitä on pakko saada joka pääsiäisenä :p

 21. Kovasti on porukalla vapaata :) Omalla alallani ei pääsiäisenä vapaata ole, paitsi nyt mulla on kun alkaa TALVIloma :) Vielä kaksi työpäivää ja sitten.. Loma! Kyllä tulee tarpeeseen! Ja koska olen suuren osan lomasta pois kotoa, niin se on vielä niin erilaista rentoutta :) Eli kyllä suklaamunat saa nyt kovan kilpailijan tuosta lomasta pääsiäiseen liittyvästä parhaudesta :D Vaikka pääsiäinen nyt näin myöhään, niin ei vissiin ole erityisen keväisiä kelejä luvassa, mutta jospa kumminkin aurinkokin pilkahtelisi :) Ihanaa pääsiäistä sulle ja muille kans <3

 22. Pääsiäismunat on ihania! Yritän syödä niitä maltilla. Myös pitkä vapaa on mahtavaa ja sanon suoraan, että tulee tarpeeseen!

 23. Pääsiäisessä parasta on pääsiäistä edeltävät 13 päivää jolloin raadan seurakunnallani kaiken vapaa-aikani toteuttamassa pääsiäisvaellusnäytelmää jota esitetään palmusunnuntaista kiirastorstaihin. Kaiken kruunaa pitkät vapaat kun vihdoin pääsen to-pe välisenä yönä kotiin lavasteiden purkamisen jälkeen.
  Tää on ollu perinne jo 11 vuotta :D

 24. Ihana arvonta! Parasta on perheen kanssa yhdessä oleminen, lepääminen ja herkkuruoat :) Ihanaa pääsiäistä teidän porukalle:)

 25. Pääsiäisessä parasta olisi ylimääräiset vapaapäivät, ellei tarvitsisi mennä töihin.
  Valitsen siis parhaaksi pajunkissat!

 26. Tipukonvehdit on ehdottomasti parasta! Tämä pääsiäinen menee yövuoroissa, mutta onneksi päivällä ehtii mussuttamaan!
  Ihana arvonta!!!

  1. Onnittelut Riikka, onnetar poimi arpasi osallistujien joukosta :) Laitan sulle sähköpostia!

 27. Kyllä vapaapäivät ovat pääsiäisessä parasta. Kevät on ihanaa aikaa ja on mukavaa kun voi parina ylimääräisenä päivänä ulkoilla keskellä päivää :)

 28. Parasta pääsiäisessä on miehen (mahdollisesti) tekemä raakakakku, sekä oma aika! Nyt on aikaa projekteille ja pääsee rinteeseen!

 29. Pääsiäismunien lisäksi pääsiäisessä on parasta erityisesti tänä vuonna pitkät vapaat. Nimittäin sain töitä ensi kuun alusta ja nyt menee varmaankin aika pitkään ennen kuin ollaan poikaystävän kanssa näin pitkään yhtä aikaa vapaalla.

 30. Mukana :)
  Pääsiäisessä on parasta pitkät vapaat, jotka voi täyttää perheen kanssa touhuillen. (Jos ilmat sallii, on ihana lähteä porukalla luontoon tallaamaan, ottaa koirakin mukaan ja vaan nautiskella yhdessä olemisesta ja etsiä kevään kaikkia ”ekoja” – kuka näkee ekan leskenlehden jne.) Ihan parasta kun ei aina tartte olla kiire joka paikkaan <3

 31. Oi että mikä arvonta, mukaan tottakai! ❤ pääsiäisen paras juttu on ehdottomasti ne vapaapäivät, vaikka herkutkin toki ilahduttaa :D

 32. Juuri tässä pääsiäisessä parasta on pitkät ja kiireettömät kevätpäivät oman perheen kanssa <3 Kelit tosin saisivat olla vähän lämpimämmät.. :D

 33. Pääsiäisessä parasta on tavallista pidemmät vapaat, jotka tosin tänä vuonna ei ole kovin rentouttavat, kun pitää viimeisiä rutistuksia tehdä koulun suhteen. Mutta saa vähän rennommin kuitenkin ottaa, kuin normaaliviikonloppuna :)

 34. Musta parasta pääsiäisessä on yksinkertaisesti vapaa päivät, joiden aikana voi kelien salliessa ulkoilla pitkään ja nauttia (jos säät sallii) kevät auringosta!

 35. Kiva palkinto, olen innolla mukana! Pääsiäsisessä oli parasta loma ja kerman kanssa syöty mämmi :)

Comments are closed.