Pieni kesäarvonta

* * * ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS OSALLISTUNEILLE * * * 

Halusin ilahduttaa teitä pikkuisella arvonnalla pitkästä aikaa.

Yhdelle onnekkaalle lähtee kuvan (uudet ja käyttämättömät) kosmetiikkatuotteet palkinnoksi ja osallistua voi kertomalla, mikä on parasta blogissani. Miksi juuri sinä luet Better Nail Dayta?

Totta kai myös risuja saa antaa tai mitä tahansa muutakin palautetta mutta ennen kaikkea haluaisin kuulla, mistä te tykkäätte eniten:) Mitään romaania ei tarvitse runoilla eli ihan lyhyesti vastaaminen on ok.
Olen höpissyt täällä ruudun takana 3,5 vuotta ja toki jonkinlainen käsitys minulla on asiasta mutta blogi on muuttunut jonkin verran tuona aikana ja olisi hauska tietää, onko suunta oikea teidän lukijoiden mielestä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Arvonta alkaa NYT ja päättyy lauantaina 13.6.2015. Jätäthän sähköpostiosoitteesi, josta sinut tavoittaa varmimmin jos voitto osuu kohdalle. Onnea arvontaan!

Palkinnot on saatu goodie bageista, Liv Boxeista ja maahantuojilta.

78 thoughts on “Pieni kesäarvonta

 1. Blogissasi parasta on aktiivinen päivittyminen ja erittäin hyvät kuvat. Lakkauksesi toimivat inspiraationa omille lakkauksilleni, vaikka joudunkin välillä yksinkertaistamaan niitä, koska oon aika alussa tän lakkailuharrastuksen parissa. :)

 2. Muutama vuosi sitten etsiessäni netistä inspistä erilaisiin kynsiin, kun olin vielä aivan ”tavallinen lakkaaja”, tämä oli yksi ensimmäisiä eteeni sattuneita blogeja. Siitä lähtien olen innolla seurannut blogiasi, erityisesti kauniiden lakkausten, hyvälaatuisten kuvien ja siistien kynsinauhojen takia ;D nykyisin omankin harrastuksen kasvaessa jo maaniseksi lakkojen hamstraamiseksi, blogistasi saa tietoa uusista tuulista ja kivoista koristelu/lakkailuideoista. Keep doing good work, ehdottomasti hyvällä tiellä rullaat! :)

 3. Ihan kaikki kynsijutut ovat mieleisiä, sillä olen viime aikoina päässyt ”sisään” kynsi-intoiluun.Tutorialit ovat myös tervetulleita, sellaiset rautalanka ohjeet:)

 4. En osallistu arvontaan mutta haluan silti kommentoida. Luen, koska sinä olet sinä ja sellaisena aivan ihana, hauska, taitava ja inspiroiva. :)

 5. Parasta on tasasesti päivittyminen hyvät kuvat ja tekstit sekä erittäin hienosti ja huolella tehdyt kynnet :)

 6. Blogissa ehdottomasti parasta on säännöllinen postaustahti! Satunnaiset sunnuntaipostaukset vielä siihen päälle :) Sen lisäksi tietysti ehkäpä yhdet kynsiblogimaailman parhaista ja upeimmista kuvista. Lakkauksetkin on toinen toistaan upeampia. En keksi mitään moitittavaa! :D Kiitos siis tästä ihanasta blogista!

 7. Lakkauksesi ovat juuri mieleisiä, ja on ihailtavaa miten paljon panostaa kuviisi ja koko blogiisi. Lisäksi blogi on esteettisesti aivan älyttömän upea! :)

 8. En ole koskaan kommentoinut tänne vaikka oon blogiasi seurannut jo pitkän aikaa! Parasta blogissasi on ehdottomasti tekstin kautta välittyvä iloinen elämänasenteesi ja yleisesti positiivinen tunnelma :) Lisäksi tekstisi on joka kerta raikasta luettavaa, blogipostaukset ovat laadukkaita :) Keep up the good work!

 9. Sun blogi oli ensimmäisiä kynsiblogeja joita aloin harrastukseni alussa pari vuotta sitten lukea ja siitä asti tämä on ollut yksi suosikeistani. Tykkään tietysti sun upeista lakkauksista, nehän tässä on se pääasia :) Lisäksi säännöllinen postaustahti on hyvä juttu ja laadukkaat kuvat. Mutta ennen kaikkea mut pitää mukana sun kauniit kynnet!

 10. Kirjoitat omalla persoonallisella ja hauskalla tyylilläsi, en ole varmaan kertaakaan lukenut tylsää postausta! Kuvat ovat isoja ja laadukkaita ja kuvissa olevat kynnet aina kauniita <3 postaat usein mikä on todella huippua :) sun lakkauksista saa inspiraatiota, olisi huippu nähdä joskus esimerkiksi kynsimiitissä !

  iituska1999[email protected]

 11. Loistavat kuvat on ihan ykkösjuttu! Tykkään myös siitä, että pidät tekstit tiivistettyinä, etkä rönsyile kilometripostauksia joka väliin. On myös kiva, että pidät oman tyylisi postauksesta toiseen, mutta silti lakkaukset eroavat toisistaan. :)

 12. Voiko sanoa, että parasta on KAIKKI! Blogissasi tekstin ja kuvien suhde on kohdallaan, kuvat houkuttelevia (välillä vähän liiankin, että joutuu sitten itsekin ostoksille), tekstissä ei vilise kirjoitusvirheitä ja huumoria mahtuu mukaan. Luen nyt ja jatkossakin!

 13. Kirjoitat hauskasti, kuvat on todella hyviä ja koristelut upeita! :) Sinun blogisi on yksi niistä harvoista, joiden postauksia odotan kaikista eniten, ja joita on ilo lukea ja imeä inspiraatiota. Yksi parhaimpia blogeja koskaan. :)

 14. Itse ainakin katselen aina ihan lumoutuneena noita kuvia. Ihania lakkauksia. Ei voi kuin ihmetellä, miten joku osaa ja jaksaa niin paljon värkätä. Onneksi jaksaa, meidän muidenkin iloksi :)

 15. Blogi, jossa juttujen ja lakkausten ja niiden kuvien laatu on kohillaan. Siksi seuraan. Toisinaan on kivaa, ku jutut saa vinon hymyn nousemaan huulille… :D

 16. Pidän blogistasi, koska se on viimeistellyn oloinen, postaukset vaikuttavat loppuun asti mietityiltä ja niitä on mukava lukea. Ei tule lainkaan sellainen etäinen fiilis kuin monen muun blogin kanssa, joiden kohdalla pysähtyy välillä miettimään, että kirjoitetaanko niitä juttuja vain jotta saadaan x määrä postauksia täyteen. Jokainen toki kirjoittaa tyylillään, mutta minä olen pitänyt erityisesti siitä tunnelmasta, joka täällä on :)

 17. Seuraan blogiasi, koska kuvat ovat huippuluokkaa. Kerrot myös suoraan jos lakka/laatta/jne on huono tai hyvä. Blogin ulkomuoto on sopivan raikas ja selkeä. :)

 18. Kauniit lakkaukset ovat ehdottomasti parasta- Olen itse aivan käsi kynsilakkojen kanssa ja toivon, että oppisin joskus tekemään edes suunnileen samanlaiset lakkaukset kuin sinä!

 19. Olen alkanut lukea blogiasi sen jälkeen kun siirryit purkkimafiaan. Minua kiehtoo lukea perheenäidin kynsienlaitosta. Antaa vähän toisen perspektiivin ;)
  Sulla on kyllä tosi kauniit kuvat. Eniten arvosta myös rehellisyyttä. Sanot suoraan että menee välillä pieleen ja että et tykkää jostain tuotteesta.

 20. Rakastan blogisi tyyliä. SItä, että kaikki on siististi ja kuvat ovat selkeitä ja hyvin otettuja. Myös kynisesi muoto on jotenkin miellyttänyt silmääni ja lakkaustaitosi ovat upeat. :) Tykkään lukea tekstejäsi, eikä minulle tulee mieleen yhtään tylsää postausta.

 21. Saan inspiraatiota tekemistäsi kynsistä. Teet todella upeita lakkauksia joita on ilo katsella ja tekstejäsi on mukava lukea. :)

 22. Laadukkaat kuvat ja teksti on selkeää ja helppolukuista. Muutenkin koko blogin yleisasu on huolella tehty.

 23. Parasta on siun kirjoitustyyli ja upeat kuvat. Itse en lakkaa kynsiä mutta siitäkin huolimatta innoissani odotan uusia postauksia ja kynsikoristeet!

 24. Sujuva teksti, kerrassaan loistavat kuvat ja hauskat rekvisiitat, mm. biitsi :). Tykkään myös, että olet kesällä kuvannut ulkona, rehdissa luonnonvalossa.

 25. Luen blogiasi, koska se on aito. Ei mitään turhaa liibalaabaa, vaan aitoa, hyvin kirjoitettua tekstiä, kauniiden kuvien höystämänä. Plussaa se, ettei Purkkimafiaan siirtyminen tuonut mukanaan kaupallisuutta, vaan blogi on edelleen miellyttävää luettavaa. Olen fanittanut sua jo kauan ja fanitus jatkuu. Olet toiminut inspiraationa oman blogin aloittamiseen aikanaan, niin kuin olen tainnut joskus mainitakin.
  Hyvää kesää! :)

 26. luen sitä siksi, kun nautin kauniista väreistä ;) Ja haluaisin itsellekin kauniit kynnet joskus, nyt mulla ei ole ainoaakaan kynsilakkaa

 27. Parasta blogissasi ovat upeat lakkaukset, mielenkiintoiset väri- ja koristeluyhdistelmät, tyylikkäät kuvat. Täytyy sanoa, että tykkään kaikesta :)

 28. Blogisi päätyi aikoinaan lukulistalleni kynsien takia (yllätys). Ja nimenomaan taidokkaiden lakkauksien, selkeiden kuvien ja virheettömän tekstin takia :) En lisää lukulistalleni kaikkia vastaan tulevia blogeja, vaan mulla on tietyt kriteerit, jotka blogin tulee täyttää. Sun blogisi täyttää ne loistavasti!
  On myös huippukivaa, kun oot ajantasalla, ja blogistasi löytää ensimmäisten joukossa uusien kokoelmien lakkoja yms. :)

 29. Parasta blogissasi on tekemäsi lakkaukset ja aktiivinen postaaminen. Tykkään itsekkin laittaa kynsiä ja välillä ei ole sitä inspiraatiota, mutta kun selailee tätä blogia niin sitä inspistäkin alkaa löytyä :) Ja tietty kuvien laatu on todella hyvä!

 30. Pidän blogissasi eniten hyvistä, tarkoista kuvista, ripeästä päivitystahdista ja sujuvasta tekstistä. Kaiken kaikkiaan virtaviivainen paketti!

 31. Eniten tykkään ihanan pitkistä kynsistäsi! Kynsiesi värimaailma ei aina oikein natsa amun ihannoimaan tyttömäiseen herkkään vaaleanpunaiseen ja nudeen, mutta olen saanut ihan järkyttävän paljon inspiraatiota kun olen katsellut kynsiäsi! :)

 32. Parasta blogissasi on sen laatu :) kuvat ovat hyviä, tekstejä jaksaa lukea, päivittyvyys sekä tietenkin hianot lakkaukset. Hyvä, hyvä!
  plussaa(a)outlook.com

 33. Hyvät kuvat ja upeat kynsitaiteilut ovat parasta, ja kynsilakkamerkkien ja -sävyjen esittely, usein ostoa miettiessä tsekkaan blogistasi mitä olet ko. lakasta sanonut, levittäjä hyvin, miltä näyttää kynnellä ym.

 34. Bongailen blogista himotuslakkoja. Hyvistä kuvista on helppo katsoa omaa silmää miellyttäviä tapauksia, vaikka vähän vähemmän onkin viime aikoina tullut uusia lakkoja hankittua.

  Tämä on selkeä blogi, joka on lähes poikkeuksetta kynsiblogi ja siitä tykkään. Ei tartte pettyä uuden postauksen kohdalla, et ”jaa, tää käsittelikin jotain lemmikkejä/ulkomaan reissua/kodin sisustusta”. Niillekin on aikansa ja paikkansa, sopivat hyvin joihinkin blogeihin, mutta on kiva, että on näitä puhtaasti kynsiin keskittyviäkin.

 35. Luen blogia. koska siitä saa ihania ideoita omien kynsien koristeluun ja hyödyllistä infoa eri tuotteista! :)

 36. Blogissasi on selkeä, kaunis värimaailma, jolloin hienot kuvat pääsevät oikeuksiinsa. Kirjoituksia on kiva ja helppo lukea. Kaikesta välittyy rauhallinen ja positiivinen asenne elämää ja olemista kohtaan. :)

 37. En oikein osaa vastata muuten kuin että ”kynsijutut” on parhaita. :D Toisaalta pidän myös Sunnuntailiitteestä, koska muu kosmetiikkakin kiinnosta, joten se on ollut kiva lisäys blogiin. Ja laadukkaat kuvat ilahduttavat aina.

 38. Seuraan blogia säännöllisen päivittyvyyden, ihan mielettömän siistien lakkausten ja laadukkaiden kuvien takia. :) pidän myös siitä uudesta sunnuntailiitteestä.

 39. Parasta blogissasi on jo jossain määrin käsitteeksi nousseet ”Sissi-kynnet” ja tosi freessi ja seesteinen värimaailma. Hämmästyn aina uudestaan miten jo tutuksi käyneellä väri-skaalalla ja koristelutyyleillä saa aina vain niin erilaisia ja tyylikkäitä lakkauksia! Kuvat on varsinaista silmänruokaa, niitä on ilo katsella ^_^ En muuttaisi blogissasi mitään :3

 40. En osallistu arvontaan, mutta haluan kuitenkin kommentoida :)

  2013 keväällä etsiskelin ideoita hääkynsiin. Kaverini pikkusisko oli silloin kosmetologiksi opiskelemassa ja hän laittoi minulle kynnet geeleillä. Sun blogi oli heti Jos Edes Kynnet blogin jälkeen useimmin googlesta vastaantuleva sivusto :) Oon aina tykänny kynsilakoista, mutta en oo osannu käyttää oikeita tuotteita, jotta saisin lakkaukset kestämään kynsilläni. Blogeista sain siis hyviä vinkkejä ja mitä enemmän luin, sen syvemmälle upposin lakkamaailmaan.

  Sulla on mielettömän kauniita kuvia, siistit lakkaukset ja saman tyylinen maku kuin mulla. Tekstit on viihdyttävästi kirjoitettu. Kirsikkana kakun päällä on sun ikä XD Kiva on lukea blogia, jonka kirjoittaja ei oo nuorempi minua.

 41. Saan uusia tuote-/toteutusideoita blogistasi. Ja joskus käyn ihan vain ihastelemassa kauniita kuvia ;)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

 42. Luen blogias, koska teet ihan älyttömän upeita kynsiä ja oot taitava kuvaamaan. Kerrot hyvin mielipiteesi testaamistasi tavaroista ja blogisi on mielenkiintoinen. :)

 43. Tykkään eniten sun tunnistettavasta kynsityylistä: sun kynnet ei ikinä oo liikaa tai liian vähän vaan niissä on just sopiva twist. Ja säännöllinen päivittyminen on plussaa :)

 44. Johdonmukaisuus. Blogillasi on tietty kaava, jota seuraat selkeästi ja täältä tietää hyvin, mitä löytää. Lakkaukset ovat laadukkaita ja puhut suusi puhtaaksi mitään epäröimättä. Koristelutyylisi on myös hyvin inspiroiva, ja tätä kahlaa mielellään. Siinä tuli monta asiaa, mutta tärkein on tuo selkeys: olet löytänyt sopivan linjan itsellesi etkä turhaan souda ja huopaa eri suuntiin postauksissasi :)

  Ps. Ihana arvonta, onnea 3,5 vuoden merkkipaalun saavuttamisesta! ♥

 45. Kuvat! *jasittennesydämetsilmillä* 3,5 vuoden aikana mielestäni myös suurin kehitys näkyy niissä. Mutta tosiaan mun mielestä blogisi paras asia on just nykyisyydellään on kuvien laatu! Ne on aina niin kauniita että silmiin meinaa sattua :D tottakai kuviin vaikuttaa niiden sisältö missä sulla on aina niin ihania lakkauksia että voi elämä. Minut blogiisi tuo siis aina uudestaan ja uudestaan kynnet ja valokuvat. Toistinkohan tarpeeksi monta kertaa? Jatka samaan malliin, en tällä hetkellä oikeesti keksi mitään parannusehdotuksia.

 46. Sun blogi on ollut alusta asti se, jonka fiiliksissä olen hurahtanut pahasti lakkailun suloiseen maailmaan.
  Tykkään sun aidosta tekstistä; siitä, että olet se oikea Sissi siellä tekstin takana. Kuolaan sun upeita lakkauksia ja taidokkaita kuvaotoksia, joten jatka samaan malliin!

  Kata, Kynnenviilaaja
  [email protected]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *