Picture Polishin uudet sävyt

Lempi-indiemerkkini julkaisi taas muutamia uusia sävyjä ja olin kukkaro ojossa valmiina tyhjentämään sen sisällön CesarsShopin tiskille heti h-hetkellä. Vaikka olen innokas tilailemaan lakkoja myös ulkomailta, en näe siinä Picture Polishin osalta enää mitään järkeä, sillä saan lakat hyppysiini kaikkein nopeiten kun kipitän Vuorikadulle. Julkaisuajankohta on täällä sama kuin kaikilla muillakin jälleenmyyjillä ja muutaman euron säästö ei ole aikaerojen laskeskelun ja postin odottelun väärti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa uutuuslakkoja lähti mukaani peräti neljä kappaletta, sillä kokoelma oli jopa poikkeuksellisen kiva.
Aivan ensimmäisenä halusin lakata sävyistä erikoisimmalla, Autumnilla. En edes ole erityisesti oranssin ystävä, mutta tämä poltettu, täyteläinen sävy miellytti silmää niin kovin, etten edes raaskinut koristella sitä. Lakka peitti kahdella kerroksella ja laatu oli parasta Picture Polishia.

Autumnin takana on ukrainalainen The Polishing Life-blogin Alena. Tämä on kyllä tosi kiva, mitään vastaavaa en entuudestaan omistanutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainoastaan Calm on nyt julkaistuista sävyistä sellainen, jolle löytyy miltei-dupe jo entuudestaan. Se on melko lähellä Oceania ja Lagoonia, mutta kuinka lähellä, sen näette seuraavassa postauksessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Allurelle ei löydy mitään verrokkia mutta Bardot’n ja Gracen haluan vielä laittaa rinnakkain, vaikka jo pulloista näkee, että sävyt ovat hyvin erilaiset.

Uusien lakkasävyjen lisäksi Picture Polishilta on tullut myös uusia hoitotuotteita. Sain niistä tutkailtavaksi kynsinauhanirrottajan ja pikakuivattavan päällyslakan. Näistä lisää myöhemmin kun ehdin testaamaan näitä kunnolla. Cuticle Remover kiinnostaa tavattomasti siksikin, että ikisuosikki Nfu Oh on poistumassa markkinoilta ja jokin korvaava tuote olisi löydettävä tilalle. Uudet pikakuivattajat kiinnostavat tietenkin aina.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä hetkellä sävyistä osa on ehtinyt loppua Cesarsilta mutta niitä on tilattu lisää ja täydennystä on tulossa parin viikon sisällä. Lakkoja on mahdollista kuitenkin tilata ennakkoon vaikka heti ja siten varmistaa, että saa haluamansa.

Perjantain postauksessa onkin luvassa muutamien sävyjen vertailua:)

Hoitotuotteet saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

24 thoughts on “Picture Polishin uudet sävyt

 1. Mä en miettinyt sekuntiakaan kun tilasin Autumnin ja Alluren. Ne on todella kauniita. En malta odottaa, että saan lakat hyppysiini :).

 2. Jee, mäkin sain pari sävyä vielä tilattua! On ihanan näkösiä ja niin odotan omaa pakettia. Ja sun uusia kuvia. ;)

 3. Mä tilasin näistä uusista lakoista vain Bardotin. Allure ja Autumn on molemmat aivan upeita, mutta syystä tai toisesta kummankaan väri ei tunnu omilla kynsillä hyvältä. Calm on todella mun makuun mutta näyttää olevan aika saman sävyinen Lagoonin kanssa, mikä multa jo löytyy, joten jätin väliin. Mutta pistin samaan tilaukseen VIHDOINKIN Cherishin ja sitten Gelaton koska jätski <3 No oikei on se kivan värinenkin :D

  Jään odottelemaan kynsinauhanirroittajasta kokemuksiasi. En tiennyt että Nfu lopetetaan, kamalaa. Täälläkin siis jossain vaiheessa hakusessa korvaava tuote.

  1. Nufusta tosiaan kuuluu sellaisia huhuja että sitä ei enää saisi ja ainakaan pitkään aikaan en ole nähnyt sitä missään. Aika hullua, jos tilalle ei tule mitään korvaavaa tuotetta.
   Mun pitäisi ehkä vähän kasvatella kynsinauhoja että pääsisin tositoimissa testaamaan tota irrottajaa:D Eilen sitä käytin ja se toimi ihan nätisti mutta kynsillä ei ollut juuri mitään siistittävääkään.

   Cherish on yksi kauneimpia sävyjä myös ja Gelato on ihanan erilainen:)

  1. Mä luulen, että pidän sen itse ja ehkä luovun mieluummin Oceanista….tai sitten vaan pidän molemmat:D Kauhean vaikea luopua Picture Polisheista vaikka muutaman olenkin myynyt:)

 4. Mielenkiinnolla odotan cuticle remover-testiä, kun tiedän, että sinäkin olet ollut Nufun ystävä. Oma pullo on nyt puolillaan (eli loppuu ihan just :D ), ja jotain olisi löydettävä tilalle.

  1. Mulla on jämät yhdestä pullosta ja yksi täysi odottamassa. Tosiaan eilen kokeilin tota irrottajaa mutta irrotettavaa oli niin vähän, ettei toimivuutta oikein saanut arvioitua. Tai sitten täytyy lainata jostain hoitamattomat kädet ja kokeilla niihin *lamppu syttyy* :)

   1. Minä lakkaan keskimäärin kerran viikossa, ja joka kerta lakkojenvaihdon yhteydessä poistan kynsinauhat Nufulla, ja joka kerta sitä köhnää irtoaa melkoisesti, yök!
    Yritähän pian saada jostain lainakädet testiin :D

 5. Ooh miten ihania nää on ♥ Allure ja Autumn on pitkästä aikaa sellaisia lakkoja, jotka jätättää yhden sydämenlyönnin väliin kun swatcheja katselee… Pakko saadaa…. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *