Picture Polish-vertailuja

Picture Polish-vertailukuvia tuli sen verran runsaasti, että päätin julkaista ne omana postauksenaan. Luvassa on paljon kuvia ja vähemmän tekstiä, joskus näinkin:) Innoittajana toimiva nämä vasta julkaistut uudet sävyt.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Calm ja Ocean: näissä ei totisesti suurensuurta eroa ole, Calm on hivenen vihreämpi. Myös koostumus lakoissa on identtinen, kynsillä kaksi kerrosta ja päällyslakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos joku siellä ruudun takana miettii, tarvitseeko näitä molempia, niin tuskinpa. Itse olen sen verran friikki, että en ehkä malta luopua kummastakaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eikä siinä kaikki. Kätköistäni löytyy vielä Lagoon. Alla oleva pullokuva on aavistuksen liian sinertävä mutta tikuilla sävyt toistuvat oikein. Calm ja Lagoon ovat sävyinä hyvinkin identtisen mutta Lagoonissa on isompaa hitulaa mukana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Grace ja Bardot eivät ole lähelläkään toisiaan vaikka ensimmäinen ajatus Bardot’sta oli, että mitäs minä sillä kun omistan jo Gracen. Kynsille en ehtinyt näitä lakata mutta ehkä erot huomaa pulloissa ja tikuillakin. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABardot on lämpimämpi ja vaaleanpunainen, kun taas Grace on sävynä kylmempi ja taitaa aavistuksen siniseen.
Gracessa holohippusia on enemmän ja jotenkin…tasaisemmin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Bardot’n kohdalla mietin jonkin aikaakin, että ”tarvitsenko” sitä lainkaan. Kolme muuta lakkaa sujahtivat koriin empimättä mutta nämä vaaleanpunaisen sävyt ovat minulle aina vähän ongelmallisia. Bardot on saatava kynsille ennen kuin uskallan sanoa sen puolesta juuta tai jaata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tikulla ja pullossa Bardot on kaunis, mutta jos toisesta pitäisi luopua niin valinta olisi helppo, suosikkini on ilman muuta viileämpi Grace.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sanokaa nyt, etten ole ainoa joka sekosi näistä uutuuksista?

Sunnuntailiitteessä mennään tällä viikolla ohi aiheen niin että karvat pöllyää, pysykäähän kuulolla:)

 

12 thoughts on “Picture Polish-vertailuja

  1. No eipä Oceanin ja Calmin välillä ole juurikaan eroa, Ocean on tosiaan himpan verran sinisempi. Kumpaakaan en omista mutta jos noista pitäisi valita niin vaikeaksi menee, ihan yhtä nättejä ovat. Grace sen sijaan on munkin mielestä kivemman näköinen kuin Bardot. Noitakaan mulla ei ole, mutta Grace on kyllä saatava jossain vaiheessa hankituksi.

    1. Mäkin kyllä kallistun Gracen puoleen noista kahdesta, sen sijaan Oceanin ja Calmin välillä en nyt osaa valita. Täytyy pitää molemmat kunnes päätän, voinko luopua kummastakaan:)

  2. Mun silmään taas Oceanin ja Calmin välillä on ihan tosi selvä ero :D Varmaan paljon vaikuttaa se, että sininen on mulle se vaikein väri kynsilakoissa mutta turkoosi menee ihan hyvin, joten Calm näyttää helpolta ja Ocean siltä, että en tiedä pystyisinkö lähteä se kynsillä ulos ovesta. Calmin kyllä taidan joutua kotiuttamaan!

    Tosi kiva postaus ja varmasti huippuhyödyllinen monelle :)

  3. Onpa nää kyllä nättejä ♥ Luulen kuitenkin, että Calmin sijaan voisin ennemmin tilata Lagoonin, enkä tuosta Bardotistakaan niin varma ole… Hankalaa :D Kiitos kuitenkin hyvästä vertailupostauksesta, tästä oli paljon apua! :)

  4. Tosi kiva vertailupostaus! Tällaiset on aina tosi hyödyllisiä kun koittaa miettiä tarviiko hankkia jotain lakkaa :) Mun silmään myös Calm on kauniimpi ja vaaleanpunaisista taas Bardot näyttää kivemmalta. Jotenkin tuntuu että kylmemmät vaaleanpunaisen sävyt ei sovi mun ihonväriin niin hyvin. Peittääkö Bardot kynnen kahdella vai tarviiko 3 kerrosta?

    1. Mä en vielä ole ehtinyt lakata Bardotilla mutta luulen, että kyllä se sen kolme kerrosta vaatii tai ehkä jotain peittävämpää alle. Emma muuten tais ehtiä tällä lakkaamaankin jo, täytyypä sieltä tarkistaa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *