Picture Polish-vertailuja osa 8

Tadaa! Picture Polish julkaisi jälleen uusia lakkoja ja poikkeuksellisesti hankin kaikki kuusi uutta lakkaa. Tuttuun tapaan otin teille niistä vertailukuvat omistamiini jo olemassaoleviin pp-lakkoihin. Korostan, että en omista ihan jokaista lakkaa, joten täydellistä vertailua en pysty tarjoamaan, mutta varmasti nämäkin kuvat helpottavat valintoja.


Ensimmäinen pari on luontevasti Foxy ja Autumn. Autumn on yksi lempisävyjäni ja siksi Foxy on ehkäpä tämän kokoelman kaunein lakka. Se on Autumnia tummempi ja sävy on syvempi ja murretumpi. Erinomainen laatu, kuvissa kaksi kerrosta.


Luulin, että multa löytyisi näitä punaisia vaikka muille jakaa, mutta niinpä vaan oli, että Macaronia vastaavaa sävyä ei punaisten laatikosta löytynyt. Macaron on kirkas, vähän metallinhohtoinen ja siitä syystä vaikeasti kuvattava sävy. Arabian on sitä lähinnä, Bridget hengaa muodon vuoksi mukana. Jälleen erittäin hyvää Picture Polish-laatua, kaksi kerrosta.


Dragonia olisin halunnut verrata Rememberiin, mutta en omista sitä. Oikeastaan mun kyllä pitäisi, joten saatanpa sen vielä jossakin vaiheessa hankkia. Poimin verrokeiksi Cabaret’n ja Bordeaux’n, mutta Dragon on kokoelmassani uniikki. Erittäin hyvälaatuinen lakka, kaksi kerrosta.


Jo edesmennyt sävy Muse on lähinnä uutta Mythicalia. Soul ei ole edes samalla peltoaukealla, sillä se on sinisempi ja siinä on isoja glitterhippusia. Mythicalissa erottuu sinertävä hohde, joka näkyy selkeämmin yllä olevassa pullokuvassa.
Kaksi kerrosta, erittäin hyvä laatu.


Riviera on mun kakkossuosikkini, sillä tällaiset syvät sinisen ja tealin sävyt hivelevät silmiäni. Cosmos oli aika hyvä vertailukohde, mutta sekin on vaaleampi eikä siinä ole samaa mystistä syvyyttä kuin Rivierassa.
Toistan jo itseäni, mutta erittäin hyvä laatu ja kaksi lakkakerrosta.


En tiedä, miksi otin tähän vihreiden riviin mukaan Glitchin ja Meow’n, koska Mossy on kuitenkin se, joka kaikkia kiinnostaa. Forest on Mossya vaaleampi, vihreämpi ja selkeimpänä erona on isommat glitterit, jotka tekevät Forestista läheltä tarkasteltuna tosi mystisen.
Lakka oli glittereiden vuoksi vähän paksuhkoa, tuppasi jankkiintumaan siveltimen varteen ja oli siksi muita hankalampi lakattava, peittävyys kuitenkin kahdella kerroksella.

Mitkäs lakat olivat teidän suosikkejanne?


Lakoista yksi saatu pr-näytteenä, muut ostettu itse

26 thoughts on “Picture Polish-vertailuja osa 8

 1. Vautsi ? tilasin samalta seisomalta kaikki nää uudet ja näiden sun kuvien perusteella ei kaduta kyllä pätkääkään!

  1. Mulla jäi tekstistä varsinaiset ylistyssanat pois ja keskityin vain vertailuun, mutta siis todella kauniita ihan kaikki ja vaikka en läheskään aina ole ostanut jokaista julkaistua lakkaa, niin näistä en malttanut jättää yhtään pois:) Upeita sävyjä jokainen, uskon, että tulevat olemaan sullekin mieleisiä <3

 2. Ja kiitän jälleen kerran tästä vertailusta :) Olin ensin IG:stä nää nähdessäni, et hey, nää on jo nähty ja etenkin Foxy ja Autumn sekä Forest ja Mossy kiinnosti, molemmista mulle riittänee nuo vanhemmat julkaisut, miellyttää omaa silmää enempi :) Samanlaisia eivät ole, mutta en koe, et mulla on tarvetta molemmille sävyille :) Riviera on sellainen, jonka saattaisin hankkia, ehkä semmonen turkoosi-petroli-tummansininenjännälakka :D Nätti, eikä mitään vastaavaa löydy lipastosta :)

  1. Riviera on <3 Mä en ole vielä lakannut sillä kuin vertailun, mutta se näytti aivan mielettömän hienolta kynsillä ja vähän eri valossa juurikin enemmän siniseltä tai petroolilta. Foxy ja Autumn näyttävät mun kuvassa aika samanlaisilta, mutta en saanut eroa selkeämmin esiin kuvassa mikä vähän harmitti.

 3. Macaroon on ihan järjettömän upea punaisista. Oransseista autumn on upea, mutta itse varmaan kirkkautensa vuoksi käyttäisin sitä kesällä, foxy on musta syksyisempi. Muse on myös ihana ja vihreistä mossy ja forest en kestä miten upeita ne molemmat ovat. <3

  1. Foxy on syksyisempi, vaikka ennen sen julkaisua pidin Autumnia tosi syksyisenä:D Foxyn sävy on kuitenkin murretumpi ja syvempi, josta tulee syksyisempi fiilis. Kaiken kaikkiaan näistä jokainen lakka on rakas ja omistamisen arvoinen:)

 4. Luulin ensin, että tarvitsen vain foxyn, esim liukuun autumnin ja demeterin kanssa. Mutta nyt kun katson näitä vertailuja, niin riviera, forest, mythical ja macaron olis kyllä aika kivoja :)
  Kiitos näistä hienoista vertailuista! Lompakko ei kiitä…

  1. Pahoittelen toki rahanmenoa, tai no, menihän sitä mullakin kun oli pakko kaikki lakat hankkia:D Mutta kaikenkaikkiaan kyllä tosi kauniita jokainen näistä:)

 5. Iso kiitos taas vertailukuvista! Mua kiinnostelee Foxy, Forest ja Dragon. Mitään Forestin kaltaista en omista ja kyllä tuo Foxy vaikuttaa tosiaan murretummalta kuin Autumn joka mulla onkin. Dragonin kohdalla mietin samankaltaisuutta Dance Legendin Bullet for my valentineen, näen nämä jokseenkin samanlaisina, voi kyl olla että näyttö vääristä sävyä. Pitäis kyl päästä livenä hypistelee.

  1. Mulla ei ole tuota DaLen lakkaa, joten olen nähnyt sen vain kuvissa. Voipi ollakin aika samantapainen. Erinomaiset valinnat sullakin nuo kolme:)

 6. Kiitos kauniista ja aina hyödyllisistä vertailusta! Varmasti saan näiden myötävaikutuksella hyvin harkitun ostoskorin kuljetettua verkkokaupan kassalle.. =D

  Koska tykkään Autummista jo niin hulluna että luulen sen takia voivani pudottaa Foxyn pois, vaikka onhan niissä eroa. Suosikikseni tästä uudesta kuusikosta nousee yllättäen ehkä Dragon, josta kiinnostaisi kyllä löytää myös vertailu Demeteriin joka mulla tosiaan jo on. Riviera ja Forest ovat myös oikein sieviä.

  1. Tykkäsin Dragonista kynsillä enemmän kuin pullossa ja vielä kun leimasin päälle ruusukultaiset lehdet, niin avot! Demeter on Dragoniin verrattuna ihan selvästi ruskea siinä missä Dragon on viininpunaisempi, ne ovat niin erilaiset etten edes harkinnut ottavani Demeteriä tähän mukaan. Toivotaan, että joku hoksaa sen tehdä:)

 7. Ihan huippua, että oot tehnyt taas vertailua. Nämä avaan aina, kun mietin jotain PPn lakkaa. :)
  Tilasin juuri pitkään himoitsemani Mossyn. Forest on mun silmään täydellinen, hienompi kuin Mossy. Ääh.. Nyt lohduttaudun sillä, että Forestissa on glitteriä ja se on ihan hirveä poistaa. Ihan hirveä. Eikö vain..?

  1. Mossy on ihan hemmetin kaunis, varmasti hienoin omistamani vihreä lakka mutta Forest kyllä tulee hyvänä kakkosena. Se oli ihan iisi poistaa, ei tarvinnut hinkuttaa:)

 8. Mä en aluksi tykännyt yhtään näistä uusista, mutta mitä enemmä eri kuvia katsoo niin sitä enemmän alan näistä tykkäämään :D Tilasinkin jo Mythicalin ja Macaronin, mutta Forest ja Dragon alko kiinnostaa myös!

 9. Mä kannoin kotiin Foxyn, Dragonin ja Rivieran. Dragonin kanssa liki identtinen on Moscow, ei siis mikään ihme että PP lopetti sen valmistamisen juuri ennen dragonia :D

  1. Muistelen myyneeni Moscowin sun siskolle joten se oli oikeutettu ostos:D Mutta erinomaiset valinnat sullakin!

  1. Se on! Ja en edes hirveästi yleensä välitä vihreistä, mutta jotkut vihreät kyllä vetoavat ja Forest on sellainen sävy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *