Picture Polish-vertailuja osa 6

Picture Polish julkaisi jälleen uusia sävyjä ja sehän tarkoittaa sitä, että PP-vertailuista ilmestyy jo kuudes osa. Tässä välissä ehti tulla muutama uusi lakka, mutta niistä en hankkinut ainuttakaan. Nyt nähtävät lakat ilmestyivät myyntiin sunnuntaina ja kävi niin mainiosti, että ehdin saada ne käsiini heti samana päivänä ja postaus syntyi melkoisella vauhdilla.

Siis nyt! Wou, en edes tiedä, mistä aloittaisi, koska uusi kokoelma on superhieno.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakkoja ilmestyi kuusi kappaletta ja vain yhden jätin hankkimatta. Kynsillä uutukaisia nähdään kunhan ehdin lakkaamaan ja ennen kaikkea, kunhan osaan päättää, missä järjestyksessä maltan näillä lakata:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvia on aika paljon, joten mennään asiaan. Kaikissa lakoissa on PP:lle ominainen shimmer hieman eri sävyisenä lakasta riippuen ja kaikki peittivät tikuilla kahdella kerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Farkunsininen Superior sai kavereikseen Bluebirdin, Cesarsin hyllystä kuvauslainaan nappaamani Forget Me Notin sekä Alicen. Oikeasti vain Bluebird on järkevä verrokki, mutta tuskinpa muista mitään haittaakaan on. Bluebird on kuitenkin vaaleampi, erilainen koostumukseltaan ja siinä on mukana hienoinen pinkki flash.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ei siis dupeja tässä porukassa. Yksi syy, miksi rakastan niin palavasti Picture Polishia on nimenomaan uniikit sävyt: juuri kun kuvittelee nähneensä jo kaiken, tulee jotain aivan uutta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ensin ajattelin, että mulla ei ole mitään, mihin vertaisin siniharmaata 2001:ä, mutta onhan mulla: Winter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nopeasti vilkaistuna lakat näyttävät aika samantapaisilta pulloissa. 2001 on Winteristä poiketen selvästi sinisävyinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sisters ja Merge ovat hieman samanlainen pariskunta. Nopeasti kun näitä katsahtaa, voi ajatella, että eihän noissa juuri ole eroja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sisters on mahdottoman hieno murrettu malvansävyinen lakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Eihän Mergekään oikein ole edes samalla peltoaukealla kun tarkemmin katsoo, mutta kyseessä on tosiaan niin uniikit sävyt, että PP:lta ei vertailukohteita löydy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lopuksi kaksi sävyä, jotka esiintyvät ihan keskenään. Talisman olisi ollut kiva nähdä Darcyn kanssa vierekkäin, mutta mulla ei ole Darcya enkä tajunnut ottaa sitä lainaan Cesarsilta. Lakka on joko todella, siis todella tumman harmaa tai musta, vähän riippuen valosta ja katselukulmasta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mossy on nimensä mukaisesti sammaleenvihreä ja mielestäni ehkä koko kokoelman upein lakka. Väri varmasti jakaa mielipiteitä, koska kaikki eivät piittaa vihreästä. Tätä mä pyörittelin käsissäni pisimpään ja lopulta olin varma, että kadun jos en osta lakkaa nyt. Niin kävi Meowin kanssa ja vaikka en ole lakannut Mossylla, mä tiedän että mua harmittaisi, jos en olisi ottanut sitä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyseessä on yksi eittämättä hienoimpia vihreitä lakkoja ikinä. Valossa lakka herää eloon ja tuikkii upeissa kullan sävyissä. Katsokaapa:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinäpä ne olivat. Kerran vielä totean, että erinomaista työtä jälleen lempimerkiltäni <3


Osa lakoista saatu blogiyhteistyön kautta, osa itse ostettu

30 thoughts on “Picture Polish-vertailuja osa 6

 1. Jätit hankkimatta just sen lakan, joka mua kiinnostaa eniten :D Upea kokoelma tosiaan, mutta ei ihan sellasia sävyjä, joita ensimmäisenä käyttäsin kynsille. Sisters tosin houkuttelee myös – sen kuparisen lisäksi :)

  1. Voi ei:D Se oli musta se ainoa joukon epäkiinnostava mutta kyllähän nämä on niin makuasioita, että yksi tykkää yhdestä ja toinen toisesta. Cesarsin Satu oli ajatellut myös, että se olisi solahtanut mun ostoskoriin, mutta niin ei nyt tapahtunutkaan.

  1. Mossy on kyllä ihan mieletön. Mulla on se nyt kynsillä ja etenkin auringon pilkahdellessa olisin voinut vaan tuijotella kadulla kävellessä sormiani:)

  1. Myönnän, että nämä on mulle vähän sellainen pakkomielle ja niinpä niitä on jokunen kertynyt. Mossy on aivan järjettömän upea!

 2. Oo, saitpas kyllä vikkelästi nämä vertailut kasaan blogiisi. Mulla on samat suosikit kuin muilla aiemmin kommentoineilla; vissiin täytyy laittaa siis pian tilaukseen etteivät vain lopu nenän edestä… :D

  1. Mukavasti meni sunnuntai-ilta:D Onneksi tällaisen tikku- ja kuvapohjaisen vertailun kasaa parissa tunnissa. Toivottavasti saat haluamasi lakat, se odottaminen on aina niin tylsää jos loppuvat kesken.

 3. Mossy kyllä yllätti tällä kertaa, on nimittäin ihan hurjan kauniin näköinen vihreä. En sit tiedä, että tykkäisinkö siitä omilla kynsillä välttämättä, mutta kuvissa näyttää ihanalta.

  1. Voisin kuvitella, että se sopisi sullekin. Tosin onhan paljon sävyjä, joita ei välttämättä omille kynsille halua laittaa mutta ihastelee muilla. Luulen, että en olisi muutama vuosi sitten itse vielä lämmennyt tälle, mutta nyt tuntuu vaan mahtavalta, kun tulee jotain _erilaista_

 4. JES onneksi vertasit Winteriä ja 2001:stä! Mä tuumin lakatessani että onkohan ne liki dupeja, mutta olin jo pakannut winterin joten enpäs päässyt vertailemaan… Nehän on yllättävän erilaiset o.O

  1. Sveta Sandersin blogissa oli nyt myös aika kattava vertailu jossa se oli mukana, samoin Talisman. Mut kyllä niissä on ihan selkeä ero, 2001 on selvästi sininen:)

 5. Sisters ja Mossy taitaa päätyä mun ostoksiin. En ole varma tuosta Mossysta, mutta veikkan myös että jää harmittamaan jos en osta sitä nyt. Talisman päätyisi mulle muuten, mutta näyttää hyvin samalta kuin DaLen Gothic Veil tai quiet Riot.

  1. Hm, mullakin taitaa olla Gothic Veil. Pitääkin laittaa ne vierekkäin ja katsoa, miltä näyttävät keskenään. Mä en jotenkaan ollenkaan muistanut sen olemassaoloa:D

 6. Picture Polishit on kauniita, mutta lohkeilevat kynsiltäni pois lähes yhtä helposti kuin markettilakat. OPI, Essie ja jotkin Color Clubit ovat itselläni kestävimmät, enkä voi ymmärtää, mistä tämäkin johtuu.

  1. Onpas harmi! Onneksi sentään löytyy muita merkkejä, jotka kestää kynsillä. On se kumma juttu, mutta et ole ensimmäinen, jolla ei jostakin syystä pysy tietyn merkin lakat.

  1. Mulla on parhaillaan kynsillä Sisters. Todella kaunis tämäkin, mutta kyllä Mossy vie pitemmän korren erikoisuutensakin vuoksi. Mun muuten pitäs verrata Sistersiä ja A Enkun Wuthering Heightsia, eivät ehkä ole kovin kaukana toisistaan. En vaan muistaakseni ole kuin leimannut WH:lla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *