Picture Polish-vertailuja osa 5

Lakkahamstereita ja kynsiholisteja hellittiin taas Picture Polishin uusilla sävyillä. Tällä kertaa julkistettiin kuusi uutta sävyä, joista kolme päätyi pikapikaa minun hoteisiini. Pikkulinnut muuten lauloivat, että poistumassa on vanhoista sävyistä esim. lempparini Cyan, eli jos se vielä puuttuu kokoelmista niin kannattaa toimia pikaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olen julkaissut jo useamman osan näitä vertailuja ja vaikka postaukset eivät kaikenkattavia olekaan, uskoisin näistä silti olevan jotain apua hankintoja pohtiville.

Odotetusti yksi uutukaisista kantaa nimeä Summer, tästä nähtiin mustavalkoinen tiiseri Facebookin Picture Polish NPA-ryhmässä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mun on myönnettävä, että Summer ei ole ihan niin kiva kuin olin odottanut, tosin en ole vielä lakannut sillä joten mielipiteeni perustuu tällä hetkellä pelkän pullon hypistelyyn. Summer oli kuitenkin pakkohankinta, omistanhan kaikki muut vuodenaikalakat. Kanssalakkaajien keskuudessa veikattiin, että Summer on joko koralli tai lime, joku arveli keltaistakin ja korallihan se sitten on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sävynä sille ei kovin paljon löydy vertailukohtia. Nappasin tähän peräti kaksi Parisia, sillä omistan sekä uuden että vanhan version. Ne ovat niin erilaiset, että on täysin perusteltua pitää molemmat:)

Alla olevassa kuvassa keskellä oleva Paris on reborn-versio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Summer on persikkaisempi tai oranssimpi vähän valaistuksesta riippuen ja siinä on mukana myös isompia holopartikkeleita. Siitä johtuen pinta jää yhdellä päällyslakkakerroksella epätasaiseksi, mikä ainakin itseäni häiritsee jossain määrin. Kirkas mallitikku peittyi kahdella kerroksella, joten eiköhän kynnetkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mun kaksi ehdotonta suosikkiani ovat niin tasaväkiset, etten osaa asettaa kumpaakaan ykkössijalle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ensivilkaisulla Orchid näytti hyvinkin Allurelta, mutta rinnakkain asetettuna ero on päivänselvä: Orchid kuuluu lilojen laatikkoon, Allure taas punaisten. Spring muuttaa vuorotellen laatikosta toiseen päivästä riippuen:D Mä en ole vieläkään päättänyt, onko se lila vai pinkki.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ehkä mulla sen verran lukkarinrakkautta on liloja lakkoja kohtaan, että jos AIVAN PAKKO olisi valita lempisävy näistä kaikista, se olisi Orchid. Lakassa on erinomainen laatu ja kaunis holoshimmer. Peittää kahdella kerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Alicelle kuvittelin löytäväni Alicelle vaikka kuinka monta kaveria riviin. Eipä se niin helppoa ollutkaan, sillä sävy on hyvin uniikki ja Cyan on ainoa, johon sitä on luontevinta verrata.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sekään ei ole oikeasti edes samalla peltoaukealla. Alice on sininen, ei vihreä eikä turkoosi. Käytin varmaan vartin netin selaamiseen löytääkseni sävylle jonkun nimen, mutta turhaan. Pullo on muuten ihan älyttömän söpö, samoin kuin Orchidessa:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tikuilla on kaksi kerrosta lakkaa ja myös kynsillä Alice peitti kahdella. Ensiluokkaista Picture Polish-laatua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Siinä olivat mun poiminnat uutukaisista. Mitäs tykkäsitte? Kuinka moni sortui hankkimaan itselleen näitä kaunokaisia?


Alice ja Orchid saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

One thought on “Picture Polish-vertailuja osa 5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *