Picture Polish-vertailuja osa 4

Picture Polish julkaisi sunnuntaina jälleen muutaman uuden lakan. Siellä kyllä tiedetään, miten pidetään kynsihöpsöjä jännityksessä!
Kotiutin viidestä julkaistusta uutuuslakasta kolme, joista kaksi sain ja yhden ostin itse.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvia on paljon, eli menen suoraan asiaan enemmittä löpinöittä:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kaikkein herkullisin sävy uutuuksista on Salt Water. Mintut ja turkoosit myyvät aina ja kun samaan pulloon laitetaan takuuvarma väri, erinomainen laatu, kaunis shimmer ja päälle Picture Polishin logo, niin ei tarvita edes kristallipalloa ennustaakseen tälle värille myyntimenestystä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ensimmäisenä tekee mieli verrata Salt Wateria Cyaniin, joka kuitenkin on sinisempi, kuten Whimsykin. Whimsyssä on myös erilainen shimmer, tikkukuvassa eron huomaa selvemmin. Salt Waterin holohitula on kullanväristä ja harvempaa kuin Cyanissa, jossa hippuset ovat hopeisia. Salt Water on myös minttuisempana ihan eri sävyinen ja lienemme yksimielisiä siitä, että tämä on IHANA.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture Polish taitaa myös punaiset, joita on kertynyt itselleni koko joukko. Rose vertautuu luontevimmin Arabianin ja O’Haran kanssa mutta dupeja ei löydy tästäkään joukosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Rose -jonka pullo on muuten mahdottoman söötti- on kylmempi, marjaisampi punainen kuin verrokit. Rosen holoshimmer on pinkkiä ja tulisi selvemmin esiin, jos olisin muistanut laittaa tikuille päällyslakan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Glitterlakkojen ystäviä hellitään Live Love Polish-verkkokaupan yhteistyölakalla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tälle ei oikein suoraan löytynyt järkeviä vertailukohteita, mutta arvelin, että teitä saattaisi kiinnostaa miltä se näyttää verrattuna Cabaretiin. Nappasin kolmanneksi kaveriksi Musen ja mietin, että lakka on ikäänkuin sekoitus näistä kahdesta: Cabaretin koostumus ja Musen väri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla on taas harmillisen mattainen ja lattea tikkukuva, sillä tällaiset lakat heräävät parhaiten eloon päällyslakan avulla. Mutta joo, ehkä tosta nyt näkee noiden eron kuitenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siinä olivat omat valintani viisikosta. Koska tässäkään julkaisussa ei saatu Summeria, arvelen, että uusia lakkasia olisi vielä kesän aikana tulossa. Ja koska joukossa oli keltainen lakka, mietin entistä kuumemmin, minkä sävyinen Summer mahtaa olla. PAKKOHAN sen on tulla, kun kaikki muutkin vuodenaikalakat on jo ilmestyneet:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Aiheuttiko kammiovärinää tai hyperventilaatiota? Picture Polish se osaa aina yllättää:)


Osa lakoista saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

26 thoughts on “Picture Polish-vertailuja osa 4

 1. Kiitos taas vertailusta! :) Rose selkeästi vadelmaisempi kuin Arabian (joka siis multa jopa löytyy), hmm ;) Salt water ihastutti ensin, mutta miksi kultainen holotus, en ihan tiedä, et onko mun lakka, vaikka pohjasävy superihana <3 Ja toivon minäkin, että Summer tulisi :D Se voisi olla sitten vaikka joku vihreä?!

  Ps. Outback mate sai meillä molemmilta hyvän vastaanoton, se on niin ihanan raikas :)

  1. Mä en tykännyt kultaisesta glitterhässäkästä Fool’s Goldissa, mutta tässä hitulat on niin paljon pienempiä, että tykkään kovasti.
   Limen- tai vaaleanvihreää veikkaisin Summerista mutta saapa nähdä, voivat vaikka yllättää taas PP:lla:)

   Mä kävin just yks päivä LUSHilla nuuskuttelemassa saippuoita, ja ellei mulla olisi Outback matea ollut vielä pikkupalaa kotona (ja 8475938 muuta saippuaa…) oisin kyllä ostanut sitä taas.

 2. Mun lempparit kokoelmasta on keltainen Sunflower ja sit tuo Rose. Mussa on semmoinen valuvirhe selkeesti, että ei noi vaaleat turkoosit oo oikein mun juttu eikä niitä niin ollen löydy kokoelmistakaan juuri yhtään. :D

  1. Mä mietin Sunflowerin kohdalla tosi pitkään ja vieläkin vähän mietityttää….tässä käy varmaan niin, että en hanki sitä ja se sit harmittaa mua vielä joskus:P

 3. Tämän olisi tietenkin voinut lukea ennen kun kävin Cesarsilla :D Satu kysyi joko olen lukenut sun postauksen.

  Hassu sattuma sinällään että vertasin Salt Wateria ja Rosea samoihin lakkoihin kun sä tässä postauksessa! Kotiutin molemmat sekä Holo On Topin 3/5 siis!
  Alunperin olin ajatellut ostaa Sun Flowerin mutta se oli ainakin just nyt liian lähellä Essien Aim to Misbehave lakkaa jonka ostin 2 viikkoa sitten.

  Live Love Polish on mielestäni todella lähellä Big Bang lakkaa.

  Summer lakan on pakko siis pakko tulla, eiks niin? Mä haaveilin että Summer olis sävyltään se mitä Salt Water on :D

  1. Totta, että Sunflowerissa on vähän sama kullankeltainen sävy kuin Essiessä. Mulla on Essie, mutta haluaisin silti myös Sunflowerin koska…no, muuten vaan:D

   Big Bangia en omistakaan, mutta muilta merkeiltä on sitten vähän samanhenkisiä lakkoja varmaan pari-kolme kappaletta. Ja Summeria odotellen, meniskö sen julkaisu sitten loppukesälle. Äänestän sävyksi jotain vihreää:)

 4. Salt Water ja Rose oli näistä omat suosikit. Live Love Polishista tuli ensimmäisenä mieleen Saphira, mutta ei LLP tuossa tikulla sit ehkä näytäkään siltä enää..

  1. Mä en muistanut koko Saphiraa ottaa vertailuun, koska se taitaa olla mulla vihreiden laatikossa ja kaivelin tähän vaan jotain sinisiä ja liloja. Mutta ei se kyllä oikein sinne päinkään ole vaikka tosiaan pullossa voi vähän näyttääkin samalta.

 5. Mulla on nyt Salt Water kynsillä ja vaikka se ei laadultaan ollutkaan ihan niin hyvä kuin vaikkapa Rose, niin onhan tämä nyt aivan poskettoman kaunis!

 6. No mutta! Tulin tänne postattunai oman kuvani Sunflowista :-D Ja mitä täältä löytyykään! – Mun teki ihan kauheasti mieleni myös tuota Salt Wateria, mutta kun tarvitsin myös sen lateksiputelin, en raaskinut enää venyttää kukkaronnyörejäni enempää. Ensi kuussa…???

 7. Salt Water! Mun on kyllä saatava toi, ihanan kaunis! En ole mitään ehtinyt tässä kuussa ostella ja todennäköisesti menee kaikki ostokset ensi kuulle, tämä kuuluu ehdottomasti joukkoon!

 8. Picture Polish vertailut on aina hyödyllisiä! Yllättävää että noinkin kaunis sävy kuin Salt Waterissa on vasta nyt tajuttu julkaista, mutta lohdullistakin sinällään tietää ettei ”kaikki ole nähty” lakkarintamalla kun uuttakin ihanaa osataan keksiä. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *