Picture Polish-vertailuja osa 3

Otsikko on vähän pöljä, koska edellisistä vertailuista on aikaa, mutta otsikoin tämän nyt näin lähinnä helpottaakseni löytämistä tulevaisuudessa.

Lempimerkiltäni Picture Polishilta ilmestyi jälleen uusia lakkasia. Niitä julkaistiin viisi kappaletta, ja vain yhden maltoin jättää hankkimatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABluebird on ainoa, jolle en oikein keksinyt mitään verrokkia. Vaikka voisi luulla, että kokoelmat alkavat jossain vaiheessa toistaa itseään, näissä on taas jotain uutta. Olen ehtinyt lakata toistaiseksi vain Springillä, joka oli äärimmäisen hyvälaatuinen ja peitti kahdella kerroksella. Well done!

Bluebirdissä on muuten mukana aavistus pinkkiä, joka ei promokuvassa erotu. Tikku jäi multakin tietysti kuvaamatta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Gala on sinertävä lila, jolle ei löydy dupeja mutta näette, miltä se näyttää Musen ja Eerien välissä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERALakassa on runsain mitoin rouheaa holohippua. Tässä yhteydessä ”rouhea” ei tarkoita karkeaa vaan sitä, että hitulat eivät ole niin hienojakoisia kuin verrokeissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Merge sopisi myös syys- tai talvikokoelmaan mutta se sopii erinomaisen hyvin minun kokoelmaani vuodenajasta riippumatta:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJälleen selvä ero, kuten näette. Merge on paljon tummempi kuin Cherish ja holoshimmer erottuu voimakkaana.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nettikeskustelussa Springiä arveltiin ”ihan samanlaiseksi kuin Wanderlust” mutta edes vaaleanpunaisten lasien kautta tarkasteltuna en näe samankaltaisuutta. Picture Polishilla kyllä mietitään näitä juttuja, lakat eivät ole kuin OPIn punaiset, joissa sama sävy ilmestyy kokoelmasta toiseen eri nimellä. Enkä sano tätä moitteena, OPIn punaiset lakat ovat ihania mutta ymmärtänette mitä tarkoitan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKylmä vaaleanpunainen on oikein kiva ja yhdessä Bluebirdin kanssa ollaan Pantonen jäljillä. Monella merkillä on nähty näitä sävyjä ja vaikka Spring ei olekaan yhtä hempeä kuin Rose Quarz, niin väriparissa on samaa ajatusta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aiheuttiko kammiovärinää? Mulla jäi ainakin lyöntejä välistä enkä oikein voi muuta kuin huokailla ihastuneena. Jos mun pitäisi valita vain yksi merkki, jolla lakkaisin lopun ikääni….jaadajaada, kyllä te tiedätte:)


Kaksi uutuuslakkaa saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

28 thoughts on “Picture Polish-vertailuja osa 3

 1. En kyllä malta odottaa, että kolme noista uutuuksista saapuu myös mulle! :) Bluebirdiä en uskaltanut tilata, sillä veikkaan sen olevan juuri niitä sinisiä, joita en tällä hetkellä halua kynsilleni. :D

 2. Ihania kyllä taas nämä! Mä laahaan näissä uusissa julkaisuissa perässä, kun tilasin just vasta Winterin edellisestä tai parin kerran takaisesta julkaisusta! :) Mulle tuli tuosta Bluebirdistä heti mieleen Swagger, mut vähien kuvien perusteella on vaikea sanoa, onko niiden sävyssä oikeasti mitään samaa. Swagger tietty on creme, mutta siis muuten. Osaatko sanoa?

  1. Miksiköhän en tajunnut ottaa Swaggeria vertailuun:o No katsaelin niitä nyt kiekolla rinnakkain, ja sävy on kutakuinkin sama, Swagger on kyllä peittävämpi mutta ei tummempi tai vaaleampi. Bluebirdissä on sitten mukana nuo hitulat, mutta aika lähellä ne on toisiaan.

 3. Nämä on kyllä kaikki tosi ihania lakkoja! Ajattelin ensin, että pärjään ilman, mutta en kyllä pärjää =) Spring on kyllä pakko saada!

 4. Kiitos vertailusta ja postauksen otsikosta, helpottaa muakin nuo molemmat :D Ihania lakkoja nämä ja kiva juuri nähdä näitä vanhojen sävyjen vierellä, kun mulla ei montaa PP:n lakkaa ole, niin voin näiden perusteella paremmin pohtia, mitä lakkoja haluan himotus.. ostolistaan siis :D Himiöin kuitenkin näitä kaikkia PP:n lakkoja, ovat niin nättejä ja jotenkin tuo pullonmuoto, sivellin ja hyvä levittyvyys ovat vaan <3

  Mukavaa viikonloppua :)

 5. Itseä kiinnostaisi, et miten toi Spring vertautuu PP:n Twinkleen, vaikka no nyt jo tässä kirjoittaessa tiedostan, että Twinkle on kyllä hitosti vaaleampi. Mut kiitos näistä kuvista! Ja samalla buu, koska nää on niin ihania ja mitä enempi nään kuvia, niin sitä enemmän edustan rahanmenoa tulevaisuuteen. Nyt tilasin vaan Bluebirdin, mutta voi olla että ei jää siihen… :D

 6. En tajua miksi kuvittelin Springiä Wanderlustin dupeksi, eihän ne oo lähellekään samanvärisiä :D. Spring ja Bluebird ovat tosiaan muuten aika lähelle Pantonevärejä, kas kun en ollenkaan tajunnut sitä vaikka noita kahta lakkaa on tullut jo hipelöityä yhdessä ja erikseen. Kiitos mainioista kuvista ja postauksesta, kyllä kai mun on pakko hankkia vielä toi Mergekin, on se vaan niin hieno!

  1. Et ollut ainoa, joka mietti että Spring on lähellä Wanderlustia:) Merge on tosi kiva, vaikka ei ihan keväinen sävy olekaan mutta muuten tosi kaunis ruskeiden ja nudelakkojen ystävälle.

 7. Meille valikoitui sama nelikko näköjään! :) Kävin eilen noukkimassa omani Cesarsilta ja mukaan tarttui vielä Spring, jonka olin tiputtanut ostoskorista pois empien onko se liian vaaleanpunainen mun makuun. Tosin mulla vaati taas kerroksen enemmän peittävyyteen, jouduin lakkaamaan kolme :( Oonkohan liian nirso tuon peittävyyden suhteen…..?

  1. Voi olla, että mä olen laskenut rimaa peittävyyden suhteen…. en enää tarkastele kynsiä yhtä kriittisesti varmaankaan. Huomasin, että joissain kohdissa oli vähän läpikuultavampaa mutta kolmas kerros olisi ollut mulle jo liikaa, sillä laitoin aika paksut kaksi ja olin tyytyväinen.

 8. Kiitos paljon, kun teet näitä vertailuja! En yleensä välitä (vaaleista) punaisista, mutta kaksi viimeistä kuvaa houkuttelee nyt kovasti hankkimaan nuo neljä. Voi kun olisivat loppu kaikkialla… :D

 9. Tässä alkoi melkein jo houkuttelemaan Mergekin, kun ihan ensinäkemältä ihastuin vain Bluebirdiin ja sen perään aloin silmäillä jo Springiäkin… :) Hyvät, havainnollistavat kuvat!

  1. Noinhan se yleensä menee, että tarkemmalla tutkiskelulla alkaa useampikin houkuttaa:) Mä luulin ihan ekat kuvat nähtyäni, että tarvin vain yhden tai kaksi, mutta jotain tässä taas tapahtui:D

 10. PP on kyllä ainoa merkki jonka kohdalla säännöllisesti mietin, että pitäiskö vaan suosiolla ottaa projektiksi hankkia joka ikinen sävy minkä merkki on ikinä julkaissut :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *