Picture Polish-vertailuja osa 2

Indierakkauteni, Picture Polish, julkaisi jälleen uusia lakkoja. Ankaraa seulontaa käyttäen selvisin ulos CesarsShopista neljän pullon kanssa.

Kovin on punavoittoista pullorivistössä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Halusin suorittaa ensimmäisenä tikkuvertailuja jo olemassaolevien sävyjen kanssa, koska ihan varmasti siellä vastaanottimien ääressä jotain muutakin kiinnostaa, miltä uutuudet näyttävät vanhojen tuttavuuksien rinnalla. Kuvia on paljon, tekstiä vähän vähemmän tällä kertaa.

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keskellä kolmikon tuorein tulokas, Arabian. Äkkivilkaisulla sitä pitää hyvinkin samanlaisena kuin O’Haraa. Siinä on kuitenkin sekä O’Harasta että Bridgetistä poiketen mukana voimakas kultainen shimmer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABridget on myös tummempi, mikä näkyy tikkukuvassa selvemmin.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lisätään kolmikon jatkoksi toinen uusi lakkasävy, Bordeaux.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Se on jo selvästi tummempi kuin vieressä oleva Bridget. Bordeaux’lle löytyy varmaankin dupeja muilta merkeiltä, mutta rajasin osallistujat saman merkin lakkoihin koska muuten internetistä loppuisi sivutila. Minullahan on kaksi tikkuviuhkaa pelkkiä punaisia ja huomattavan paljon juuri erilaisia holohitulahässäkkälakkoja *köh*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihania punaisia kaikki! Ja todellakin tarvitsen näistä jokaisen:)

[line]

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wanderlust vs. Sizzle. En saanut kauhean hyvin etenkään pullokuvissa erottumaan Wanderlustin sinertävää shimmeriä mutta siinä kuitenkin on olemassa sellainen. Hitulaa on enemmän kuin Sizzlessä ja sävykin on erilainen, kylmempi ja räikämpi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eipä ole dupeja täälläkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lopuksi suosikkisävyni New York, jonka viereen asettelin Gracen ihan vertailun vuoksi vaikka nehän eivät ole lähelläkään toisiaan. Sävyt sopivat niin somasti yhteen, että nämä laittaisin mieluusti samaan lakkaukseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihania kumpikin! New York on jotenkin tosi käytännöllinen, moneen tilanteeseen sopiva ja varmasti käy useimmille meistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

[line]
Picture Polish julkaisi siis kaikkiaan 8 uutuuslakkaa, joista puolet oli tässä. Lakat tullaan kyllä näkemään myös kynsillä sitä mukaa kun ehdin niillä lakkailemaan. Tällä hetkellä suurin osa sävyistä on loppu CesarsShopista mutta täydennyssatsi on jo matkalla ja saapuu ensi viikkoon mennessä tai viimeistään sen aikana.

Mitäpä tuumailee raati? Muita Picture Polishille sydämensä menettäneitä?

Ps. otsikon ”osa 2” siitä syystä, että olin käyttänyt samaa otsikkoa aiemmin täällä 

26 thoughts on “Picture Polish-vertailuja osa 2

 1. Toi Arabia-lakka muakin viehätti mutten arvannut ottaa koska en tiennyt miten eroaa o’harasta ja samoin funtsin Bordeauxin ja Marilynin eroavaisutta. Kiitos tästä, on ne mokomat ihanuuksia kaikki, olen ihan retkussa <3

 2. Aivan ihania nuo kaikki uutuudet. Mä hankin vasta yhden niistä, Rebellen. Ostin sen koska rakastan persikkaisia lakkoja ja toisaalta tuo kuuluu varmaan niihin vähemmän suosittuihin noista uusista ja jostain syystä tunnen usein tarvetta hankkia ne lakat mistä muut ei niin välitä :D Mä olen todellakin menettänyt sydämeni pp:lle, mutta en montaakaan ko. lakkaa vielä omista. Yritän pysyä maltillisena ja hankkia vain helmet :)

  1. Näiden kanssa lähtee helposti mopo käsistä. En mäkään olisi pari vuotta sitten ensimmäiset hankittuani uskonut, että merkki tulee tosiaan viemään rahani näin tehokkaasti:D Mulla taitaa olla pian 40 pulloa vaikka olen karsinut epäkivat ja mulle sopimattomat sävyt pois, huh.

 3. Täällä yksi Picture Polishin lakkoihin tämän kesän aikana palavasti rakastunut! Omasta kokoelmastani löytyvät vasta Allure, Unicorn, O’Hara ja Lagoon – silkkaa rakkautta kaikki! <3 Näiden uusien sävyjen myötä on pakko kartuttaa kokoelmaa lähiaikoina hieman lisää. Suunnittelin, että tilaisin ainakin New Yorkin, Ornaten ja vanhemman Autumn-lakan :)

  1. Erinomaisia valintoja sulla:) Ornate on mulla vielä vähän mietinnässä, samoin Cabaret. Autumn on aivan ihana joten varauksetta ääni sille!

 4. Mä on taas niin hidas omien pohdintojeni kanssa! Yhtään en ole vielä tilannut näistä :). Mulla on Moscow, joka on saman värinen kuin Monroe mutta eri hituloilla. Eli tavallaan nyt tämä Bordeaux kiinnostaisi kyllä, mutta tavallaan se on aika tavallinen. Punaista PP:tä en ole vieläkään saanut ostettua, koska en ole varma minkä niistä haluan. Tämä snadisti oranssiin taittava Arabian kyllä voisi olla aika mehukas. Wanderlustin olin valmis jo nauramaan suohon mutta nyt on alkanut tulla niin nättejä kuvia nettiin, että mahdollisesti sekin voisi kiinnostaa. Nyt oon niin sekaisin, etten enää yhtään tiedä mikä näistä muuttaa meille, jos mikään :). Eka mä nimittäin halusin Ornaten ja Cabaretin, mutta nyt en ehkä enää ollenkaan!

  1. Mulla oli Monroe mutta myin sen pois koska se oli tosi lähellä…jotain:D Moscowia en hankkinut samasta syystä. Bordeaux ei tosiaan ole se kaikkein uniikein sävy ja mullakin on ihan varmasti jotain vastaavaa entuudestaan kun vaan alan käydä tikkujani läpi. Joka tapauksessa lakkaan sillä seuraavaksi:) Niin ja Ornaten haluaisin myös…ja Cabaretin ehkäpä:D Vaikeaa on! Ja kallista…

 5. Oi, onpa New York tosiaan todella sievä, näytti paljon erilaisemmalta ensimmäisissä kuvissa mitä näki. Todella ihana sävy. Ornaten jo kotiutin, mutta pitääpä jäädä pohtimaan muita.

 6. Kiitos tästä vertailusta! Itse nimenomaan mietin miten tuo New York suhtautuu Graceen. No, hyvin. =) Pidän ihan mielettömästi merkistä, omistan tällä hetkellä Honeymoonin, Gracen, Eerien, Alluren ja Autumnin. Sopivasti erilaisia kaikki. =) Uudesta kokoelmasta eniten tuntuis miellyttävän Ornate ja Bordeaux..

  1. New York olisi tosi kaunis samassa lakkauksessa Gracen kanssa, sävyt on sillä tavoin samanhenkisiä:). Ornate pitäisi munkin vielä saada, siltä se nyt vähän näyttää vaikka alkuun kuvittelin toisin.

 7. Tiedätkö, mun täytyy tunnustaa, ettei mulla ole vielä yhtään Picture Polishia. Syy on yksinkertaisesti se, että vaan oo osannut päättää mitä sävyjä hankin. Liikaa kaikkia ihania ja sit valkatessa lopulta ahdistaa niin, etten tilaa mitään. :’D Ongelmat mullakin… Mietin jo, että töstähän vois napata kaikki iudet lakat ja kerralla ois kunnolla pistetty käyntiin tämä Picture Polishien hankinta… mutta harkitsen vielä. Mutta luulen, että nää viimeistään saa mut nyt sortumaan ja jostainhan se on aloitettava, miksei siis näistä kaunokaisista. :)

  1. Allekirjoitan tuon ”liikaa ihania” koska näinhän se on. Kovin moni muu indiemerkki ei jaksa enää sillä tavoin sykähdyttää mutta uudet pp:t aiheuttaa aina kammiovärinää. Missasin KBShimmerinkin uutukaiset eikä se edes harmittanut:o

  1. Olis kyllä kiva liukuvärjäyksessäkin! Olispa semmonen setti jolla voisi helposti tehdä liukuvärjäyksen (okei okei, nyt olin inhottava!)

 8. Olipa hyvä että laitoit New Yorkin ja Gracen vierekkäin, nehän ovat ihan täydellinen kaksikko liukuväriin! Eli pakko saada New York. Tuo Wanderlust on myös pakkohankinta. Kyllä vaan nämä PP:n lakat ovat niin omaa luokkaansa. Kiitos hienoista kuvista ja hyödyllisistä sävyvertailuista!

  1. No Emmalle tuossa juuri kommentoinkin, että tulisi ihan täydellinen liukuväri:) Seuraavana mun kynsille päässee Bordeaux kunhan ensin maltan luopua Arabianista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *