Picture Polish Superior

Ekana uusista Picture Polisheista lakkasin Superiorilla, vaikka Mossy suorastaan kärysi näpeissäni. Se olkoon siis seuraava:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tää viikko on mulla superkiireinen, joten postauksetkin ovat lyhyitä ja ytimekkäitä.

Superior on Youtubesta ja Instasta tunnetun jessface90:n kanssa toteutettu yhteistyölakka, oikein sievä farkunsininen sävy.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lakka oli odotetusti erinomaista laatua ja peitti kahdella kerroksella. Shimmer on runsas, erottuva ja tekee Superiorista kauniin ihan sellaisenaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mun ei oikein olisi tehnyt mieli edes koristella tätä millään tavoin, mutta kun noita leimauslaattoja on tullut haalittua ylettömästi, niin pakkohan niitä on käytellä. Niinpä leimasin Konadin vaaleansinisellä kukkakuvion Über Chicin laatasta 11-03.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mitäs tykkäätte? Eikö vaan ole nätti sininen:)


Lakka saatu blogiyhteistyön kautta

14 thoughts on “Picture Polish Superior

  1. On tosi nätti sininen, vaikka yleensä siniset lakat eivät ole lemppareitani. Leimaukset sopii lakan kanssa ihanasti, todellakin farkkukynnet!

    1. Mä tykkään sinisistä, mutta en ihan kaikista sävyistä. Tää on kyllä niitä kauneimpia, jotenkin semmoinen konstailematon ja moneen sopiva.

    1. Mulle tubemaailma on kovin vieras, mutta onpas kiva että sattui näin somasti sulle mieluinen lakka:) Mä tykkään kyllä myös sävystä tosi paljon.

    1. Sulla ei kyllä juurikaan tällaisia vaaleampia sinisiä ole nähty. Eikä kovin paljon sinisiä muutenkaan, eivät ehkä ole ihan sun juttu:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *