Picture Polish Spring

Kävipä taas vanhanaikaisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä olen aiemminkin mokaillut laittamalla siirtokuvia sellaisen lakan päälle, joka näyttäisi paremmalta ilman mitään koristeluja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tämänkertainen ei ollut ihan niin paha kuin Allure aikanaan mutta silti mua jotenkin häiritsi nuo kuvat, vaikka ihan nätit ja hempeät ovatkin. Siirtiksien kaveriksi laitoin vielä vähän hopeista glitteriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Spring ei tosiaankaan kaipaisi ylleen mitään koristeluja. Lilahtava, kylmä vaaleanpunainen on kauneimmillaan ihan sellaisenaan ja hyvälaatuisena lakkana peitti tietenkin kahdella kerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pullo on söpö kuin karkki. Nyt mieleen tietenkin hiipii ajatus, millainen mahtaa olla Summer-lakka, koska sellainen varmasti on tulossa. Picture Polish on julkaissut jo kolme vuodenaikalakkaa, toinen toistaan kauniimpia ja tietenkin mulla on ne kaikki: Winter, Autumn ja nyt tämä Spring. Suosikkini näistä on kiistatta Autumn <3


Lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

30 thoughts on “Picture Polish Spring

 1. Voi ei, miksi mainitsit tuon lakkojen nimien jatkumon… tyhmä ei ole tähän mennessä tajunnut asiaa ja nyt en enää voi perustella itselleni olla hankkimatta Springiä. Summeria odotellen sitten vain – todellakin ;)

  1. Onneksi eivät ole vielä alkaneet julkaista esim. kuukausittain uusia lakkoja…neljä on vielä kerättävissä oleva määrä. Mutta tosiaan, ihmettelen, jos ei Summeria tule:)

 2. Ihana tuo spring on kyllä! Mulla on vasta winter, mutta muutkin vuodenajat ovat kyllä hankintalistalla. Sitten viimeistään pakko saada kun se kesäkin julkaistaan.

 3. Näissä on jotain hennon hempeää ja keväistä! Spring on kyllä ihana! Mä jo odottelen ensi kuun vähän mittavampia ostoksia. Tämä on listalla parin muun lakan kanssa. Ja tietty niitä ihania vinyylejä! =) Huomenna tulee ulos maaliskuun ostokset.

 4. Nätti lakkaus :) Ja hyvin ajateltu tuo vuodenaikalakka, en edes itse tajunnut, vaikka tilasinkin juuri tuon Springin ja Winterin :D Autumn on nätti, mutta en tiedä tulisiko mun sitä käytettyä :)

 5. Springin hankin seuraavaksi; oon jo keksiny sille koristelutkin :D Winter houkuttelisi myös, vaikka harmaista en niin välitä, mutkun.. ihan mahdottoman söpöjä ovat Springin kukat ja Winterin lumihiutaleet pulloissa!

  1. No niinpä! Hassua, että Autumnissa ei sitten olekaan syksyisiä lehtiä. Ehkä joskus tulee pullouudistus, LakoDomkin saa uuden pullon jossa teksti on kyrillisin kirjaimin.

 6. Mun mielestä nämä on todella ihanat, niin hempeät <3 Ja ohoh, en ollut tajunnutkaan tuota kaavaa noiden PP:n lakkojen kanssa! Voisikohan Summer olla vihreä?

 7. OMG miten mä en tajunnut että tietenkin tulossa on myös Summer?! täytyyhän se ny hommata joka tapauksessa, oli millainen tahansa…

 8. Pikkasen tekis mieli vaikka lyödä vetoa että Summer-lakka vielä tulee <3 oma suosikkini on ehdottomasti myös Autumn :) BTW – sievä lakkaus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *