Picture Polish Salt Water

Ihan ekana uusista Picture Polisheista mun piti päästä lakkaamaan Salt Waterilla. Minttua, turkoosia, shimmeriä, hologlitteriä = shut up and take my money:D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tästä lakasta ei voi mitenkään olla pitämättä. Kuten keskiviikon vertailupostauksesta kävi ilmi, ei tälle löydy dupeja merkiltä eikä oikein muiltakaan merkeiltä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mulla on kuvissa kaksi kerrosta lakkaa ja vain vaivoin raaskin leimata päälle, siinä määrin kaunis lakka on yksistäänkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Valitsin leimauskuvion Moyran Florality 2-laatasta ja käytin lakkoina MoYoun Dream Holidayta ja China Glazen 2030:a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kuvio ei noussut kaikilta osin ihan kunnolla. Olen kuullut vähän moitteita ohuempien kuvioiden osalta näistä laatoista muualtakin, mutta tuplaleimaus on aika anteeksiantava ja pienet virheet eivät tuolta erotu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tykkäsin lakasta ihan älyttömästi ja näin koristeltunakin kokonaisuus on oikein kiva.

Turkoosi on yksi lempisävyjäni vaatteissa, koruissa ja kynsissä ja ellen olisi universumin tylsin pukeutuja, voisin joskus napata jonkun asukuvankin tänne. Mun vaatteet on lähes poikkeuksetta yksivärisiä: mustaa, valkoista, harmaata ja korkeintaan yhtä väriä lisäksi. Aika usein juuri eri sävyistä turkoosia ja ehkä lilaa. Tätä hyväksi havaittua kaavaa olen noudattanut oikeastaan ihan aina. Joskus hiplaan jotain räväkkää kukkakuosia kaupassa, mutta eihän sitä nyt semmoista arvaa ostaa;)

Kuka muu sekosi Salt Waterista?


MoYoun leimauslakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

21 thoughts on “Picture Polish Salt Water

 1. Mietinkin, että jos tässä on kultaista shimmeriä mukana, niin miten mahtaa toimia hopeaisen leimauksen kanssa. Hyvin näköjään pelittää. On ihan sairaan nätit.

  1. Leimaus on kultainen mutta se on tuommoinen aika kylmä kultaisen sävy ja viivojen ohuus vielä korostaa sitä. Kyllä tähän hopeinenkin kävisi varmasti ihan hyvin. Kiitos Kutri:)

   1. Katsoin kuvat työkoneelta, joka näyttää sävyt aina ihan erilaisina kuin pädi tai kotikone. Mutta erinomaisen hyvältä näyttää myös tästä pädiltä!

 2. Mullakin taitaa seuraavana postausjonossa olla koristellut Salt Water -kynnet :D kyllä nyt meikätyttöjä viedään, Salt Water hurmaa vähän kaikkialla!

  1. Kyllä joo, ei näin nättiä lakkaa raaski peittää. Tosin pätee aika moneen muuhunkin, eipä sitä juuri tule rumilla lakattuakaan:D

 3. Mä en osaa päättää tän suhteen – oon kyllä vakuuttunut siitä, että se on eri sävyinen Cyanin kanssa, mutta miten musta tuntuu, etten tarttisi näitä molempia… Vaikka tällaisista sävyistä tosi paljon tykkään… Onko tää ihan tyhmää pohdintaa että tilaukseen vaan…? :D

  1. Sanoisin, että tilaukseen vaan jos mintut etc sykähdyttää:) Tai ainakin mun pitää omistaa ns. kaikki ja etenkin tietty lempimerkiltä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *