Picture Polish Rose ja Live Love Polish

Loput kaksi uutukaisista Picture Polisheista uunista ulos:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sinisten ja turkoosien lisäksi merkillä osataan nämä punaiset. Yhteistyölakka Rose on hullun peittävä, melkeinpä yksi kerros olisi riittänyt. Aivan ensiluokkainen, kynsille itsestään liukuva koostumus ja silmiä hivelevän kaunis punaisen sävy. Ah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pullokin on taas älyttömän söpö <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Koristelin vain nimettömän simppelisti nimeen sopivalla vinyylillä. Kas kummaa, kun ”väärän” käden ruusu onnistui paremmin ja tässä kuvauskädessä sain kukan pikkuisen leviämään. Jos ei tiedä miltä ruusun pitäisi näyttää, niin eipä tuo häiritse. Muuten vinyylit toimivat erinomaisen hyvin kaarevilla kynsilläni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Toinen yhteistyölakka on Live Love Polish. Mustikansinisessä jellypohjassa on eri kokoisia holopartikkeleita ja tämäkin peitti helposti kahdella kerroksella.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mä en edes malttanut leimata tähän päälle, vaikka ensin niin suunnittelin, koska Live Love Polish on tuijotteluaineista ihan tällaisenaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sävy on upea, moniulotteinen ja syvä. Mun piti hetki funtsia, laitanko tämän sinisten vai lilojen joukkoon ja päätin, että kyllä tämä on selkeämmin violetti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Wau. Eipä voi muuta sanoa.

Nyt on menty aika kynsipainotteisesti useampi postaus ja seuraavaksi onkin tulossa toukokuun loppuneita ja ostoksia. Ja kesäkuukin on ihan ovella, koulujen päättyminen ja valmistujaiset. Voi ihme sentään tätä ajan kulumista.


Lakat ja kynsivinyylit saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

15 thoughts on “Picture Polish Rose ja Live Love Polish

 1. Nämä Picture Polishin uudet on taas niin upeita. Mun piti ostaa se Salt Water, mutta se on nyt loppu! Olisihan tuo Rosekin aika kiva kyllä. =) Tykkään erityisesti tuosta sun ruusukoristelusta!
  Mun piti tänään postata mun toukokuun ostoksista, mutta viime hetkillä en sitten kehdannut. Kolme käpyistä purkkia…. =S Ei tullut sitten mitään ulos tänään XD

 2. Oih voih. Pitääkö mun sittenkin ostaa vielä toi Live love Polish.. näyttää tosi kauniilta ainakin näissä kuvissa!

  Rosen oot koristelu ihanan simppelisti, tosi kiva vinyyli :) mulleki joskus käy niin ettö jusr se ”väärä” käsi näyttää paremmalta. Mulla se johtuu välillä siitä että jos teen esim jotain uutta tai vaikeaa niin oon jo ehtiny kerran harjoittelemaan ennenku teen sen käden.

  1. LLP on tosi nätti ja jos tykkää tällaisista kimallejellyistä, niin ilman muuta:)
   Mun pitäs kans opetella aina tekemään oikeakätisenä ensin se oikea, jota ei kuvata ja vasta sitten vasen, eli kuvauskäsi. En vaan ikinä muista sitä ja olen niin rutiinien orja:P

 3. Minä liputan Rosen puolesta! Toi violetinsininen on ehkä hiukan talvinen mun kesäiseen mielentilaani. Arvaapa muuten, kauanko kesti saada tilaus Venäjältä MILV-storesta kotiin asti? Tai kauanko kesti saada kirjapaketti Ruotsista kotiin asti? Annan vinkin, että ajat olivat 2 pvää ja 2,5 viikkoa. Että kumpikohan mahtoi olla kumpi…

  1. Jos venäjän paketti tuli 2,5 viikossa, niin se oli jopa aika ripeä toimitus, koska olen kuullut joidenkin odotelleen pakettejaan tyyliin 1,5kk :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *