Picture Polish New York

Keskiviikon postauksessa vaahtosin uusista Picture Polish-rakkauksistani. Ensimmäisenä lakkasin New Yorkilla, joka on Color4Nailsin käsialaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Swatch-kuvat otettuani leimasin kynnet mutta leimausjumalat olivat kääntäneet minulle selkänsä ja aiemminkin toimimattomaksi osoittautunut BPS:n leimauslaatta BPL-015 lentää nyt kyllä roskiin. Elämä on liian lyhyt teutaroimiseen pskojen laattojen kanssa ja vaikka valkoinen leimaus olisikin näyttänyt tässä tosi kivalta niin EI SITTEN.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Onneksi New York oli kaikin puolin liki täydellisyyttä hipova lakkauskokemus. Marjapuuronvärinen holohippusia sisältävä lakka on kokoelmassani uniikki ja laatu oli parasta Picture Polishia. Kynsillä kaksi kerrosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
On se ihana! Myös lähempää tarkasteltuna.

picture_polish_new_york_9

Kuinka moni muu sekosi tästä lakasta?

32 thoughts on “Picture Polish New York

 1. Tuo lakka meni itselläkin ostoslistalle, mutta saa nähdä milloin on rahaa se ostaa. :D
  Mä en ole vielä raaskinut nakata roskiin noita toimimattomia laattoja, mutta hittoako niitä oikeasti säilyttää kun ei ne siitä ala toimimaan sen kummemmin…

  1. Mä olen jotenkin toivonut, että ne vaan alkaisi toimia kun niitä säilöö aikansa…tai löytyisi joku uusi stamperi jolla kuviot nousisi laatalta. Taitaa olla toiveajattelua. Harmittaa, koska kuviot on tosi kivoja tuossakin laatassa!

 2. Myönnän – sekosin! Nyt vaan toivon, että Cesarsille tulis täydennys mielellään tänään, että ehtisin hakea vielä pari lakkaa lisää. Aivot oli sen verran jumissa pari päivää sitten, että unohdin täysin melkein kaiken, mitä varsinaisesti menin hakemaan :D

   1. Vähän meni tiukille, mutta ehdin kuin ehdinkin pääsemään rahoistani eroon :D just ennen junaan hyppäämistä ehdin hakemaan muutaman jutun :)

 3. No meni kyllä nyt ostoslistalle tämä New York, aivan ihana!! Oon muuten onnistuneesti käyttäny tuota kyseistä bp:n laattaa ainakin yhden kuvion verran, toivottavasti toimii muutkin.

  1. Onko sulla joku kikkakolmonen jaettavaksi muillekin saman laatan kanssa tuskasteleville? Mä nimittäin kokeilin mm. kaikkea laihoin tuloksin:/

   1. Piti ihan tehdä testileimailuja, eikä ole täydellinen näköjään tuo munkaan laatta. Noin puolet kuvioista nousi hyvin, muutama siedettävästi ( no en kyl sietäny ) eli vähän esim. hailusti toisesta reunasta ja muutama ihan paska kuvio. Eipä mulla kummempia kikkakolmosia valitettavasti ole antaa, vähän mä taivuttelin sitä laattaa kun näytti olevan kaarella. Käytössä mulla on Moyoun iso non-sticky löllö ja leimalakkoina Moyou, Konad ja Colour Alike. Voiskii vielä testata sticky-versiolla kun sekin tuli jossain vaiheessa ostettua. Luulenpa että on vaan jotain maanantaikappaleita nämä, samanlaisia mulle osunu Bundle Monsterilta. Sit taas Moyoun ja Pueenin laattojen kanssa ei mitään ongelmia oikeestaan ikinä ( parit poikkeukset vahvistakoon tämän säännön ;) ).

    1. Sain itse ko. laatalla parhaan tuloksen, joka sekään ei ollut hääppöinen, aikaan siten, että ohuella skrapalla skrapasin sekä pitkittäin että poikittain kevyesti leiman päällä. Kertavedolla ei noussut juuri mitään. Mutta oikeasti tällaista temppuilua ei kyllä jaksaisi. Onneks uudemmat laatat toimii hyvin.

 4. Mä sekosin tästä! Kiitos näistä ihanista kuvista, oon entistä tyytyväisempi, että tilasin tämän! :) Tilasin myös Bordeaux’n, niin upeita uutuuksia oli taas…

  Sivuraiteena – voiko tänne sivuille jotenkin kirjautua? Kommentoisin useammin, mutta en aina ehdi/jaksa syöttää kännykällä (jolla useimmin blogeja luen) noita kirjautumistietoja erikseen…

  1. Eipä kestä kiittää:) Ja tuohon kommentointiasiaan: en osaa suoraan vastata mutta vien sanaa eteenpäin jos asialle saisi tehtyä jotain. Ymmärrän, että on aika tuskastuttavaa täyttää joka kerta noita kenttiä. Palaan, kun olen vähän viisaampi:)

 5. New York on kyllä mun ostoslistalla! Toivottavasti sitä on sitten vielä tilipäivän aikoihin Cesarilla. Tämä on vain niin upea sävy! mä voisin kyllä ottaa pari muutakin Picture Polishin lakkaa. Niinkun Betten ja Gracen ja Parisin ja….

  1. Näitä tuli onneksi lisää ja toivotaan, että säkin saat omasi:) Mulla on myös pp-ostoslista, siellä on Cabaret ja Ornate. Tavallaan toivon, että ne olisi myyty loppuun ikuisiksi ajoiksi ettei mun tarvisi hankkia niitä mutta silti haluan ne:DD

 6. New York on näistä uusista PPn lakoista makein mutta Wanderlust on kyllä hyvin lähellä kakkosena. Ornatellekin alan olla lämpiämässä että kyllä tässä kohta on taas budjetti retuperällä, kun A Enkunkin kaikki viis uutta lakkaa on pakko saada :D.

  1. Mulla ei onneksi ole A England-himotuksia mutta OPIlta on tulossa taas valtava kokoelma, jossa on muutama kiva lakka. Tää on kyllä ikuista ostelua tää harrastus:D

 7. On se vaan nätti ja sopii ihanasti syksyyn tuo murrettu lappapuuron sävy :) New Yorkin edelle meni mulla kuitenkin Arabian ja Bordeaux, mutta kaikki ne on kauniita ja kaikki voisin kotiuttaa, ei sille maha mittään :D

  1. Bordeaux on mulla juuri kynsillä ja tämäkin on tosi nätti mutta ei niin uniikki kuin esim. New York. Tai ainakin tällainen punaisten keräilijä on onnistunut haalimaan sävylle useammankin dupen:D Arabian tulee heti tiukasti kakkosena NY:n jälkeen omassa rankingissani.

   1. Ahaa, mitä dupeja sulta löytyy Bordeauxille? Mietin vaan että onkohan mullakin sitten jo dupe vaiko eikö :)

    1. Mä en ole vielä tutkinut mutta esim. Zoya Blaze on varmasti aika lähellä. Koitan saada pienen vertailun vaikka facebookiin näistä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *