Picture Polish Mermaid, Surf ja Soul

Tervehdys täältä sairaustuvalta! Tätä kirjoittaessani menossa on yhdeksäs päivä hiljaisuuden retriittiä ja myönnän, että olo alkaa olla aika väsähtänyt. Tosin jo perjantaina pillahdin itkuun terkkarin vastaanotolla, että eikö tähän löydy mitään apua. Sain kyllä juhlavan arsenaalin erilaisia troppeja mutta niistä huolimatta tauti ei ole vielä hellittänyt otettaan.

Ja siis jotkut vielä maksavat siitä, että pääsevät jonnekin luostariin olemaan hiljaa:o Mä voisin kohta maksaa jotain siitä, että saisi puhua. Eikä siinä kaikki, yöt menee yskiessä ja kuumekin aktivoitui uudelleen loppuviikosta. Maanantain postaus jäi väliin, koska en vaan jaksanut edes ajatella mitään kosmetiikka-asioita. Kynnet lakkasin kuitenkin sunnuntaina, ja oli vähän pakkokin, sillä edelliset lakat alkoivat rapista yhdeksän(!) päivän jälkeen kynsiltä.

Lempi-indielakkamerkkini Picture Polish julkaisi siis pari viikkoa sitten kuusi uutta lakkaa ja päädyin hankkimaan niistä kolme. Aloitan Surfista, joka oli se yhdeksän päivän kestotestiyksilö:)


Kynsillä on kuvissa kaksi kerrosta ja tässä oli oikein hyvä cremekoostumus. Ihana, kirkas ja raikas sävy.


Surfille löytyi aika kivasti kavereita tunnistusriviin mutta ei yhtään dupea -eikä yhtään cremeä. Kaikissa verrokeissa on mukana shimmeriä ja/tai holohitulaa mutta sävyeron muihin näkee kuitenkin rivissä.
Cyan ei ole yhtä kirkas ja siinäkin on shimmeriä, Salt Water on minttuisempi ja Whimsyssä on myös voimakas hopeinen shimmer.


Soul on kauniisti tuikkiva sinivioletti, jossa on runsaasti eri kokoista holohippusta. Valitettavasti jellypohja ei ole kovin peittävä, josta tulee pitkähkö miinus koostumukseen.


Lakkasin kaksi reilua kerrosta ja sain juuri ja juuri tarpeeksi peittävyyttä. Jatkossa lakkaisin tämän jonkin peittävämmän lakan päälle, mikä aina vähän ketuttaa koska sehän ei oikeastaan ole tarkoitus vaan lakkojen pitäisi toimia sellaisenaan.Lilojen laatikosta löytyi vertailukohteiksi Gala ja Muse. Muse on lopetettu sävy ja Gala taas selkeästi sinisempi.Mermaid oli ennakkosuosikkini ja olin utelias näkemään, miten lähellä se on Lagoonia.


Lakkasin kaksi kerrosta ja siinä missä Soul oli ohuehko, Mermaid oli taas todella paksu koostumukseltaan, mikä teki lakkaamisesta jopa hieman haastavaa. Lakka paakkuuntui siveltimen varteen ja sotki tietenkin pullon suuaukkoa, eli ennen seuraavaa käyttökertaa aion lorauttaa joukkoon tilkan ohentajaa.


Sävy on mielestäni tosi kaunis. Kuviin olisi kaivattu toista päällyslakkakerrosta, eli yhdellä kerroksella pinta jäi epätasaiseksi, mutta koska olin laittamassa päälle vielä pieniä koristeluja, en halunnut enää enempää lakkakerroksia kynsille.


Vastaavia sävyjä oli helppo poimia mukaan, sillä tällaiset sinivihreät ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja niitä myös löytyy Picture Polishilta useampia.


Lagoon ei sitten lopulta ole edes erityisen lähellä, sillä se on paitsi vihreämpi ja jotenkin…hailakampi, siinä on myös huomattavasti vähemmän holopartikkeleita.


Calm ja Ocean eivät sisällä suurempia hex-glittereitä lainkaan ja ovat myös sinertävämpiä.

Tällainen kattaus uutukaisia tällä kertaa. Hankitteko te näistä jotain?


Soul saatu blogiyhteistyön kautta, muut lakat ostettu itse

25 thoughts on “Picture Polish Mermaid, Surf ja Soul

 1. Mä ostin Surfin ja Mermaidin. Soul oli myös harkinnassa, mutta koska violetit lakat ei yleensä nappaa omilla kynsilläni, jätin ostamatta. Ihailen sitä sitten muilla :) En ole vielä(kään) lakannut kummallakaan hankinnoistani, jotenkin inspis puuttuu. Mutta eiköhän nuo piakkoin kynsille asti pääse.

 2. Surf ja Free. En yhtään ihmettele että Free kesti 9 päivää, molemmat olleet todella kestäviä tapauksia.

  1. Surf oli vielä tosi kovilla koska vietin suihkussa varmaan tunteja kun muualla en saanu henkeä. Eli tulipa tällainen kestotestikin suoritettua:D

 3. Soulia en sitten lopulta ostanut, koska violeteista on muutenkin mun valikoimassa vähän ylitarjontaa. Olin varma että Mermaid olisi ihan tosi lähellä Lagoonia kun sain ko. lakan eilen käsiini, mutta eipäs näemmä olekaan :o Surf on aivan ihana ja nytkin mulla kynsillä :)

 4. Hankin Freen. Surf ja Oasis vakavalla harkintalistalla. Mietin siis haluanko hankkia cremejä kun PPn viehätys on mulla aina ollut niissä hololakoissa. Toki ne pari creme lakkaa jotka merkiltä omistan ovat koostumukseltaan erinomaisia.

  Onhan toi Surf kyllä niin kauheen kaunis!

  1. PP:n cremet on ihan huippulaatuisia (muutamaa poikkeusta lukuunottamatta) ja vaikka ne eivät ole sillä tavoin kiinnostavia kuin holohässäkät, niilläkin on vakiintunut paikka mun kokoelmassa. Todellisia turvalakkoja, jos on kiire:)

 5. Mä en ostanut näistä mitään! :O Surf mietityttää pitäisikö ostaa, mutta muut ei oikein aiheuta suurta innostusta, vaikka nättejä ne on kyllä muiden kynsillä! :D

 6. Mulla on vielä edellisestäkin PP:n uutuussetistä suosikkini hankkimatta, joten on ihan kiva, että tällä kertaa Picture ei julkaissut mitään, mikä mun olisi ihan pakko saada. Vaikka nämäkin on ihania, alkaa ehkä vähän jo tuntua siltä, että PP on nyt julkaissut sellaisen lakkamäärän jo, että jotain uutta on vaikeampi enää kehittää. Vähän harmi, mutta halvempaa minulle :D

  1. Laskin, että mulla on 60-70 lakkaa merkiltä ja onhan se melkoinen määrä. Väistämättä siellä alkaa olla joukossa vähän toistoa mutta jos miettii, että Essie on julkaissut yli 1000 sävyä, niin siihen on vielä matkaa:D

 7. Free on jo hankittu, myos Soul ja Mermaid kiinnostelee, makin mietin etta onko se kuinka lahella Lagoonia, kiitos siis vastauksesta siihen kysymykseen. En tieda onko mulla yhtaan PiPon cremea, jotenkin kuvittelen etta multa varmaan loytyy ne samat savyt jo tuhat kertaa muilta merkeilta, mutta holo- ja glitterasiat on uniikimpia. : ) Surf on kylla ihana myos!

  1. Mua se Free jäi vielä odottelemaan, vaikka mietin sitä ihan tosi paljon. Voi olla, että hommaan sen sitten joskus myöhemmin kun tulen välillä vähän jälkijunassa näiden himotusteni kanssa:)

 8. Uusista ostin Freen. Heti kun näin sen PP:n Instagramissa, oli pakko saada se! Mietin Surfia mutta päädyin ostamaan Skyn. Vielä odottelee viikon pari omat kynnet geelien alla paranemista kun meni niin huonoon kuntoon kiireen ja sen takia lakkaamattomuuden takia. :)

  1. Lakkaamattomuus on kyllä turmiollista kynsille. Mutta eiköhän ne siitä tokene, on ainakin kivoja lakkoja odottamassa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *