Picture Polish Kitty, Wine ja Nouveau

Picture Polish julkaisi kuusi uutta collaboration-sävyä, joista päädyin ankaran pohdinnan jälkeen hankkimaan kaksi saatuani yhden esiteltäväksi blogissa. Jäin miettimään vielä Londonia ja Summeria, joka on reborn-versio aiemmin ilmestyneestä samannimisestä lakasta. Mähän en tykkää alkuperäisestä Summerista, enkä ole lakannut sillä kertaakaan vaikka lakka majaileekin laatikossani. Uusi Summer ei sekään ollut mielestäni aivan napakymppi ja siksi en ainakaan vielä ostanut sitä.

Osa lakoista pääsi jo loppumaan Cesarsilta mutta täydennystä on tulossa piakkoin!


Mulle kotiutuivat Nouveau, Wine ja Kitty.


Wine oli jo nimensä ja pullon puolesta itsestäänselvä valinta, olenhan suuri punaviinin ystävä. Jellypohjainen lakka on niin tumma, että hämärässä se näyttää melkein mustalta ja laatu jätti hieman toivomisen varaa koostumuksen ollessa paksuhko ja tahmeahko. Peittävyys on kuitenkin hyvä, kaksi kerrosta riitti. Ja onhan tää nyt ihan älyttömän hieno!


Nouveau ei sävynä ole kovin uniikki, mutta jotenkin hätäpäissäni päädyin ostamaan tämän kun en osannut tehdä päätöstä. Lakan koostumus on vastaava kuin Winessa, eli se aiheutti aavistuksen kulmien kurtistelua. Kaunis kuitenkin. Kuvissa kaksi kerrosta ja lakan upeus tulee parhaiten esiin alimmassa pullokuvassa kun valo osuu siihen sopivasti.


Kittyä ei vaan voinut jättää hankkimatta, vaikka mulla on jo melkein kaikki Picture Polishin julkaisemat siniset lakat, koska KISSAT. Kaiken lisäksi Kitty on nimetty suunnittelijansa @lacqueredbitsin edesmenneen kissan muistoksi. En kestä.
Mielestäni lakka on sininen versio taannoin julkaistusta Macaronista, eli tässä on samaa metallisuutta ja erottuupa lakasta holoefektiäkin sopivassa valaistuksessa. Kameran tarkennus tietenkin sekosi kuvatessa.
Erinomainen laatu, kuvissa kaksi kerrosta.Jäätävä sinisen sävy vaati ylleen lumihiutaleita, joten lumihiutaleita se myös sai. Sitäpaitsi mulla ei taida olla kissa-aiheisia leimauslaattoja tai siirtokuvia ^_^

Mitä tykkäisitte kokoelmasta ja hankitteko itse joitakin näistä uutukaisista?


Yksi lakoista saatu pr-näytteenä, muut omia ostoksia

16 thoughts on “Picture Polish Kitty, Wine ja Nouveau

 1. Kitty <3 Sen lisäksi myös London vaikutti semmoselle must have -sävylle :) Saa nähdä tuleeko tehtyä vielä jonkinsortin tilausta loppuvuonna (esim. jos pukki ei tuo mieleisiä lahjoja) ;)

  1. Mä joutunen myös tuon Londonin ostamaan, se näyttää nyt tosi kivalta kaikissa kuvissa vaikka en pullossa ja tikulla siitä niin kauheasti innostunut.
   Parhaat joululahjat saa joka tapauksessa yleensä itseltään, vaikka ne hankkisi vasta joulun jälkeen:)

 2. Mä puolestani ihastuin heti uuteen Summeriin :) Sen tilasinkin, mutta muiden osalta jäin vielä miettimään. London houkuttelee ainakin. Wine on myös super kaunis, mutta omilla kynsilläni vierastan noin tummia lakkoja, joten todennäköisesti päädyn vain ihastelemaan sitä muilla. Enkä ees juo viiniä :D

  1. Luulenpa, että jos Summer olisi julkaistu kesällä, mäkin olisin ostanut sen yhtään miettimättä. Joka tapauksessa lakka on paljon onnistuneempi kuin se alkuperäinen versio:)

 3. Mulla ei ole yhtään näistä. Mitä enemmän näitä katselee, sitä enemmän alan ihastua Kittyyn. En edes ole sinisten kynsilakkojen ystävä.. :) Lumihiutalekoristelut on aivan täydelliset Kittyn kanssa.

  1. Kävin eilen kiinteistönhuoltotoimistossa, enkä meinannut päästä sieltä ulos kun aspahenkilö ihastui mun kynsiin joilla sattui olemaan juurikin Kitty:D Lakka on kyllä varsinainen katseenvangitsija!

 4. Wine oli näistä mulle ainoa must-have, osittain nimensäkin puolesta. ;) Koko julkaistu kuusikko oli kieltämättä onnistunut mutta ansiokkaalla tuumailulla tajusin että muutama muu Winen lisäksi houkutellut sävy ei olisi ns. ”mun sävy”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *