Picture Polish Holo Berries

Picture Polish julkaisi viime viikolla kolme uutta lakkaa ja rynnin paikalle oitis, kun lakat olivat saatavilla. Kaikki kolme ovat omalla tavallaan upeita, mutta ylivoimaisesti kaunein on Holo Berries ja muut jäivätkin multa hyllyyn.

Musta on suunnattoman viehättävää, miten Picture Polish on lisännyt uusimpien pullojen etiketteihin jonkin pienen, sisältöä kuvaavan yksityiskohdan, joka tekee näistä lakoista erityisen uniikkeja. Tätä lakkapulloa koristavat suloiset piikkipaatsaman oksat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Holo Berries on lämpimän punainen lakka, jossa on somasti tuikkivia holo-hexglittereitä. On siinä ja siinä, peittääkö se kahdella kerroksella, sillä lakkapohja on hieman läpikuultava. Pitkät kynnet vaatinevat kolme kerrosta tai jotakin peittävämpää lakkaa alle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pinta kuivuu vähän tekstuurimaiseksi ja janoaa pari kerrosta päällyslakkaa. Olisin kaivannut parempaa peittoa, toisaalta lakkaaminen mustan päälle teki Holo Berriesistä todella näyttävän, joten puolensa siinäkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhtä kaikki, kyseessä on upea lakka. En ihan vielä halunnut lähteä joululinjalle, joten leimasin päälle mustalla ruusukuvion Über Chicin laatasta 1-02 ja punaisen ja mustan liittohan toimii aina pomminvarmasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa mulla ei ole vertailua julkaistavaksi, sillä en omista Picture Polishilta mitään vastaavaa. Punaisia lakkoja kyllä löytyy, mutta yhdessäkään ei ole isompia hex-glittereitä. Omistamistani lakoista Bridget on lähinnä Holo Berriesiä sävyltään, ja sillä olen lakannutkin aika äskettäin.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Muut uudet julkaistut lakat ovat Holo Night ja Holo Star. Mites mites, innostuitteko?


Lakka saatu blogiyhteistyön kautta

18 thoughts on “Picture Polish Holo Berries

 1. Todella herkullinen lakkaus :3 Mä itseasiassa kävinkin viikonloppuna Helsingissä ja Cesarsilla näitä ihastelemassa, mutta mukaan lähti PP:n lakoista vähän yllättäen Salt Water :D Näistä uusista Holotuksista mun mielestä ihanin oli se tähtilakka, mutta sen verran vähälle käytölle uskoin sen jäävän, että sai jäädä muille ostettavaksi :)

  1. Tähtilakka oli mun mielestä myös söpö, mutta en oikein osaa käyttää tuommoisia lakkoja, joten en halunnut hankkia sitä vain omistamisen ilosta. Salt Water sen sijaan on IHANA ja mun pitää ehkä hankkia sitä varapullo:D Vein muuten taannoin erään kaverini käymään ekaa kertaa Cesarsilla, ja PP-hyllyn edessä hänkin ihastui juuri Salt Wateriin kaikista kymmenistä vaihtoehdoista:)

 2. Kyllähän näistä just tämä sekä Holo Night kiinnostaa, olivatkin jo ostoskorissa mutta sitten iski ”perkele en kyllä osta mitään” ja nakkasin hanat kiinni. Kyllä ne pian taas aukeaa :) Onhan se ihan todella kaunis!

  1. Niin siitä tavallisesti käy, että kun johonkin iskee silmänsä, se tulee hankittua jos ei ennemmin, niin viimeistään myöhemmin:D

 3. Picture Polishin jouluyllärit julkaistiin ehkä vähän huonosti juuri F.U.N joulukokoelma-hypen päälle.. Itse olisin varmasti lämmennyt PiPo:ille enemmän, jos en juuri olisi tehnyt isoa F.U.N tilausta.

  Ihan sievä lakkatrio se kuitenkin on… ja tämä sun lakkaus mustilla leimoilla on oikein kaunis!

  1. Joo, nää meni vähän päällekkäin. Mä menin punaisella linjalla myös FUNeissa, ja kun sain valita yhden lakan joululahjaksi, niin ”yllättäen” valinta oli punainen. Koko joulukokoelma oli kyllä erittäin onnistunut!

  1. Tähdet oli kyllä aika pikkuisia että voisivat sen puolesta toimia, mutta tuommoinen lakka jää varmaan aika vähälle käytölle. Tää on munkin mielestä näistä se kaunein:)

  1. Sitten sua voisi ilahduttaa enemmän vaikka tuo Bridget, se on tavallaan helpompi sävy eikä ihan niin jouluinen:)

 4. Jösses, sää olet ollut ahkera bloggaaja ja mää lusmu en edes täällä oo ehtinyt käymään! Mutta mitkä kynnet taasen! Sun leimausjälki on aina yhtä täydellisen siistiä (kateellista muminaa). Holo Berries yksinäänkin on jo superkaunis, jotenkin todella _marjaisa_. Bridget on ollut ostolistallani ties kuinka kauan, mutta näköjään aina tulee jotakin uutta, joka ajaa sen ohi. Mä yritin vinkata Joulupukille, että josko CesarsShoppiin sais lahjakorttia jotenkin…

  1. No, saan kyllä blogattua mutta kommentteihin vastaamisessa taas kestää.
   Huomisessa postauksessa näet, että ei mene aina leimaushommat mullakaan ihan putkeen, eikä kaikki muukaan.
   Cesarsin lahjakortti olisi kyllä mieluinen joululahja! Mä sanon aina, etten tarvi lahjoja mutta tuossa kohdin en pyristelisi vastaan:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *