Picture Polish Gala

Yksi Picture Polishin äskettäin julkaistuista lakoista on sinivioletti Gala.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sävyä on hullun vaikea saada toistumaan oikein, ja mullekin tämä aiheutti päänraapimista riippuen siitä, millä laitteella tarkastelin ottamiani kuvia. Gala ei ole sininen, eikä violetti vaan jotakin niiden väliltä ja valokin vaikuttaa siihen, millaisena se näyttäytyy. Sveta Sandersin virallisessa promokuvassa lakka on aivan liian violetti. Yritin parhaani mukaan säätää sävyä toistumaan oikein, jonka seurauksena sitten iho näyttää vähän kelmeältä etenkin viimeisessä kuvassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tein helpon ja nopean lakkauksen yhdistämällä Galaan sävyyn sopivan siirtokuvan ja pari strassia. Tällaisia nämä mun lakkaukset on viime aikoina olleet ja näköjään postaukset myös.

Gala peitti kahdella erittäin helpolla kerroksella. Mulla on niin vahva luotto Picture Polishiin, että en oikein muuta odottanutkaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kädet alkaa olla aika rujossa kunnossa; täynnä pieniä haavoja ja naarmuja ja pahempaan päin varmasti mennään kun muuttohommat etenee. Mulla on varastossa jonkin verran kynsikuvia, jos vain ehdin kirjoitella helppoja ja nopeita postauksia:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huh, mitkä kalmanäpit mulla onkaan vikassa kuvassa:D No, lakka on kaunis enivei:)


Picture Polishin lakka saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

20 thoughts on “Picture Polish Gala

 1. Vaikka lakkaukset olisivatkin samanlaisia, niin ei näihin vain ikinä kyllästy <3 Niin kauniita aina :)

  Mulla on vieläkin kynsien kasvatus- ja hoitoprosessi menossa muuton jäliltä, onneksi ovat uusiutuva luonnonvara, vaikkei kyllä kynsiblogia taideta ylläpitää kovin rujoilla käpälillä :D Mutta sittenkin voi kirjotella muita kosmetiikkajuttuja, jos vain aikaa liikenee :) Ja jos ei, niin täällä me sua odotellaan blogin pariin kun pahin muuttohässäkkä on ohi :3

  1. Mä viihdyn parhaiten juuri tällaisissa mahdollisimman yksinkertaisissa nykyään. Varmaan kohta kuljen pelkissä yksivärisissä.

   Lyhentelin juuri omiani mutta vieläkin pitäisi ottaa pituudesta pois. Hulluinta on, että eilen ihan sormenpään tasalle viilaamassani kynnessä tuntuu jo ihan selvästi kasvua. Yleensä ihmiset suree, kun kynnet ei kasva, mua ottaa päähän kun ne kasvaa liian nopeasti:P

   Taukoilen 9.-17.4, siihen asti on postauksia ajastettuna:)

 2. Helpot ja nopeat postaukset on usein lukijalle tosi kivoja, joten turha ottaa niistä stressiä :) Gala näyttää kivalta! En vieläkään oo saanut aikaiseksi tehdä tilausta Cesar’sille, kun en saa päätetyksi, mitkä uusista PP:istä haluan, kaikki on niin ihania :)

  1. Sun pitää vaan tilata kaikki, sillähän siitä selviää;D Jotenkin kyllä tästä porukasta Spring ja Gala ovat ne kivoimmat, joskin nyt kynsillä oleva Bluebird on myös tosi nätti. Vaikeaa!

 3. Toivottavasti sentään kynnet säilyisivät ehtinä muuttopuuhissa! Niin kauniit kynnet jälleen, tosi kaunis lakka ja upea on tuo siirtokuvakin :).

  1. Se jää nähtäväksi, vähän kyllä pelottaa jo. Muistan, että edellisen muuton aikaan tuhot olivat melkoiset, pakkaminen ja kaikki on niin turmiollista vaikka kuinka käyttäisi käsineitä.

 4. On muuten tosi iso ero mun kapistusten näytöissäkin: pädiltä kun katsoin, niin ihan oli violetti, ja tästä pöytäkoneelta katsottuna aivan sininen :-O

  1. Arvaapa, onko helppo saada sävyjä oikein:D Mä käsittelen kuvat yleensä pöytäkoneella ja siinä se näytti enempi violetilta kuin nyt tässä läppärin näytöllä.

 5. Onpas ihana lakka tuo Gala. Mä en ole kuukausiin ostanut uusia lakkoja, toi voisi olla kyllä hyvä ehdokas. Mulla on viime aikoina ollut vaan yksivärisiä lakkauksia, pitäisi kyllä vähän jaksaa panostaa välillä.

  1. Kyllä olisi sun väri tämä. Eikä yksivärisissä mitään vikaa ole, etenkään, jos on oikein nättejä lakkoja ja kelläs nyt rumia olisikaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *