Periwinkle In Time

Aika paljon kaikenlaista on vielä kokeilematta kynsitaiteen saralla mutta helpoimmasta päästä on kaksivärinen leimaus. Jostakin syystä en ole moista kuunaan toteuttanut, olen kyllä leimannut kahdella eri lakalla mutta nyt nähtävä pelkistetympi versio on ollut tekemättä.

Minulle tuottaa yhä hieman päänvaivaa koristella tämän tyyppisiä lakkoja. En silti mennyt helpoimman kautta ja tehnyt tavallista skittletteä, vaan lakkasin KBShimmerin Periwinkle In Timen kaikille kynsille.

Lakka on hyvin kaunis kuten voitte kuvista nähdä, sen heikkoudeksi jää vain kehnonlainen peittävyys. Laitoin alle kerroksen Ginan liki samansävyistä Minty Lavenderia ja päälle kaksi kerrosta Periwinkle In Timea. 

Kanssahömppääjät pohdiskelivat lakan julkaisuajankohdan tuntumassa, olisiko se liian samanlainen kuin  Iris My Case, mutta ei voin kertoa, että ei ole. IMC on minulla lilojen laatikossa, PIT sinisten. Toki väri on laventeliin ja lilaan vivahtava mutta kuitenkin selvästi sininen. 

Leimaukseen valitsin Pueenin uudesta Encore-laattasetistä laatan SE02B. En viitsinyt edes ottaa sitä kuviin, koska laatta ei ole kauhean kaunis teippireunavirityksineen, jotka siihen laitoin välttyäkseni viiltohaavoilta leimaillessa. En nyt avaudu enempää laatoista viheliäisine koteloineen, mutta kuviot ovat onneksi mainiot ja leimausjälki hyvää.
Lätkin leimat sen kummemmin kohdistamatta ja samalla oivallisella kaavalla laitoin kahta Konadin lakkaakin laatalle. Toinen on vaaleanlila ja toinen vaaleanvihreä. Miksei näillä voi olla nimiä?? Tai no, ainakin vihreällä on mutta kun sitä ei lue pullossa, olen jo unohtanut sen.

Yksinkertaista mutta toimivaa, kynsistä tuli todella mieluisat ja samaa huoletonta leimaamistekniikkaa aion kyllä käyttää joskus toistekin.

Kuinka moni hankki omakseen kyseisen Pueenin Brain F…tarkoitan Encore-setin ja menikö hermot?

22 thoughts on “Periwinkle In Time

 1. Kauniit kynnet ja leimaukset!
  Ite oon miettiny, pitäsköhän edes leimausta kokeilla joskus. Mut luulen kuitenki, et en osais, joten ihastelen kauniita leimauksia muiden kynsillä:D

 2. Lakka on ihana kun mikä, eikä mitään huolta tosiaan että olisivat liian samanlaisia Iris My Casen kanssa! Kaksivärinen leimaus on ihan hauska, mutta vaaleine sävyineen kauempaa sitä ei varmaan huomaakaan niinkuin kuvista?

 3. En kestä, nuo ovat niin ihanat! Sekä lakassa, että kuviossa on niin paljon meneillään, mutta kun sävyt ovat sopivat utuiset, niin se näyttää kauniin rauhalliselta. Oih!

 4. Ihanat :) Mullakin Periwinkle In Time odottaa käyttöään mustassa laatikossa, jospa kohta olisi sen vuoro :) En lopultakaan tilannut tuota Pueenin Encore-settiä, ja voi olla että jää kuulemieni käyttökokemusten valossa hankkimattakin. Elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi taisteluun hankalien laattojen kanssa :D

  1. Siinä on tosi kivoja kuvia kyllä mutta mahtuuhan maailmaan laattoja. Muakin närästää toi omituinen ratkaisu mutta aion silti pitää setin typerine koteloineen:)

 5. Mua itseä häiritsee, kun haluaisi kovasti keksiä jotain ”uutta ja hienoa” kommentoitavaa, mutta kun aina ensimmäisenä tulee sun lakkauksia katsoessa mieleen, että ”hiiskatti kun on taas nätit”, niin pakko vaan jatkaa sitä linjaa. Kauniit!
  Erityisesti viehättää toi leimauksen herkkyys; elegantti ja herkkä. Oot taitava!
  terveisin: Sissi-fanittaja Kaisa

  1. Kiitos ihana, kyllä kaikki kommentit on tervetulleita ja tärkeitä, vaikka ei oliskaan mitään uutta sanottavaa <3 Itsehän olen ihastellut instasta sun marmorointeja joten postausta odotellessa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *