Perhosia kynsillä

Tein nämä kynnet ja otin kuvatkin jo eilen mutta postaus jäi tekemättä.
Ehkä seuraavaksi voisin kokeilla jotain muuta creme-liukuvärjäyksen sijaan mutta halusin vielä testata, miten kaksi selvästi erisävyistä lakkaa toimivat. Nyt tiedän, että ihan hyvin mutta jäihän tuohon pieni raja kuitenkin, eli en saanut tehtyä häivytystä täydellisesti. Luonnossa se näkyy selvemmin kuin kuvissa.

Oikeasti nuo water decalit eivät ole mun juttu, vihaan niitä. Joskus harvoin kohdalle sattuu riittävän jäykkiä jotka saa kynsille ruttamatta mutta nämäkin menivät miten sattuu joten toteutus on nyt tuollainen…hm, luovahko, symmetriasta ei siis tietoakaan. Yritän olla häiriintymättä esim. siitä, että peukaloissa perhoset lentelevät samaan suuntaan.

Tykkään kyllä silti lopputuloksesta, onhan nämä aivan ihanan kesäiset:) Olin eilen ajaa päin punaisia kun ihastelin kynsiäni auringon paistaessa niiden läpi…vaarallista, vaarallista…

Katsokaa, olen saanut orvokkeja laitettua pihalle! En tosiaan ole mikään viherpeukalo mutta on tykkään, kun kuvat saa otettua ulkona ja niihin tulee vähän vaihtelua ja elävyyttä.
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Sally Hansen Insta-Dri Lightening
-China Glaze Papaya Punch
-Inm OTD -pikakuivattaja
-Konad Top Coat 
-water decaleja
Ihanaa, aurinkoista loppuviikkoa lukijoilleni! Kesä <3

14 thoughts on “Perhosia kynsillä

  1. ihanan kesäiset :) (ja juuri sellaiset mitä ajattelin itse tehdä tänään..!) :D
    hyvin oot saanu rajan tehtyä tuollaiseksi pehmeäksi, tykkään :)

  2. Raikkaan kesäiset, tykkään! Mä en ole saanut laitettua pihallla vielä oikein mitään kesäkuntoon, enkä edes orvokkeja ostettua. Tänään ois tarkotus siistiä kukkapensaita talven jäljiltä mutta saa nähdä jääkö aikomukseksi jos on liikaa ”kiireitä” :D

    1. Niitä ”kiireitä” tuntuu riittävän vähän jokaisella;D Mä laitan vielä yhteen vanhaan kaivonrenkaaseen jotain rehuja mutta sitten saa olla, jos saan nuo edes pidettyä hengissä niin kiva:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *