Penni ajatuksistasi

Vähän syksyisempi lakkaus joka sopii kieltämättä hyvin vallitsevaan säätilaan. Ulkona riehuu syysmyrsky, vettä tulee vaakasuoraan ja +16C lämpötila hellii heinäkuun lomalaisia.

Sorttasin taas vanhemman pään testaamattomia ja jostain syystä tämäkin pitkään haluamani Colors by Llarowen Penny For Your Thoughts sai odotella siellä hyvän aikaa ennen kuin päädyin lakkaamaan sillä. Ostin lakan Kynsikoristekirpparilta ja alun perin tämä on julkaistu 2014 CbL:n syyskokoelmassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kyseessä on ruosteenpunainen holo, joka peitti helposti kahdella kerroksella ja oli kaikin tavoin vaivaton lakattava. Jossain varoiteltiin värjäävyydestä ja sain myös hieman kellertävyyttä omiin kynsiini kahdesta aluslakkakerroksesta huolimatta eli varansa kannattaa pitää. Lakka on kuitenkin niin kaunis, että se on ehdottomasti pienen riskinoton arvoinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus on laatasta BPL-024, jossa on tosi kivat kuviot ja joka myös toimii moitteetta, toisin kuin aiemmin testaamani BPS:n suorakaidelaatat. Leimauslakkana jälleen Dashican musta jota tilasin jo toisen pullollisen. Se on osoittautunut käytössä parhaimmaksi mustaksi kun listataan hyvät ja huonot puolet: ei sotke yhtä paljon kuin Rican Blackout tai Konadin musta, tosin se ei olekaan yhtä pigmenttistä. Sillä nousee leimat ainakin kaikilta tähän mennessä testaamiltani laatoilta ja hinta on tosi edullinen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Olen tullut vähän laiskaksi ottamaan pullokuvia mutta sen sijaan yritän ottaa vähän useammin swatch-kuvia, ehkä niistä on enemmän iloa katsojalle:) Jos käytän vain yhtä lakkaa niin pullokuvassa ei oikeastaan ole mitään järkeäkään. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Testaamattomien viuhkaa selatessani panin merkille, että valtaosa sillä odottelevista tikuista on joko ruskean eri sävyisiä tai punaisia, joten nämä värit taitavat olla vahvasti edustettuina lähitulevaisuudessakin. Varsinaiset kesälakkaukset ovat jääneet tosi vähälle. Taidan selkeästi olla vuodenaikalakkaaja:)

8 thoughts on “Penni ajatuksistasi

    1. Tänään onkin ollut pitkästä aikaa tosi kiva ja aurinkoinen sää:D Mulla on tosin nytkin Pennyä kynsillä mutta erään toisen lakan alla:)

  1. Tosi kiva syyshenkinen lakkaus! Kai se on pakko orientoitua pikkuhiljaa jo syksyyn, yhhyh. Peukku swatchkuville, ne on tosiaan paljon antoisampia kuin pullokuvat :)

  2. Voi miten kauniin värinen hololakka! Tämä on tosiaan hyvin syksyinen väri, mutta siitä huolimatta sopii kynsille mielestäni minä tahansa vuodenaikana :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *